Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų pasta

Apklausa: Kokia dantų pastą naudojate (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kalpana @ 2010 01 05, 23:20)
Sensodyne Pronamel bandėt? Ne toks minkštas kaip minėtieji Elgydium clinic serijos, bet palyginti geras. Privalumas - galima nusipirkti praktiškai kiekvienoje parduotuvėje ar vaistinėje. Nereikia ieškoti kur būtų galima įsigyti.
Šepetėlius, kaip ir dantų pastas reikia vis keisti. Nepatariama ilgą laiką naudoti to paties modelio šepetėlių.

Kalpana, ačiū jums. Kol kas iš namų neišeinu, bet vaiką nusiųsiu. Euro vaistinėse dabar akcija 10,99 Lt už Elgydium Xtrem, o Sensodyne išvis niekada nesu pirkusi
Atsakyti
gal kuri zinot, kur galima nusipirkti opalescence dantu pastos?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 03 04, 10:08)
kur galima nusipirkti opalescence dantu pastos?

Temoje apie dantų balinimą turbūt greičiau atsakymą gautumėt wink.gif
Atsakyti
O aš rusiškos kosmetikos parduotuvėlėj nusipirkau dantų miltelių. Va čia tai pati geriausia laiko patikrinta priemonė. thumbup.gif
Atsakyti
Valo gerai milteliai, tačiau, lyginant su dantų pastomis, labiau braižo dantų kietuosius audinius.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 03 04, 22:01)
Valo gerai milteliai, tačiau, lyginant su dantų pastomis, labiau braižo dantų kietuosius audinius.

Aš iki vienuolikos metų valiausi tik su milteliai ir iki tada mano dantys buvo sveiki. Praktiškai buvo tik du taisyti. O dabar turbūt du trečdaliai sugedusių.
Atsakyti
glister is amway arba elgydium
Atsakyti
QUOTE(lauramal @ 2010 03 17, 18:10)
glister is amway arba elgydium

naudojancios glister amway, sakykite ar ant naujos dantu pastos tubeles neturetu buti blizgutis, kaip kad buna paprastoms dantu pastos tubelems, toks jausmas kad gavau jau praimta pakuote.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2010 03 20, 19:48)
naudojancios glister amway, sakykite  ar ant naujos dantu pastos tubeles neturetu buti blizgutis, kaip kad buna paprastoms dantu pastos tubelems, toks jausmas kad gavau jau praimta pakuote.. g.gif

As tokia naudoju siuo metu, blizgutis turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nebuvo blizgučio ant Glister.
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2010 03 20, 20:48)
naudojancios glister amway, sakykite  ar ant naujos dantu pastos tubeles neturetu buti blizgutis, kaip kad buna paprastoms dantu pastos tubelems, toks jausmas kad gavau jau praimta pakuote.. g.gif

Nea, nebuna. Bet tai nereiskia, kad praimta pakuote mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As naudoju ELMEX ir ARONAL dantu pastos jos labai gerai dantenoms ir turi daug fluoro, galite pasiskaityti internete, tik labai geri atsiliepimai smile.gif
Pati pries savaite is Vokietijos atsiveziau ir turiu papildoma rinkinuka galiu pasiulyti pardavimui:
ARONAL rytui ELMEX vakarui, jei susidomejote rasykite i AZ arba tel 8 65267585
Atsakyti