Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 11:14)
pupune, toks stalčiukas bus mažas labai, nes tik šonuose bus du tokie tipo stalčiukai, na bet gal ir tilps kažkas, tik gal bus nepatogu, nes bus sugrūsta.
O kaip žadate išnaudoti tą tuščią kampą ten kur pasibaigia kaitlentė ir prasideda spinta su orkaite?

Aš turiu tikį stalčiuką ax.gif Bet ne įrankiams, o kempinėms susidėti, nes nemėgstu, kai jos ant stalviršio voliojasi ax.gif Galima ir įrankius laikyti: ilgus peilius, kočėlą, kepimo įrankius.
Atsakyti
koks saldytuvas mmm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 10, 12:14)
pupune, toks stalčiukas bus mažas labai, nes tik šonuose bus du tokie tipo stalčiukai, na bet gal ir tilps kažkas, tik gal bus nepatogu, nes bus sugrūsta.
O kaip žadate išnaudoti tą tuščią kampą ten kur pasibaigia kaitlentė ir prasideda spinta su orkaite?

Aš nepaaiškinau doh.gif galvoju ką aš mąstau, tai ir kiti žino biggrin.gif
Mano ne tokia virtuvė būtų, aš konkrečiai tik apie tą stalčiuką klausiu, kaip pavyzdį parodžiau:)
Aš noriu virtuvės tokios kaip viršuje esu įkėlusi - ta tokia šviesi:) tik po kriaukle galvoju tokį stalčiuką pasidaryti, o po tuo stalčiuku būtų atveriamos 2 durelės.

QUOTE(Upokšnis @ 2011 03 10, 12:50)
Aš turiu tikį stalčiuką  ax.gif Bet ne įrankiams, o kempinėms susidėti, nes nemėgstu, kai jos ant stalviršio voliojasi  ax.gif Galima ir įrankius laikyti: ilgus peilius, kočėlą, kepimo įrankius.

Kempinėm irgi variantas, bet man atrodo per "prabangiai" tokiems dalykams lotuliukas.gif
Tai manai vertas dėmesio stalčiukas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2011 03 08, 18:20)
Pupune, hpl gamina daug kas. Aš gaminausi Esmaks.

Bet ten žiūriu ir matau tik "stalviršius" g.gif ar ten tie patys tik mm skiriasi? g.gif

man vienas baldininkas sakė gali padaryti tokią sienelę (+/-2m virtuvei) - už 350 lt doh.gif negi tokios kainos? g.gif brangu manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 10 kovo 2011 - 12:38
QUOTE(pupune @ 2011 03 10, 12:41)
Bet ten žiūriu ir matau tik "stalviršius"  g.gif ar ten tie patys tik mm skiriasig.gif

iš esmės taip.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 13:45)
iš esmės taip.

Aišku, o kaip manai čia kaina normali? ar tik man čia brangu?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, planuojame virtuves apatines spinteles daryti tamsiai rudas (venge)paprasta plokste, o virsutines is blizgios plokstes kremines spalvos. Virtuve kartu su svetaine, isdazyta kremine spalva. Koki patartumete daryti stalvirsi ir klijuoti plyteles ar det hpl plokste kokios spalvos, kad butu praktiskiau ir "nevirtuviska":). Aciu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 10 kovo 2011 - 13:11
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 10, 14:10)
Sveikos,  planuojame virtuves apatines spinteles daryti tamsiai rudas (venge)paprasta plokste,  o virsutines is blizgios plokstes  kremines spalvos. Virtuve kartu su svetaine, isdazyta kremine spalva.  Koki patartumete daryti stalvirsi ir klijuoti plyteles ar det hpl plokste kokios spalvos, kad butu praktiskiau ir "nevirtuviska":). Aciu:)

Mano nuomone tai "nevirtuviškiau" kai yra hpl plokštė g.gif ir manau praktiškiau, nes turėjau ir tokį varinatą ir plyteles.
jei darysi sienelę hpl, tai man atrodo tada gražiau šviesias spalvas rinktis smile.gif
bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
kazkaip galvoju daryti tamsu stalvirsi, na o tada ta HPL kokia sviesia tarkim kremine, bet ar tada nesusilies su virsutinem kreminem spintutem, gal nlb grazu ka manote? ar kremine spalva praktiska?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 10, 13:04)
Aišku, o kaip manai čia kaina normali? ar tik man čia brangu?smile.gif

hpl kaina 150-250 Lt/m2. Mūsiškė kainavo 500 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 10, 14:18)
kazkaip galvoju daryti tamsu stalvirsi, na o tada ta HPL kokia sviesia tarkim kremine, bet ar tada nesusilies su  virsutinem kreminem spintutem, gal nlb grazu ka manote? ar kremine spalva praktiska?smile.gif

man asmeniškai gražiau, kai stalviršis ir sienelė tos pačios spalvos. Nes jei skirtingai - ar nebus per marga? g.gif

QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 14:25)
hpl kaina 150-250 Lt/m2. Mūsiškė kainavo 500  blush2.gif

tada gal normaliai paskaičiavo, ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 10, 13:36)
man asmeniškai gražiau, kai stalviršis ir sienelė tos pačios spalvos. Nes jei skirtingai - ar nebus per marga?  g.gif

mes sienelę darėmės tokią pačią kaip ir fasadus, t.y. iš to paties hpl.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 14:40)
mes sienelę darėmės tokią pačią kaip ir fasadus, t.y. iš to paties hpl.

o gal galima pamatyti tavo virtuvę?smile.gif
Atsakyti