QUOTE(begike @ 2006 12 21, 22:47)
Gal ir neverta del kazkokiu pastu kurt temos, bet niekur nieko panasaus neradau Kokias naudojat, kokios patiko, nepatiko ir pan. Vaistinej konsultante uzkabino ir visa paskaita atskaite apie PRESIDENT pastas.Gal kas bandet?
Labai gera tema,as irgi negaliu apsisprest kokia pasta geriausia,tai gal mamiciu atsiliepimai pades
QUOTE(Lena.lt @ 2006 12 21, 23:51)
Labai gera tema,as irgi negaliu apsisprest kokia pasta geriausia,tai gal mamiciu atsiliepimai pades
QUOTE(begike @ 2006 12 21, 22:47)
Gal ir neverta del kazkokiu pastu kurt temos, bet niekur nieko panasaus neradau Kokias naudojat, kokios patiko, nepatiko ir pan. Vaistinej konsultante uzkabino ir visa paskaita atskaite apie PRESIDENT pastas.Gal kas bandet?
brungioji, blogai ieškai
http://www.supermama...showtopic=12434
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 22, 09:58)
Yra tokia rusiska-Жемчуг,man patare,nupirkau ir naudoju kokia savaite,tikrai dantukai balteje,blizga,ir kaina tik 2lt
Pasta už 2 lt na ne aš tokiom nesižaviu
QUOTE(Bajm @ 2006 12 22, 09:45)
ten apie dantu balinima mane domina iprastos pastos
Jau yra tema apie dantu pastas
QUOTE(begike @ 2006 12 22, 18:10)
ten apie dantu balinima mane domina iprastos pastos
Na juk nevisos nori balintis dantis Pvz mano dantukai naturaliai balti ir drauges karts nuo karto paklausia ka jiem darau,o as gyvenime jokiu spec priemoniu nenaudojau,cia tokie naturaliai
klasikines nebandziau, bet dantiste rekomendavo PRESIDENT sensitiv - tai labai man tiko, labiau nei Sensodine.Tik labai keista konsistencija...beveik neputoja...toks kazkoks molis.