Man patinka ir tinka visos "Lacalut", dar -"Sensodyne".
O nuo Fructodent "Lemon&sage" mane pykina...
stomatologas patare pirkti pasta 'novyj zemciug' su kalciu. ji rusiska ir nebrangi. buvau labai nustebinta, nes si pasta nesiskiria nuo vakarietisku. tik isskirtine jos savybe ta, kad joje labai daug kalcio, galima naudoti kaip gydomaja. ypac tinka metu ir po jo kalcio stokojantiems dantims
Man geriausia pasta Glister .Bet čia paprasta. O valantis su balinančiom pastom dantys nepasidaro jautrus ? Aš balinausi su pasta,kur į kapas reikia pilti ir laikyti per naktį.Bet laaaabai skauda .Ir dantys labai jautrus po to būna.Bet gražūs
Norėjau paklausti gal kas yra girdėjęs apie Amway pastą Glister, kad ji uždrausta Europoje? Vyras matė kokią tai laidą, kurioje kalbėjo, kad šioje pastoje yra vėžį sukeliančių medžiagų. Turiu dar beveik pilną tūbelę ir skalavimo skystį Glister. Nu ir bijau naudoti O tokia nebloga pastytė Gal reiktų į kokią kokybės inspekciją pasiskambinti ar dar kur? Gal turite kokių minčių? Išgąsdino vyras mane. O dar galvoju gal ne taip išgirdo. Viso sumokėjau 65lt. Gaila būtų išmest.
QUOTE(crocus @ 2007 03 09, 17:47)
Norėjau paklausti gal kas yra girdėjęs apie Amway pastą Glister, kad ji uždrausta Europoje? Vyras matė kokią tai laidą, kurioje kalbėjo, kad šioje pastoje yra vėžį sukeliančių medžiagų. Turiu dar beveik pilną tūbelę ir skalavimo skystį Glister. Nu ir bijau naudoti O tokia nebloga pastytė Gal reiktų į kokią kokybės inspekciją pasiskambinti ar dar kur? Gal turite kokių minčių? Išgąsdino vyras mane. O dar galvoju gal ne taip išgirdo. Viso sumokėjau 65lt. Gaila būtų išmest.
labas as naudojau ta pasta : man netiko pasigavau su ja labai stipru dantenu uzdegima
QUOTE(Paja @ 2007 02 28, 14:53)
Man patinka ir tinka visos "Lacalut", dar -"Sensodyne".
o ar buna dantu pastos"Lacalut - jautriems dantims"???
QUOTE(asta81 @ 2007 04 23, 18:39)
o ar buna dantu pastos"Lacalut - jautriems dantims"???
Galiu as atsakyti Buna tikrai - pati naudoju
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 22, 11:10)
Jau ir ten ir cia parasysiu,galite isbandyt,man patare bendradarbe,sako kai tik nusiperku sunui,tai kaip koks aktorius,dantai blizga,balti,o pasta rusiska,tik 2lt kainuoja-Zemciug parasyta.jau savaite valau tikrai balteja
O kur tokia pirkai?
Aš tai iš Dlendament,Colgeit naudoju.
mes su vyru naudojam Colgate Sensitive
"Signal" ir "Lacalut white".