Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų pasta

Apklausa: Kokia dantų pastą naudojate (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
naudoju "glister" , bet man ji nelabai... dantukai jautrus tapo, dantenos ir... verysad.gif
Atsakyti
Sensodyne whitening
Atsakyti
Sensodyne ir tik Sensodyne, bet ne ta, kur LT prekiauja schmoll.gif
Atsakyti
Dabar Himalaya
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kuri bandėte dantų pastą su sidabru (auksu)? vaistinėse pasirodė Nano Silver, Nano Gold, kaina nemaža, įdomu kaip poveikis.
Atsakyti
Merginos, kokie atsiliepimai apie Vademecum express white? Gal kas naudojat? g.gif
smile.gif
Atsakyti
Dar nebuvau apsistojus ties viena pasta, visuomet jas keičiu ax.gif Dabar dantis iš pradžių išsivalau su Sensodyne jautriems dantims (manau, kad man tokios nereikėjo, nes apskritai nesijaučia, kad pasta valytum) ir antrą kartą pervalau su L'Angelica balinančia (jaučiasi, kad gerokai stipresnė, bet didelio poveikio nematau).
Atsakyti
ROCS dantu pasta pries keleta metu rekomendavo odotologas, pas kuri teko apsilankyti, kai mano odontologe atostogavo. Paklausus, ka rekomenduotu is dantu pastu, pasiule ROCS, sake , nepigi, bet verta to. Isigijau sia dantu pasta ( greifuktu ir metos skonio) ir isvaziavau i komandiruote menesiui. Grizusi, pasirodziau savo odontologei ir ji iskarto pagyre mano dantu emali ( jis gelsvas nuo vaikystes), kai suzinojo kuo valau dantis, pagyre, sake tikrai gera dantu pasta thumbup.gif
Taip pat man paaiskino kaip su sia dantu pasta valytis dantis. Ant dantu sepetuko isspaudi zirnelio dydzio datu pastos ir valaisi dantis tol, kol burnoje ji suputoja ( nereikia papildomai vandens ant sepetelio pilt, kaip kai kurie megsta), kai jau suputoja issiskalauji dantis. Gaiva burnoje ilgai islieka.
Atsakyti
man geriausiai balina dantis Crest smile.gif
Atsakyti
Kur perkate opalescence? g.gif
Atsakyti
as jau daugiau nei metai naudoju Forever firmos dantu geli su alijosium. Kol kas geriau nieko neradau:)Puikiai valo apnasas, neturi astraus skonio, labai tinka jautriems dantims, be fluoro, o svarbiausia-itin skalsus. Anksciau pirkdavau Glister, bet dantu gelis man asmeniskai tikrai geresnis.Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Bendravau su viena burnos higieniste, tai ji sakė, kad dantų apnašas labai gerai nuvalo Glister ir R.O.C.S. "Kava ir tabakas", bet... Problema ta, kad gerai dantis nuvalo labai abrazyvios dantų pastos, kurios nubrūžina ir emalį, o dėl to dantys pasidaro labai jautrūs, ne taip atsparūs ėduoniui, apsinuogina dantų kakleliai ir t.t. Pradėjau domėtis dantų pastų abrazyvumu, ir štai ką radau:
http://www.dantupast...brazyvumas.html
Tipo, abrazyvias dantų pastas (kurios gerai nuvalo apnašas) reikia naudoti retai, nepastoviai ir t.t.

Kas galėtų patarti, kas geriau - švarūs dantys ir nuplonėjęs emalis ar normalus emalis ir dantys su apnašomis? blush2.gif Net nežinau, kurią blogybę rinktis blink.gif
Atsakyti