Nu va dabar zinau dvi isgirtas ir mano dar neisbandytas pastas, tai Velym ir Rocks, kazi kuria rinktis norit pasviesinti dantukus...
QUOTE(jegaliuta @ 2011 01 16, 18:38)
Nu va dabar zinau dvi isgirtas ir mano dar neisbandytas pastas, tai Velym ir Rocks, kazi kuria rinktis norit pasviesinti dantukus...
Bandyk abi , vis tiek dantų pastas reikia keisti, tik lieka nutarti, nuo kurios pradėti
butinai abi ir isbandysiu
Man labiausiai patinka indiska VICCO dantu pasta labai gerai valo, slidus dantukai tampa, be apnasu nedaug reikia po jos issivalius kokia nors blendamed toks jausmas, kad isvis dantys nevalyti o namie dabar naudojame rusiskas SPLAT dantu pastas tos irgi geros bet VICCO man patinka labiau
QUOTE(Juse @ 2011 01 25, 23:00)
Man labiausiai patinka indiska VICCO dantu pasta labai gerai valo, slidus dantukai tampa, be apnasu nedaug reikia po jos issivalius kokia nors blendamed toks jausmas, kad isvis dantys nevalyti o namie dabar naudojame rusiskas SPLAT dantu pastas tos irgi geros bet VICCO man patinka labiau
o kur galima nusipirkti tas VIcco pastas , ar užrašas tik VIcco ar dar kas nors yra ?
QUOTE(MeiLLi @ 2010 07 20, 20:11)
naudoju "glister" , bet man ji nelabai... dantukai jautrus tapo, dantenos ir...
Tai ir turėtų būti nekaip, nes pati norėjau pabandyti, bet kai pamačiau sudėtį, tai pašiurpau
aha mane irgi domintu ta vicco dantu pasta, kur ja galima nusipirkti?
QUOTE(jegaliuta @ 2011 01 26, 21:19)
aha mane irgi domintu ta vicco dantu pasta, kur ja galima nusipirkti?
Kiek žinau, Vicco reikia ieškoti ajurvedinėse parduotuvėse, bet bėda ta, kad jos galiojimas baigiasi ar sausį, ar vasarį (buvo užsivežta viena partija), bet tiekėjas nusprendė daugiau jos nebeimportuoti, sakė, kad lėtai juda. Tai jei rasit kur likučius, pirkit, nes neaišku, ar kas ateityje atveš Vicco.
QUOTE(Slabake @ 2011 01 26, 21:42)
Kiek žinau, Vicco reikia ieškoti ajurvedinėse parduotuvėse, bet bėda ta, kad jos galiojimas baigiasi ar sausį, ar vasarį (buvo užsivežta viena partija), bet tiekėjas nusprendė daugiau jos nebeimportuoti, sakė, kad lėtai juda. Tai jei rasit kur likučius, pirkit, nes neaišku, ar kas ateityje atveš Vicco.
Man higienistė tą patį sakė.
As perku VICCO Saules kosmetikos isparduotuvej Vilniuje prie zalio tilto http://www.sauleskosmetika.lt/ ten ju buna po 7lt
atrodo: http://www.reallynat... toothpaste.jpg
yra dar su dar balta su zaliu pakuote, bet nepatiko ji man
taip pat galima pirkti internete:
...icco-vajradanti
anksciau ju budavo norfose ir maximose, kas gyvena mazesniuose miesteliuose gal dar ras as pvz Utenos norfoj dar buvau radus, nors Vilniuj jau nebuvo
atrodo: http://www.reallynat... toothpaste.jpg
yra dar su dar balta su zaliu pakuote, bet nepatiko ji man
taip pat galima pirkti internete:
...icco-vajradanti
anksciau ju budavo norfose ir maximose, kas gyvena mazesniuose miesteliuose gal dar ras as pvz Utenos norfoj dar buvau radus, nors Vilniuj jau nebuvo
QUOTE(Juse @ 2011 01 26, 00:00)
Prisiskaičiau, kad visos giriate tą Vicco pastą, bet nelabai supratau kam reikalingi parabenai natūralioj pastoj, kaip apie ją rašoma
QUOTE(rrika @ 2011 01 27, 09:35)
Prisiskaičiau, kad visos giriate tą Vicco pastą, bet nelabai supratau kam reikalingi parabenai natūralioj pastoj, kaip apie ją rašoma
Kad ji ne ekologiška, tik ajurvedinė (tipo pagal ajurvedos principus parinktos žolelės). Kiek pastebėjau, indiškos (kad ir ajurvedinės) pasižymi prastesne abrazyvia medžiaga - siliciu, kreida ir pan., nepalyginsi su europietiškomis, ypač vokiškomis. Išbandžiau ir Dabur Red, irgi prasta, ne kiek naikina kvapą, kiek užmuša prieskoniais