QUOTE(Hopeidea @ 2006 12 22, 17:47)
klasikines nebandziau, bet dantiste rekomendavo PRESIDENT sensitiv - tai labai man tiko, labiau nei Sensodine.Tik labai keista konsistencija...beveik neputoja...toks kazkoks molis.
Esu girdejusi, kad ta gera pasta, kuri mazai putoja. Per putas dantys nelabai nusivalo nuo apnasu, bet ar tai tiesa nezinau
Man SUPER Dr.Sheffield's TOOTH WHITE dantu pasta http://www.sheffield-labs.com/ Tiesa perku vaistineje,parduotuveje kazkaip neteko ..
Norejau pasiteirauti, gal kas naudojate Supersmile dantu pasta?
Kokia jums ji, patiko ar ne
man teko pora kartu valyti su ja, tai manau, kad ji tikrai turetu balinti.. galvoju tutele reiks nusipirkti.
Ka manote apie ja?
As naudojau ir naudoju President balinancia (juoda dezute), tai man patiko, dantys aiskesni pasidaro, nesakau kad pabalo nerealiai, bet tokie truputi ryskesni tapo, gerai nuvalo apnasas labai, visa diena jauciasi slidumas.
mes dažniausiai Colgate naudojame
Teko naudoti ir Velym- efektas tikrai matomas ....bet mano dantys labai jautrus, tai teko gryzti prie tokiu dantu pastu kur butu uzrasas "sensitive" ir laaaabai minkstu dantu sepetuku.........
O man realiausiai pasijuto skirtumas nuo visų colgeitų ir blendamedų, kai nusipirkau Lacalut balinančią - ir puikiai išvalo dantis, ir pabalina, ir ilgiau tas švarumo jausmas lieka. Po jos pabandžiau Velym - efektas prastesnis, tai vėl grįžau prie Lacalut
QUOTE(mammy @ 2006 12 30, 17:44)
naudoju Velym balinančią dantų pastą. Man ji labai patinka, kainuoja apie 16lt, bet ilgam užtenka
o kur jos yra pirkti?
kazkaip ieskojau informacijos apie sia danu pasta, bet raso, kad tai kremas
ar sitaip ji atrodo?
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 31, 04:13)
o kur jos yra pirkti?
ar sitaip ji atrodo?
ar sitaip ji atrodo?
Eurovaistinėj, kaip tik šiandien sekmadienis bus nuolaida