paprastas parduotuvines Colgate, arba Blend a med.
O as naudojau ir Colgate ir Blendamedus, bet atradau geriausia "32 žemčiužini" balinančia. Labai man patinka, efektas labai pastebimas.
Ju labai didelis asortimentas, galima rinktis pagal poreiki, su mineralais, nuo karieso, jautriems dantims, arba nuotaika, nes yra arbuzu, obuoliu, citrusu skonio.
Ju labai didelis asortimentas, galima rinktis pagal poreiki, su mineralais, nuo karieso, jautriems dantims, arba nuotaika, nes yra arbuzu, obuoliu, citrusu skonio.
Lena.lt, o kur tų pastų "32 žemčiužini" būna pirkti? Kažkaip niekad nepastebėjau?
sensodine arba paradontax
Lacalut, nes dantenos baisiai kraujuoja. arba "Lesnoj balzam" su ąžuolo žieve. Šita tai šlykšti, kaip velnias, užtat veiksminga labai. rekomenduoju visoms, kas turi problemų dėl kraujuojančių dantenų
Colgate, Blend A Med.
NA, as tai sutinku su savo stomatologo nuomone, jog kiekviena dantu pasta yra gera ir ju negalima skirstyti i "blogas" ir "geras". Tiesiog ju sudetis skiriasi ir taip zmogus issirenka pagal asmeninius poreikius
NA, as tai sutinku su savo stomatologo nuomone, jog kiekviena dantu pasta yra gera ir ju negalima skirstyti i "blogas" ir "geras". Tiesiog ju sudetis skiriasi ir taip zmogus issirenka pagal asmeninius poreikius
Man nepamainoma pasta yra "Glister" Jau kazkur penkeri metai kaip ja naudojuosi. Profilaktiskai kiek benueinu pas savo stomotologe, jokiu nauju skyluciu ji neranda Dantukai visuomet tokie sliduciai ir svaruciai jauciasi. Aisku, paivairinimui visuomet panaudoju ir kitokias pastas, pavyzdziui, patinka Lacalut White, L'Angelica... Bandziusi esu ir Youtuel, bet man kazkaip nemaloniai valosi, kaip cia kuri sake, it su kokiu moliu Be to, visiskai neputoja Nors, balinamasis poveikis tikrai yra, aisku, ne tiek, kad jau plombas sviesesnemis keist reiktu
QUOTE(niekada @ 2007 08 07, 12:23)
Lena.lt, o kur tų pastų "32 žemčiužini" būna pirkti? Kažkaip niekad nepastebėjau?
Sveika As maciau vaistineje Vilniuje, Antakalnyje, tik neprisimenu kokioje Gal "Aphoteca", bet tiksliai neprisimenu
As naudoju COLGATE skysta.
fructodent
Aš jau kaip mėnuo naudoju YOTUEL(kaina apie 15-20 lt)...Man pasitvirtino...Atsirado klausiančiųjų ką darau su dantukais, kad tokie akinančiai balti (šiaip jie buvo balti, gražūs, mat iš tėčio paveldėjau sveikus ir baltus dantis) Niu ir tikrai pati matau poiveikį....