Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 14:55)
stalčiuose ir viršutinėse spintelėse sudėti elektriniai Blum mechanizmai, t.y. spustelėjus fasadą- jis atsidaro pats, o Peka šiukšlinė atsidaro ir išvažiuoja su pedalu.

O kaip su teplumu sio fasado?ar labai matos pirstu atspaudai?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 03 10, 14:57)
O kaip su teplumu sio fasado?ar labai matos pirstu atspaudai?

prieš tai turėjau dažytą mdf, tai ten tikrai buvo daug vargo, o čia nieko nesimato thumbup.gif Matosi, tik jei vaikai praeina su purvinom rankom.
Atsakyti
ikeliu parodyt kokia "makalyne" pas mus bus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gupija, labai gražu wub.gif
taip sterilu smile.gif ar pavyksta išlaikyti tą tvarką? ar nereikia "tarnauti virtuvei"? man tiesiog įdomu:) nes pas mane tai atrodo "sukus apsukus - valgyt visi":)

o kuom ypatingas toks stalviršis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 10 kovo 2011 - 15:21
*dika*, ar tai jau galutinis variantas ir ar jau užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 15:21)
*dika*, ar tai jau galutinis variantas ir ar jau užsisakėt?

uzsisakiau bet dar negamina,vis mastau kaip dar stalciuku pasidaryt is tos puses kur plautuve g.gif ,o ka dar matot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 10, 15:18)
gupija, labai gražu  wub.gif
taip sterilu smile.gif ar pavyksta išlaikyti tą tvarką? ar nereikia "tarnauti virtuvei"? man tiesiog įdomu:) nes pas mane tai atrodo "sukus apsukus - valgyt visi":)

kad žinok ir norėdama tarnauti, negalėčiau tarnauti biggrin.gif
Tiesiog rinkdamiesi medžiagas, furnitūrą ir pan ir turėjom tikslą pasidaryti taip, kad kuo mažiau reiktų tam dalykui tarnauti smile.gif

o kuom ypatingas toks stalviršis?  blush2.gif

na, palyginus su kvarciniu, tai žymiai šiltesnis ir malonesnis. Svarbiausia, kad ten išlieta kartu su kriaukle, t. y. ir vizualiai atrodo geriau, ir daug patogiau naudotis.
Atsakyti
WOW, kox grozis, super thumbup.gif na bet ir man atrodo tokia lyg nieks joje gamine niekad nebutu biggrin.gif kaip salone nufotkinta, o ne gyvenamam name wink.gif
Beje Gupija, gal galite parasyti koks Jusu apatiniu ir virsutiniu spinetliu aukstis bei tarpas tarp ju? smile.gif aciux smile.gif

P.S. uzpavydejau Jusu virtuves wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 10 kovo 2011 - 15:50
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 10, 15:46)
na bet ir man atrodo tokia lyg nieks joje gamine niekad nebutu biggrin.gif kaip salone  nufotkinta, o ne gyvenamam name wink.gif

tai geriausias komplimentas šeimininkei thumbup.gif biggrin.gif
Kepa ir kotletai, ir sriubos verda, va kaip tik dabar orkaitėj vakarienė troškinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 16:48)
tai geriausias komplimentas šeimininkei  thumbup.gif  biggrin.gif
Kepa ir kotletai, ir sriubos verda, va kaip tik dabar orkaitėj vakarienė troškinasi  biggrin.gif

Čia jau nuo šeimininkės priklauso manau smile.gif Pas Jus labai šaunu, man labai patinka, kad tik arbatinukas figuruoja. Pas mane lygiai tas pats, tik aišku mano virtuvė baisesnė lotuliukas.gif Bet man net sunku ant dūšios būna kai ant stalviršio dar kažkokie daiktai figuruoja, taip ir jaučiasi, kad kažkas labai trukdo, nors fiziškai niekas netrukdo.
Atsakyti
Man lygiai taip pat , labai trukdo daiktai moraliskai ir fiziskai , norisi kad butu lygu svaru smile.gif jokiu rakandu viskas viduje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 15:53)
Bet man net sunku ant dūšios būna kai ant stalviršio dar kažkokie daiktai figuruoja, taip ir jaučiasi, kad kažkas labai trukdo, nors fiziškai niekas netrukdo.

va va, ir man siutas ima, jei kas nors ko nors į vietą nepadeda ir palieka ant stalviršio lotuliukas.gif Pas mane turi būti toj vietoj tuščia. Turėčiau kur, tai ir arbatinį kur nors įkiščiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 10, 15:46)
Beje Gupija, gal galite parasyti koks Jusu apatiniu ir virsutiniu spinetliu aukstis bei tarpas tarp ju? smile.gif aciux smile.gif

apatinių aukštis 77, viršutinių- 82, tarpas 56. Kolonos aukščio nematavau.
Bet visus matmenis reikia taikyti pagal šeimininkės ūgį mirksiukas.gif
Atsakyti