QUOTE(Maserati @ 2009 01 19, 20:21)
vicco(naturali!)
Iš aš dabar šitą naudoju, bet jau skonis koks keistas
Gal kas žino dantų pasta AMWAY įmanoma įsigyti kokioj vaistinėj ar parduotuvėje? Ar tik per internetą užsakyti?
QUOTE(Anastasyja @ 2009 01 23, 11:36)
Gal kas žino dantų pasta AMWAY įmanoma įsigyti kokioj vaistinėj ar parduotuvėje? Ar tik per internetą užsakyti?
Aš mačiau Eurovaistinėj, bet kaina man per didelė pasirodė. 20 Lt už dantų pastą kažkaip daugoka.
QUOTE(Anastasyja @ 2009 01 23, 12:36)
Vaistinei gali nusipirkti geresniu, negu Amway, nes zinok joje mazai fluoro, pati ja naudojau, bet pabandyk, Elgydium ar Lacalut ne ka prastesnes uz Amway, dar net geresnes
Florestina, kabesita, Ačiū merginos!
Aš dabar rock naudoju patenkinta, tik ji dar brangesne virš 30... )
Tai vat nusprendžiau išbandyti visas geras pastas Apie Amway daug ką girdėjau, reikia pabandyti.
Aš dabar rock naudoju patenkinta, tik ji dar brangesne virš 30... )
Tai vat nusprendžiau išbandyti visas geras pastas Apie Amway daug ką girdėjau, reikia pabandyti.
As visad naudodavau pastas kokios papuldavo, kuriom akcija budavo Neseniai suzinojau, kad priklauso ne tik nuo pastos, bet ir nuo to kaip valai dantis Dabar naudoju Lacalut ir Sencodine pakaitomis, dar retkarciais pasivalau amwejaus pasta
Naudoju jau virs 3 metu Crest pastas. Dantys siek tiek pabalo, nepajautrejo. Patinka
vienas is pavyzdziu:
taip pat naudoju ir Crest skalavimo skysti
vienas is pavyzdziu:
taip pat naudoju ir Crest skalavimo skysti
naudoju president pasta,manau nebloga
QUOTE(Sophi @ 2009 01 19, 21:25)
Iš aš dabar šitą naudoju, bet jau skonis koks keistas
Aha,keistokas,bet nieko slykstaus bent man.Ir dar tik nepatinka,kad ji neputoja,tai pirma karta isvalau su paprasta kokia ,o paskui su sita
QUOTE(Maserati @ 2009 01 28, 14:37)
Aha,keistokas,bet nieko slykstaus bent man.Ir dar tik nepatinka,kad ji neputoja,tai pirma karta isvalau su paprasta kokia ,o paskui su sita
Man putoja - a la ajurvedinė, bet vis tiek sudėty yra SLS
O man ir vyrui,nera nieko geriau uz BLANX dantu pasta