As viena buvau nusipirkus balinancia dantu pasta, brangiai mokejau, tipo dantis turejo 3 tonais pasveset. Po dvieju plovimu dantis nerealiai jautrus pasidare
Paskui vyras mano pabande-irgi tas pats, tai ismeciau.
Siaip vyras karts nuo karto naudoja sensodine balinancia. O as tai labai retai.
Tik dabar perskaiciau sita tema, kelis metus rasyta
Gaila man tu motereliu,kurios gadina dantukus, balindamos,sveisdamos
Niekada nei vaistinej, nei parduotuvej, nei reklamuojamu pastu neperku, isgrauzia man jos lupas, dantenas. Vienintele naturali pasta "Forever Bright", negaliu patiketi, bet visas 3 min galiu valyti dantis, ji labai maloni, neturi fluoro, ten idetas naturalus antioksidantas - biciu pikis. Jei norit pabandyti, padesiu isigyti
Niekada nei vaistinej, nei parduotuvej, nei reklamuojamu pastu neperku, isgrauzia man jos lupas, dantenas. Vienintele naturali pasta "Forever Bright", negaliu patiketi, bet visas 3 min galiu valyti dantis, ji labai maloni, neturi fluoro, ten idetas naturalus antioksidantas - biciu pikis. Jei norit pabandyti, padesiu isigyti
QUOTE(džingute @ 2008 09 21, 11:17)
Tik dabar perskaiciau sita tema, kelis metus rasyta
Reklamuojam ir platinam
O as turiu neitiketinai sveikus dantis, stomotologai giria,kad retai tokiu zmoniu sutinka, o draugai sako kad mano dantys balti(nors as noreciau,kad jie butu visiskai balti) iki siol esu taisius tik viena mazyte skylute,tfu tfu tfu
Pastu esu isbandzius begale. Pastaruosius du metus apsistojau ties Colgate whitening arba Colgate total. Kokybes ir kainos santykis Siaip dar patiko sensodyne,bet ji man kiek brangoka... Pastebejau,kad kazkam patinka glister-man ji deja visiskai nepatiko, jausmas toks jog dantys nesvarus po valymo lieka... Daznai panaudoju dar ir burnos skalavimo skysti,tik kazkaip didelio skirtumo nera tarp paciu brangiausiu ir pigesniu (bent jau man)
Pastu esu isbandzius begale. Pastaruosius du metus apsistojau ties Colgate whitening arba Colgate total. Kokybes ir kainos santykis Siaip dar patiko sensodyne,bet ji man kiek brangoka... Pastebejau,kad kazkam patinka glister-man ji deja visiskai nepatiko, jausmas toks jog dantys nesvarus po valymo lieka... Daznai panaudoju dar ir burnos skalavimo skysti,tik kazkaip didelio skirtumo nera tarp paciu brangiausiu ir pigesniu (bent jau man)
Aš va tokią perku ir esu labai ja patenkinti. Perku Norfoje, kainuoja apie 2 Lt ir niekuo nesiskiria nuo brangių pastų. Net mano odontologė pagyrė, kad mano dantys gerai prižiūrimi. Kažkur netgi skaičiau, kad gera pasta nebūtinai turi būti pati brangiausia.
Man AMWAY 'Glister" pasta irgi patinka Ir sepeteliai ju visai faini, bet kaina, jei neklystu, vieno sepetelio 10 lt buvo...
Siaip jau pastas reikia keisti, galima net ryte valytis dantis viena, vakare- kita pasta.
Dar "Oral B" pasta patiko, bet jos tik vienos konferencijos metu isigijau, parduotuvese neradau pirkti..
Siaip jau pastas reikia keisti, galima net ryte valytis dantis viena, vakare- kita pasta.
Dar "Oral B" pasta patiko, bet jos tik vienos konferencijos metu isigijau, parduotuvese neradau pirkti..
QUOTE(ner_ko @ 2006 09 05, 19:15)
Man poveikis po pastos Velym pasimatė iškart, maždaug kaip kristinuko vyrui. Po ilgesnio naudojimo dantys liko tokie normaliai balti , t. y., nežiba kaip porcelianas, bet ir tikrai ne gelsvi. Dantys nepajautrėjo, pastos skonis man malonus, vienu žodžiu, aš ja esu patenkinta.
Beje, kaip rekomenduojama instrukcijoje, prieš Velym išsivalau dantis kita, paprasta pasta.
Beje, kaip rekomenduojama instrukcijoje, prieš Velym išsivalau dantis kita, paprasta pasta.
as kaip tik norejau pastebeti, kad gal del to baltumo efektas butu, bet patys dantys man sunkiai issivalo, t.y. nera to svaros-gaivos pojucio. Gerai sako dr, kad pries tai reikia kita pasta isvalyti
Nusprendžiau pakeisti dantų pastą ir nusipirkau Colgate. Nu tokio mėšlo dar neteko turėti, jau po poros dienų ant mano apatinių dantų pasirodė akmenukai. Jaučiu, reiks vėl pirkti Capitano.
Va tokią pirkau.
Va tokią pirkau.
QUOTE(Florestina @ 2008 10 19, 13:46)
Nusprendžiau pakeisti dantų pastą ir nusipirkau Colgate. Nu tokio mėšlo dar neteko turėti, jau po poros dienų ant mano apatinių dantų pasirodė akmenukai.
Tai jau tikrai ne nuo pastos