sveikos kazkaip katik sugalvojau paskaitinet sia tema tai va as pati naudoju balinamaja pasta ir ji man is ties labai padeda jau po savaites poveikis matomas jin vaistinese parsiduoda pavadinimas:blanX 2 in 1 whitening+anti macchia tai taip ir dantukai labai slydus lieka visa diena bet ja valantis parasyta kad rekomenduotama issivalius neskalauti su vandeniu kiek as pati suprantu tai tam kad tos visos medziagos geriau i dantis isiskverptu
O aš su šeima naudoju Astera firmos pastas ir skalavimo skysčius. Nesivelia nei liežuvis, nei dantys ir dantenos nebekraujuoja . Palyginti su medicininėm pastom (Elgydium, sensodine) ir kaina "nesikandžioja". Sūnui l.patinka ledų skonio vaikiška pasta.
sveikos kazkaip katik sugalvojau paskaitinet sia tema tai va as pati naudoju balinamaja pasta ir ji man is ties labai padeda jau po savaites poveikis matomas jin vaistinese parsiduoda pavadinimas:blanX 2 in 1 whitening+anti macchia
tai taip ir dantukai labai slydus lieka visa diena bet ja valantis parasyta kad rekomenduotama issivalius neskalauti su vandeniu kiek as pati suprantu tai tam kad tos visos medziagos geriau i dantis isiskverptu
ja valantis parasyta kad rekomenduotama issivalius neskalauti su vandeniu kiek as pati suprantu tai tam kad tos visos medziagos geriau i dantis isiskverptu
mes su vyru naudojame Glister dantų pastą mum labai patinka ir tinka ji balina ir poliruoja, dantukai tokie švelnūs palieka ir dar vienos tutelės užtenka pusei metų, nes labai mažai jos reikia dėti, tai ir ekonomiška sakyčiau
Aš jau metus naudoju LACALUT dantu pasta ir esu labai ja patenkinta Prieš tai ilgai naudojau ta blend-a-med ir colgate bandžiau, tai labai jomis nusivyliau ir isitikinau, kad tai, kas reklamuojama yra tik pigus triukas...
Turiu labai silpnus dantukus Dar paauglysteje dantiste patare issiplovus dantis su pasta jos neskalauti. Taip ir darau kartais iki siol. Issispjaunu tik, bet neskalauju. Dantistai is kart pasako kad dantys sutvirteje. O del pojucio - tai pripratimo reikalas. P.S. Naudoju Forever Living pasta gal kokius 1,5 m. Per ta laika ne vienos skylutes, o burnoje palikti sia pasta