Dabur Red ir as bandziau, kazkas baisaus sita tikrai ne tokia o sudetis man nera svarbi, svarbu rezultatas
tik reikia atsargiai, nes nokokybiskos dantu pastos gali pakenkti ir tas rezultatas gali ir nebuti toks dziuginantis, kalbu ne apie men. laiko vartojant bet apie keleta metuku...
Gal kas turite namie Blend-a-med dantų pastą ir galit man atsiųsti/ar čia parašyti jos pilną sudėtį (parašytą ant tubelės)? Kažkada, gal prieš metus turėjau (paskutinį kartą gyvenime ) Blend-a-med su citrina (pirkau Thomas Philipse ir tikėjausi, kad ten, atvežta iš vakarų), bus geresnės kokybės. Susivedžiau visas sudėtines dalis į googlą ir buvau pakraupusi, kad kelios sudėtinės dalys buvo pažymėtos kaip toksiškos. O kaip su įprastinėmis Blend-a-med dantų pastomis iš prekybos centrų?
QUOTE(Slabake @ 2011 01 31, 11:06)
Gal kas turite namie Blend-a-med dantų pastą ir galit man atsiųsti/ar čia parašyti jos pilną sudėtį (parašytą ant tubelės)? Kažkada, gal prieš metus turėjau (paskutinį kartą gyvenime ) Blend-a-med su citrina (pirkau Thomas Philipse ir tikėjausi, kad ten, atvežta iš vakarų), bus geresnės kokybės. Susivedžiau visas sudėtines dalis į googlą ir buvau pakraupusi, kad kelios sudėtinės dalys buvo pažymėtos kaip toksiškos. O kaip su įprastinėmis Blend-a-med dantų pastomis iš prekybos centrų?
Manau dar baisiau mano odontologė seniai man uždraudė naudoti šias pastas.
dar vienas neblogas straipsnis apie dantu pastas http://www.dantupast...ntu-pastos.html
Gal kas bandėte dantų pastas su auksu ar sidabru? Laukčiau atsiliepimų, ar verta pirkti.
Pastarąjį mėnesį išbandžiau dvi naujas dantų pastas - Lavera Basis sensitive su ežiuole ir propoliu ir Salviagalen. Lavera tokia švelnaus vos vos juntamo skonio, buvo visai gerai kasdieninei priežiūrai, bet dantistas truputį drastiškai dantenas padraskė, pradėjo kraujuoti ir skaudėti, todėl čiupau Salviagalen, nes labai rekomendavo nuo parodontozės. Na tikrai keliu visus nykščius už Salviagaleną Neekologiška, bet tikrai puiki. Ypač kas turi problemų su dantenomis, sutvarkė per porą dienų. Aišku, mano problemos buvo labiau dėl mechaninio pažeidimo, nežinau kaip būtų, jei būtų parodontozė įsisenėjusi. Bet man labai tiko ir patiko
himalaya
Elmex ir Aronal
Labai patiko Colgate Sensitive Pro-Relief, kai buvo jautrus dantu kakleliai, tai tikrai padejo .