Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų pasta

Apklausa: Kokia dantų pastą naudojate (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Siais laikais pilna visokiu dantu pastu rteklamu, gal galite pasidalinti patirtimi apie konkrecias dantu pastas. As vartoju visas, isskyrus Blend-a-med, nes esu alergiska jos komponentams. Nuo sios pastos man beria lupas. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, gyvenime visokiu pastu esu bandziusi, bet ko jau ko senai apsisprendziau nebepirkti - tai "supermarketu" pastu - Colgate, Blend-a-med... Uzteko keleto moksliniu straipsniu su tyrimu duomenimis, kuriuose ryskiausiai "sviecia" kuriu dantu pastu ambrazyvumas didziausias, kuriose daugiausiai sintetiniu putojanciu medziagu ir t.t.
Dabar naudoju Yotuel, Velym, Lacolut, L'angelica (pastarosios dvi labai nepatinka del savo putojimo, bet Lacoluta ikiso vaistininke, uztikrinusi, jog si pasta nepuoja, o L'angelica rekomendavo dantiste). Nemegstu astriu dantu pastu, kurias net isskalavus jauti, kad ka tik valeisi dantis. As megstu gaivuma burnoje, bet ne degiinanti metu kvapa. Kai dantu higiena tvarkoj, burna pati skleidzia gaivu kvapa - nereikia permusineti metomis biggrin.gif
Atsakyti
As tai naudoju Parodontax, kai man pasiule mano stomatologe tai ispuciau akis ir sakau, as jokia parodantoze nesergu, bet jinai tinka visiems, labai gerai nuvalo apnasas, as kai nesioju breketus, tai man jinai pati thumbup.gif skonis tai kesitas zoliu, jokios metos, pirma karta vos neapsivemiau, kai paragavau, bet dabar pripratau ir nei uz ka nekeisciau i jokai kita...tik gaila, kad kaina ne is pigiuju lyginant su kitomsi pastomis, o kai visa seima valosi, tai greitai ir baigiasi...
Atsakyti
perskaičiau "Sostinėje" kad jeigu dantys linkę gesti, reikia naudoti dantų pastą su fluoru

gal parekomenduosit?

dar perskaičiau, kad dantų šepetėlį reikia kesti kas 1-2 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 13 balandžio 2006 - 08:00
QUOTE(Bajm @ 2006 04 13, 08:56)
perskaičiau "Sostinėje" kad jeigu dantys linkę gesti, reikia naudoti dantų pastą su fluoru

gal parekomenduosit?

dar perskaičiau, kad dantų šepetėlį reikia kesti kas 1-2 mėn.


Šiap tai visos šiuolaikinės pastos turi fluoro.O šepetėlį tikrai reikia keisti po 2 mėn. Ir dar odontologė rekomendavo pabaigus pastos tūbelę kitą naudoti kitokią.Geriausia net kitos firmos, nes dantys pripranta prie vienos rūšies dantų pastos. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kuo ji pasižymi? ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
visai neseniai Eurovaistinėje buvo dalinami Velyn balinamosios dantų pastos mėginukai. Panaršius internete, radau atsiliepimų, kad jo naudojimas suteikia efekto. Niekur neradau, kad būtų šiame forume paminėta apie jį. Gal galėtumėte išsakyti savo nuomonę: efektyvus? nekenkismingas? Kenksmingas?
Kuo dar patarumėte balinti dantis, išskyrus, aišku, greitą balinimą odontologijos kabinetuose.
Ačiū Visiems... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasta vadinasi Velym. Turbut del to ir neradai, kad viena raidele sumaisei. As sia pasta naudoju, tai dantys baltesni tapo, nors siek tiek jautresni pasidare. Tai istisai nenaudoju - darau pertraukas. Bet man tai labai gera pasta.
Atsakyti
tikiuosi ir daugiau šios pastos naudotojų prisijungs prie temos ir bus galimybė padiskutuoti ir pasidalinti patirtimi.
Manau, kad labai daug dar priklauso nuo danties emalės. Nes pvz., aš valau ir man taip nesimato, o vyras vieną kartą pasivalė ir jam žymiai daugiau matosi.
P.S. abu nerūkom friends.gif
Atsakyti
Mano sesė naudoja Velym.Tiesa aš nežinojau,tik kai jos paklausiau,kad man tavo dantys atrodo baltesni?Tai ji išdavė savo balinamų dantų paslaptį.
Gerą reklamą mes jei čia darom,neliks Eurovaistinėj greit.Reikės prašyt,kad nupirktų rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man poveikis po pastos Velym pasimatė iškart, maždaug kaip kristinuko vyrui. smile.gif Po ilgesnio naudojimo dantys liko tokie normaliai balti biggrin.gif , t. y., nežiba kaip porcelianas, bet ir tikrai ne gelsvi. Dantys nepajautrėjo, pastos skonis man malonus, vienu žodžiu, aš ja esu patenkinta.
Beje, kaip rekomenduojama instrukcijoje, prieš Velym išsivalau dantis kita, paprasta pasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ner_ko: 05 rugsėjo 2006 - 19:17
dabar turiu dantų pastą su arbatmedžio aliejum - kur Droge parduodama 5.99 Lt

tai šiaip sau
tikėjausi, kad gerai valys dantukus, bus šviežia burna

bet nepasakyčiau unsure.gif

daugiau nepirksiu
Atsakyti