QUOTE(wajew @ 2009 06 10, 18:57)
šiandien žandikaulio cgirurgas išpeikė mano periodontologės rekomenduojamą pastą ir pasiūlė naudotis R.O.K.S. Sakė ši pasta nuvalo dantų apnašas labai gerai. Valiau Tantum verde, brangi, gera dantenoms, o apnašų valymui neefektyvi. Gal kas valėtės dantų pasta R.O.K.S.? Koks jos poveikis apnašų naikinimui
]
Aš galiu pasakyti , kad kiek esu išbandžiusi geresnės nėra. "ROCS" tai mano svajonių pasta. Po jos visą dieną jaučiasi toks švarumas, dantukai pasakiškai slidūs.
Apnašoms šalinti geriausia pasta Parodantax
.
Dar tokia labai gera pasta kasdienai tai "Neways" firmos, labai gaivu su ja valant, švaru.
Labai patinka "Weledos pasta su druskom.
Nakčiai "Parodontax" visada. O rytais ROCS(kai turiu) visai dienai. Šitas pasirinkima s man labiausiai patinka.
Iš pigiausių pastų tai 1 vieta pastai "Langelica"
100% natūrali valomoji, gaivaus kvapo dantų pasta. Pastos savybės kruopšti higiena, balzaminis gaivinamasis poveikis. Natūralūs bazilikų (veikia kaip balzamas, suteikia malonų kvapą), čiobrelių (valo ir dezodoruoja), mėtos (gaivina ir tonizuoja) ekstraktai giliai valo burnos ertmę ir užtikrina ilgalaikį gaivumą, apsaugo nuo uždegiminių burnos ertmės procesų, balzamuoja dantų emalį, ilgai išlaiko burnos higieną. Pasta gali būti vartojama nuolatos. Talpa 75ml. Gamintojas: "Coswell", Italija. Aprašyme 100 % tiesa.
Kokybės ir kainos santykis super
Nepatiko :
labai specifinis skonis burnoj lieka
prastai balino
Šita pasta puiki , tik skonis man labai nepatiko. bet labai pagerėjo naudojant dantenų būklė.
Dar atsiradusi nauja prekyboje puikiai balinati pasta "Langelica" SBIANCANTE NATURALE whitening
baltumas natūralus, dantukai baltėja iškarto po kiekvieno valymo vis balčiau ...
Nebloga pasta
dar begalės tų pastų bandžiusi , reiktų prisiminti.
"supersmile " nepatiko man