Man apatines siulo daryt 85cm, o as nediduke 163cm kazin ar patogu bus ? ar zemesnes geriau?
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 10, 16:20)
Man apatines siulo daryt 85cm, o as nediduke 163cm kazin ar patogu bus ? ar zemesnes geriau?
mano ūgis 1,62 Tai dabartinis mano stalviršio aukštis man optimalus.
QUOTE(rrr? @ 2011 03 09, 21:18)
Gal ne sitoj temoj kreipiuosi, bet trumpai kas atsakykit.
Kokie privalumai tokio virtuvinio maisytuvo? Jie kiek brangesni uz iprastus. Ieskau privalumu...
Kokie privalumai tokio virtuvinio maisytuvo? Jie kiek brangesni uz iprastus. Ieskau privalumu...
Bute turejau ne lygiai toki pat bet to pacio principo ( slangas issitraukia), as likau labai patenkinta, man buvo nerealiai patogu nes galejau pvz. pripilt puoda stovinti ant virykles, zodziu patogu.Dabar kai vel teks virtuve daryt irgi tokio ieskosiu.
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 10, 19:15)
Bute turejau ne lygiai toki pat bet to pacio principo ( slangas issitraukia), as likau labai patenkinta, man buvo nerealiai patogu nes galejau pvz. pripilt puoda stovinti ant virykles, zodziu patogu.Dabar kai vel teks virtuve daryt irgi tokio ieskosiu.
Aciu, Renata_Bo! Jau galvojau likau "nurasyta" su savo klausimu. Bet kuo jis pranasesnis uz kitus su istraukiamom zarnom. Tarkim, kad ir tokiu
Ar jo aukstis ir ta "spiruokle" aplinkui kazkuo naudingi. Man jis siek tiek pramonini primena: kavinese ar pan. istaigose.
QUOTE(rrr? @ 2011 03 10, 21:45)
Aciu, Renata_Bo! Jau galvojau likau "nurasyta" su savo klausimu. Bet kuo jis pranasesnis uz kitus su istraukiamom zarnom. Tarkim, kad ir tokiu
Ar jo aukstis ir ta "spiruokle" aplinkui kazkuo naudingi. Man jis siek tiek pramonini primena: kavinese ar pan. istaigose.
kas del krano aukščio, tai vat visai neseniai teko man svečiuose matyt virtuvėje žemą kraną be tos žarnos, man nepatogu buvo ir pati šeimininkė kažkaip nesusižavėjus žemu kranu, aš virtuvėje už aukštus kranus, buvo atsileipimų, kad taškosi tipo aukšti kranai, na man nesitaško nebent labai stipriai vandenį atsuku iki pat galo, o jei ne tai niekas nesitaško, jei man reiktų rinktis tarp aukšto ar žemo krano rinkčiausi aukštą.
o del tų žarnų nesu turėjus tokio krano, bet ir mano akis buvo užkliuvus už šio, bet paskui prisiminiau kaip Senukuose, aišku čia gal ne kriterijus, kažkuriais metais buvo prisivežę jie tų žarninių kranų ir matyt nuo pirkėjų tampymų, o gal ir nelabai kokybiški buvo tos žarnos jau nenoriai lysdavo atgal į kraną, tai aš pirkau aukštą kraną, bet be žarnos
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 10, 16:20)
Tai toks normalus aukštis ir yra 85cm, gupija truputi ne taip pamatavo aukštis tikrai ne 77cm, o 87cm, matuoti nuo žemės reikia
Žinoma ir išimčių būna, tačiau labai suabejočiau ar pas ją indaplovė nestandartinio aukščio, kuri yra žemiau stalviršio
QUOTE(Xinvest @ 2011 03 11, 21:51)
Tai toks normalus aukštis ir yra 85cm, gupija truputi ne taip pamatavo aukštis tikrai ne 77cm, o 87cm, matuoti nuo žemės reikia
klausė apie pačias spinteles
Aišku, kad prisideda dar ir baldinės kojytės, taip pat ir stalviršis.
gupija, idomu butu pamatyt daugiau erdves is nuotraukos virtuve atrodo kaip balta deme kazkokiam atskiram fone.
QUOTE(chuchundra @ 2011 03 11, 22:46)
gupija, idomu butu pamatyt daugiau erdves is nuotraukos virtuve atrodo kaip balta deme kazkokiam atskiram fone.
kambario tikrai nefotkinsiu Tema apie virtuves
QUOTE(Xinvest @ 2011 03 11, 23:05)
Įdomu, kaip išspręsta po indaplove, plintusas ten uždengtas ar kaip atrodo, nuotraukoj kaip tik tos vietos ir nesimato, o pati virtuvė neabejotinai labai graži
taip, po indaplove eina tas pats "veidrodinis" plintusas.
Vakar dairiausi indaploves. niekada tokio prietaiso neturejau - tai dabar be galo sunku. neisivaizduoju i ka reikia kreipti demesi. gal kas patartumet? Oi ir dar maciau naujaji Snaiges saldytuva su glianciniugal net stikliniu fasadu... buvo juodas ir baldas laaabai grazus.
Sveikos
ilgai teko virtuve remontuotis, temeleje rasdavau geru patarimu.
O dabar atiduodu duokle
Tai standartinio buto virtuve, sakyciau patogiausias virtuves planelis be abejo tobulumui ribu nera, todel visada atsiras ka kitos darytu kitaip
Galine siena 1.95, kita - priesais langa 2.40
visas vaizdas nuo lubu iki zemes
virsutines spinteles be rankenu, atsidaro ivairiai - su paspaudimu, kampu, su pritaukejais, virs saldytuvo pakeliamos i virsu. Esu labai patenkinta tik sveciai nezino kaip atsidaryti
ilgai teko virtuve remontuotis, temeleje rasdavau geru patarimu.
O dabar atiduodu duokle
Tai standartinio buto virtuve, sakyciau patogiausias virtuves planelis be abejo tobulumui ribu nera, todel visada atsiras ka kitos darytu kitaip
Galine siena 1.95, kita - priesais langa 2.40
visas vaizdas nuo lubu iki zemes
virsutines spinteles be rankenu, atsidaro ivairiai - su paspaudimu, kampu, su pritaukejais, virs saldytuvo pakeliamos i virsu. Esu labai patenkinta tik sveciai nezino kaip atsidaryti