Sveiki Indijos gerbejai,
rudeni ruosiames vaziuoti i Indija ir ta proga turiu toki keista klausima pabuvojusiems Indijoje: kaip ten reikalai su ziurkem/pelem? ar is tiesu ju ten pilna ir ant kiekvieno kampo jas galima pamatyti?
Man labai svarbus sitas klausimas, nes turiu paniska peliu baime, Kambodzoje jas pamaciusi, likusia keliones dali panikavau iki tokio lygio, kad vemdavau ir sukdavo pilva, visur jos man vaidenosi, paniskai bijojau iseiti is viesbucio... Praktiskai Kambodzos nemaciau, nes visa laika ziurejau i zeme, bijodama uzlipti ant ziurkiu...
Tai galvoju ar nebus dar blogiau Indijoje? juo labiau, kad kelione planuojames savarankiskai, be jokiu turizmo agenturu. Speju, kad neisvengsiu kontakto su tais padareliais
Labas,
pele gali pamatyti ne tik Indijoj. Taciau pastabumas objektui, sukelianciam fobija visada kitoks. O cia - Indija...
Jeigu baime tokia stipri - as nesikankinciau ir rinkciausi kita sali arba padirbeciau su fobija.
Nemanau, kad kito zmogaus pasakymas "maciau peliu" ir "nemaciau" kaip nors siesis su tuo, ka TU pamatysi milziniskoj Indijoj, o mes ten tikrai matem ziurkiu, bet jos buvo uzsieme savais reikalais ir mes ji jas niekaip nereagavom.
Jeigu fobija didesne uz smalsuma, geriau nesikankink, o jeigu ieskai adrenalino ir nori padirbeti su savo baime, tai Indija tiks.
pele gali pamatyti ne tik Indijoj. Taciau pastabumas objektui, sukelianciam fobija visada kitoks. O cia - Indija...
Jeigu baime tokia stipri - as nesikankinciau ir rinkciausi kita sali arba padirbeciau su fobija.
Nemanau, kad kito zmogaus pasakymas "maciau peliu" ir "nemaciau" kaip nors siesis su tuo, ka TU pamatysi milziniskoj Indijoj, o mes ten tikrai matem ziurkiu, bet jos buvo uzsieme savais reikalais ir mes ji jas niekaip nereagavom.
Jeigu fobija didesne uz smalsuma, geriau nesikankink, o jeigu ieskai adrenalino ir nori padirbeti su savo baime, tai Indija tiks.
QUOTE(mildosius @ 2010 07 30, 09:35)
Sveiki Indijos gerbejai,
rudeni ruosiames vaziuoti i Indija ir ta proga turiu toki keista klausima pabuvojusiems Indijoje: kaip ten reikalai su ziurkem/pelem? ar is tiesu ju ten pilna ir ant kiekvieno kampo jas galima pamatyti?
Man labai svarbus sitas klausimas, nes turiu paniska peliu baime, Kambodzoje jas pamaciusi, likusia keliones dali panikavau iki tokio lygio, kad vemdavau ir sukdavo pilva, visur jos man vaidenosi, paniskai bijojau iseiti is viesbucio... Praktiskai Kambodzos nemaciau, nes visa laika ziurejau i zeme, bijodama uzlipti ant ziurkiu...
Tai galvoju ar nebus dar blogiau Indijoje? juo labiau, kad kelione planuojames savarankiskai, be jokiu turizmo agenturu. Speju, kad neisvengsiu kontakto su tais padareliais
as asmenishkai per tris vizitus nemaciau niekur ne vienos ziurkes ar peles.
sveiki, gal kas pernai seket akcijas? kaip manot, ar dar galima tiketis geresniu kainu spaliui skrydziui i Deli?
QUOTE(skyler @ 2010 08 10, 12:21)
sveiki, gal kas pernai seket akcijas? kaip manot, ar dar galima tiketis geresniu kainu spaliui skrydziui i Deli?
Tai kad jau liepos 11 d. buvo tokia akcija. Bilietai apie 750 lt kainavo į Dehlį Aš nepirkau, bet kažkas rašė kad gavo tokių
QUOTE(sindiokas @ 2010 09 15, 12:09)
Penktadieni isskrendu i Indija.Ka parsivezti,nusipirkti ten,kad po to grizus nesigaileti,va nezinojau,nemaciau...ir t.t.. Nes kartais taip nutinka
Esu dabar Udaipur mieste,cia karstis kolkas didziausias is visu aplankytu miestu,bet ir grozis taip pat ;-) Tarp kalnu,ezeras,barai ant stogo su nerealia panorama.Ir nebera ikyriu elgetu,luosu zmoniu,prekes jau parduotuvelese,o ne gatveje ant zemes.
QUOTE(sindiokas @ 2010 09 26, 06:19)
Esu dabar Udaipur mieste,cia karstis kolkas didziausias is visu aplankytu miestu,bet ir grozis taip pat ;-) Tarp kalnu,ezeras,barai ant stogo su nerealia panorama.Ir nebera ikyriu elgetu,luosu zmoniu,prekes jau parduotuvelese,o ne gatveje ant zemes.
o, kaip fainai o kaip kainos ten? pvz bare, viesbucio ir pan?
QUOTE(skyler @ 2010 09 26, 13:01)
o, kaip fainai o kaip kainos ten? pvz bare, viesbucio ir pan?
Maisto kainos tikrai nedideles,jeigu valgai kur valgo vietiniai ,o ne atvezti turistai ,uz 100rup pirmas ir antras patiekalai.Viesbucio bare kainu skirtumas nedidelis +30rup.Tik reikia ziureti,kai kur mieste,viesbutyje yra dar papildomi 13-14 % pridedama.
maistas tikrai pigus, net ir 5* restoranuose yra pigu vakarieciui pavalgyt, o mazesniuose restoraneliuose ir vis pigiai viskas. Kas nera pigiau tai alkoholis, bent jau su JAV kainom lyginant tai nera ne kiek pigiau.
QUOTE(mildosius @ 2010 07 30, 14:35)
Sveiki Indijos gerbejai,
Mildosiau, gal tu tikrai keliauk kitur? Mes matem daugybe, peliu nepastebejau, bet dideliu ziurkiu - daug kur Na man jos nekelia jokiu jausmu, nei lindo prie musu, nei ka. Bet siaip slykstoka. Tiesa, mes kaliavom visai neturistiniais marsrutais, gal del to tokie ispudziai
Merginos peržiūrėjau visą forumą Indija ir Nepalas ir kur radau www.voyage-voyage.lt rašo kad ten keliones organizuoja. gal kam teko keliauti jų siūlomom kelionėm nes matot savarankiškai nelabai gerai mokam angliškai. Aišku dar viską delioju domiuosi nes žadame vykti tik 2011nes dabar smaugia paskutiniai mokslo metai univere. Tai jei kas galit parašykit