Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Pas mane fasadai tamsus (venge), stalvirsis ir sienele sviesus (cinamon sp.), man grazu ax.gif Pries tai turejau sienele bordo plytelem. Del praktiskumo man ir plyteles ir plokste patinka, gal todel kad abi spalvos neteplios.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 10, 13:56)
o gal galima pamatyti tavo virtuvę?smile.gif

user posted image

Fasadai ir sienelė yra toks Resopal hpl, o stalviršis- lietas STARON akmuo. Viską gamino Esmaks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 10 kovo 2011 - 14:25
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 14:23)
user posted image
Fasadai ir sienelė yra toks Resopal hpl, o stalviršis- lietas STARON akmuo. Viską gamino Esmaks  thumbup.gif

balta, grazuuuu wub.gif
Atsakyti
Gupija, gražu labai smile.gif
Kaip įdomiai padaryta po orkaite. Ten kargo ir 45 cm indaplovė?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 14:36)
Gupija, gražu labai smile.gif
Kaip įdomiai padaryta po orkaite. Ten kargo ir 45 cm indaplovė?

ačiū smile.gif
taip, ir kargo, ir indaplovė.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 15:37)
ačiū smile.gif
taip, ir kargo, ir indaplovė.

Jei ne paslaptis, kiek būtent stalviršis kainavo? Ir koks čia ilgis?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 14:39)
Jei ne paslaptis, kiek būtent stalviršis kainavo? Ir koks čia ilgis?

ilgis beveik 2,50, o kaina apie 3.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 15:43)
ilgis beveik 2,50, o kaina apie 3.

Ačiū smile.gif
Vadinasi man lieka tik pasvajot apie lietą stalviršį doh.gif nes reikės daugiau 4 metrų.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 14:46)
Vadinasi man lieka tik pasvajot apie lietą stalviršį  doh.gif nes reikės daugiau 4 metrų.

bet gal visgi, žinokit, verta mirksiukas.gif Nes prieš tai turėjau eggerio stalviršį, tai dabar kaifuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 15:48)
bet gal visgi, žinokit, verta  mirksiukas.gif Nes prieš tai turėjau eggerio stalviršį, tai dabar kaifuoju  ax.gif

na kadangi naujos virtuvės projektavimas dar tolimoj ateity, tai gal ir susigundysiu biggrin.gif
Aš žinau, kad žmonės nuo tokių stalviršių kaifuoja, todėl ir pati noriu pakaifuot lotuliukas.gif blush2.gif Tikiu, kad verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 14:23)
user posted image
Fasadai ir sienelė yra toks Resopal hpl, o stalviršis- lietas STARON akmuo. Viską gamino Esmaks  thumbup.gif

Vajej koks grazus fasadas thumbup.gif o kaip darinejas spinteles ir stalciai kai nera rankeneliu g.gif o kiek pati vrtuve pinigeliu gavos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 03 10, 14:52)
Vajej koks grazus fasadas  thumbup.gif o kaip darinejas spinteles ir stalciai kai nera rankeneliu g.gif  o kiek pati vrtuve pinigeliu gavos? blush2.gif

stalčiuose ir viršutinėse spintelėse sudėti elektriniai Blum mechanizmai, t.y. spustelėjus fasadą- jis atsidaro pats, o Peka šiukšlinė atsidaro ir išvažiuoja su pedalu.
Atsakyti