Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gupija @ 2011 03 08, 19:12)
gražu. Bet man iškart į akis krito ta vertikali rankenėlė kargo stalčiuj  biggrin.gif

Kad kitaip tos rankenėlės ir neina įdėti, juk spintelė labai siaura smile.gif
Atsakyti
Konfetee, ačiū 4u.gif
O tas sieneles baldininkai padaro? Pas juos galima užsisakyti? g.gif
Tai va ir galvoju, ar nebus per intensyvi ta "bambukų" spalva... gerai tu sakai, juk tik 2m .. gali būti ir per marga...

Graži mamos virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2011 03 08, 17:18)
Kad kitaip tos rankenėlės ir neina įdėti, juk spintelė labai siaura smile.gif

būna visokių rankenėlių mirksiukas.gif
Čia tik šiaip pastebėjimas.

Pupune, hpl gamina daug kas. Aš gaminausi Esmaks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 08 kovo 2011 - 17:22
konfetee, žiūriu visose temose atsakei į mano komentarus - ačiū 4u.gif
Aš apie tokią virtuvę galvoju.. na+/-.. tik nebus įmontuotas šaldytuvas, stovės paprastas griečiausiai smile.gif ir dėl spalvų dar mastau g.gif nors man ji man visai "prie dūšios" smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 08, 18:12)
gražu. Bet man iškart į akis krito ta vertikali rankenėlė kargo stalčiuj  biggrin.gif

Ačiū smile.gif Na čia pirmas mano blynas, tobulėju ir dabar suprojektuočiau kitaip. Bet ši virtuvė "ypatinga", joje tiek visko sutalpinta, ir nieko nesimato ax.gif Tik daug tų siaurų spintelių...

QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 18:20)
Konfetee, ačiū  4u.gif
O tas sieneles baldininkai padaro? Pas juos galima užsisakyti?  g.gif
Tai va ir galvoju, ar nebus per intensyvi ta "bambukų" spalva... gerai tu sakai, juk tik 2m .. gali būti ir per marga...

Graži mamos virtuvė  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Taip, baldininkai tikrai padaro tą sienelę.

Na o ta spalvą, kurią pasirinkote pateiktame paveiksliuke manyčiau visai tinkama, manau mažoje erdvėje ji turėtų "išnykt", tada pati VIRTUVĖ nekris į akis.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal galite pasakyti su kokia programa darote virtuves projektus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2011 03 09, 16:56)
Sveikos merginos,

Gal galite pasakyti su kokia programa darote virtuves projektus? Aciu  4u.gif

dauguma mūsų daro su ALNO, nes nemokamai parsisiunčiama ir suprantama smile.gif
Atsakyti
Gal ne sitoj temoj kreipiuosi, bet trumpai kas atsakykit.
Kokie privalumai tokio virtuvinio maisytuvo? Jie kiek brangesni uz iprastus. Ieskau privalumu... ax.gif
user posted image
Atsakyti
mane jis irgi domintų, o kokios firmos jis? Kokia kaina? Renkuosi maišytuvą ir aš.
Atsakyti
Paemiau pirma pasitaikiuse nuotrauka, kaip pavyzdi tiktai. Visai nesigilinau konkreciai firmos. Kainos ju +-1000Lt
Atsakyti
user posted image

Kaip galvojate ar toks stalčiukas, kur po kriaukle funkcionalus stalo įrankiams susidėti? g.gif na jis negilus.. bet virtuvytė maža, norisi kaip geriau ją išnaudoti "pasidėjimui" g.gif
Atsakyti
pupune, toks stalčiukas bus mažas labai, nes tik šonuose bus du tokie tipo stalčiukai, na bet gal ir tilps kažkas, tik gal bus nepatogu, nes bus sugrūsta.
O kaip žadate išnaudoti tą tuščią kampą ten kur pasibaigia kaitlentė ir prasideda spinta su orkaite?
Atsakyti