Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų pasta

Apklausa: Kokia dantų pastą naudojate (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 06, 14:55)
Turiu Sensodyne su melynu tekstu ir melyna juostele, parasyta "Made in the U.K.", ir turiu Colgate total irgi su melynu tekstu ir melyna juostele, tai ka tai reiskia, Colgate ir Sensodyne nors ir kainu skirtumas, vistiek to pacio lygio? Tik nereikia...


Tai vat būtent, pas mane yra La Angelica, Aqua Fresh ir ant visų yra ta pati tamsiai mėlyna.
Atsakyti
Aš ir sakau.. kad pieva.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tarp kitko, va dabar buvau "Iki" ir pirkau tokią dantų pastą. Ji yra su Žalia juostele.
user posted image
Atsakyti
Kad ir kaip ten bebūtų, kas nenori tuo tikėti, tegul ir netiki. Juk kiekvienas turi teisę rinktis. Aš apie tai irgi išgirdau prieš maždaug 10 m., bet į tai tiesiog nekreipiau dėmesio. Vėliau vėl kažkur perskaičiau, po to dar kartą. Todėl šią savaitę pasiteriravau savo odontologės, vakar vaistininkės. Na o šiandien su viena drauge kalbėjau, tai ji sakė, kad apie tai net laidą per tv žiūrėjo. Taigi, tikėti tuo ar ne yra keikvieno reikalas ir nemanau, kad kasnors šioje vietoje turėtų ieškoti internet informacijos vien tik dėl to, kad kažką kažkuo įtikintų. Net juokinga.
Kažkas čia rašo, kad po ranka turi Elgydium pastą, bet jokios juostelės ant jos nėra. Keista, bet aš šiai dienai namuose turiu tris rūšis šios pastos (tame tarpe ir vaikiškos), tai puikiai matau mėlynos spalvos juostelę.
Bet kokiu atveju, jei kam įdomu, tai man odontologė aiškino, kad tai nebūtinai reiškia pastos kokybę. Tiesiog, kaip ir rašiau, juoda juostelė reiškia, kad pasta yra rupiausia ir netinkanti kasdieniniam naudojimui. Ji patikino, kad galima rasti labai geros kokybės balinančių pastų ir jos bus būtent su juoda juostele. Taigi, tai nereikštų, kad ji yra nekokybiška. Tiesiog-netinkama kasdieniniam naudojimui. Atitinkamai kitos spalvos reikšia pastos rupumo lygį ir jos panaudojimą kasdieniniam naudojimui ir pan. Tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 06 vasario 2009 - 20:00
QUOTE(xlr @ 2006 02 25, 13:33)
Skonis geresnis, ne taip putoja, geriau isvalo, truputi dantys baltesni, nors tik savaite naudoju.

as ja naudojau 2 metus, mano geltoni paliko
Atsakyti
Man patinka lacalut thumbup.gif
Atsakyti
Colgate mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau ilga laika lacalut thumbup.gif Ir nusipirkau isbandyt sensodyne 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka lakalut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 03, 21:10)
Parodontax clasicc,nes yra problemų su dantenom...

Ir as sita, per pora dienu pripratau prie kamparo smarves..smile.gif
Atsakyti
Riaubiškytės reklamuotą Blendamed 3D white luxe lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi uz CREST pastas!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif super dalykelis, jau ne viena tubele istustinau ir ketinu toliau valytis, man irgi dantys trupuciuka pabalo (drauge pastebejo). Ir isvis nepasitikiu kazkaip as atveztom i LT dantu pastom... g.gif

Atsakyti