Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Aš tundra blush2.gif , o kas ta hpl sienelė?
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 08, 12:12)
Aš tundra  blush2.gif , o kas ta hpl sienelė?

Čia tokia sienelė kaip ir stalviršis, tik ji plonesnė, maždaug 1 cm storio jei gerai galvoju. Priežiūra tikrai labai nesudėtinga. Tik aš Jum to net nerekomendavau, nes pas Jus stalviršis tamsus, kurio priežiūra ir taip manau bus sudėtingesnė, o jei dar ir tarp spintelių dėsit tokią spalvą, tai reikės valyt ir valyt, o ir nuvalius neaišku ar puikiai viskas pavyks. Pas mano mamą šviesus stalviršis ir ta sienelė šviesi, puikiai prižiūrima, o pas draugę - tamsus stalviršisi ir sienelė, na vaizdelis nekoks schmoll.gif Ypač kai įjungia apšvietimą po spintelėmis, tai viskas labai matosi.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 12:30)
Čia tokia sienelė kaip ir stalviršis, tik ji plonesnė, maždaug 1 cm storio jei gerai galvoju. Priežiūra tikrai labai nesudėtinga. Tik aš Jum to net nerekomendavau, nes pas Jus stalviršis tamsus, kurio priežiūra ir taip manau bus sudėtingesnė, o jei dar ir tarp spintelių dėsit tokią spalvą, tai reikės valyt ir valyt, o ir nuvalius neaišku ar puikiai viskas pavyks. Pas mano mamą šviesus stalviršis ir ta sienelė šviesi, puikiai prižiūrima, o pas draugę - tamsus stalviršisi ir sienelė, na vaizdelis nekoks  schmoll.gif Ypač kai įjungia apšvietimą po spintelėmis, tai viskas labai matosi.

Ačiū labai, klausiu todėl, kad dar vis neapsisprendžiu dėl sienos tarp spintelių. Planas buvo dėti plyteles, bet kai kas sako, kad tarpai tarp plytelių sunkiai valomi, tai galvoju, gal yra kokie kiti ger variantai? Stiklo kažkodėl nenoriu. g.gif
P.s. O ta sienelė gerokai brangiau išeina negu plytelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 08 kovo 2011 - 12:34
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 07, 12:06)
ačiū jums labai! o gartraukis dabar pas mus irgi elica, labai džiaugiamės juo, ir antrą kartą imsim tokį patį.

Dar klausimas,- šalia orkaitės iš kairės , kas ten per vieta? ir kaip vyksta atidarymas, kad nesikirstų orkaitės kampas su rankena ir atvirkščiai kita rankena su orkaitės?

Dėkoju!

prie orkaites iš kaires spintele su lentynom darėm, ten susidėjau visus retai naudojamus daiktus, nes visos tos ištraukiamos sistemos labai jau brangios doh.gif O kitoje paslėpiau mikrobangę, nepriduoda man jos grožio virtuvei ax.gif
Kažkaip man ten niekas nekliūna prie orkaites. Čia jau baldininkų klausimas. Na aišku jei dureles atidarytos, orkaites jau nebeatidarysi ir atvirkščiai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 08, 13:33)
Ačiū labai, klausiu todėl, kad dar vis neapsisprendžiu dėl sienos tarp spintelių. Planas buvo dėti plyteles, bet kai kas sako, kad tarpai tarp plytelių sunkiai valomi, tai galvoju, gal yra kokie kiti ger variantai? Stiklo kažkodėl nenoriu. g.gif
P.s. O ta sienelė gerokai brangiau išeina negu plytelės?

Ji yra tikrai brangi, bet atsimenu kai bendravau su baldininku, tai sakė maždaug tas ant to išeina, t.y. kaina maždaug tokia kaip ir plyteles klijuot.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 12:48)
Ji yra tikrai brangi, bet atsimenu kai bendravau su baldininku, tai sakė maždaug tas ant to išeina, t.y. kaina maždaug tokia kaip ir plyteles klijuot.

taip, kaina graži biggrin.gif
Bet kas svarbiausia- nėra jokių tarpukų ir pan. Be to, man buvo svarbu, kad virtuvė neatrodytų kaip tikra standartinė virtuvė su tom plytelėm, kriauklėm ir pan. Man norėjosi gražios vietos gyvenamajam kambary ax.gif
Atsakyti
konfetee is tavo atsilie[pimu suprantu kad tamsus stalvirsis labai muzinasi? ar kame problema ? sad.gif , nes istiesu esu nusiziurejus mazdaug tokias spalvas Cia
Nes ir musu plyteles panasiu spalvu, tik aisku plyteliu ant sienos negalvoju klijuoti, galvoju ta hpl deti. Ryt atvaziuoja vienas baldininkas tai pasikonsultuosiu smile.gif ir galbut pagaliau prieisiu galutinio varianto smile.gif, bet dabar cia su tuo stalvirsiu subalamutinai mane :/ nebezinau ka daryt reiks :/ kokias spalvas rinktis...
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 03 08, 15:06)
konfetee is tavo atsilie[pimu suprantu kad tamsus stalvirsis labai muzinasi? ar kame problema ? sad.gif , nes istiesu esu nusiziurejus mazdaug tokias spalvas Cia
Nes ir musu plyteles panasiu spalvu, tik aisku plyteliu ant sienos negalvoju klijuoti, galvoju ta hpl deti. Ryt atvaziuoja vienas baldininkas tai pasikonsultuosiu smile.gif ir galbut pagaliau prieisiu galutinio varianto smile.gif, bet dabar cia su tuo stalvirsiu subalamutinai mane :/ nebezinau ka daryt reiks :/ kokias spalvas rinktis...

ATsiprašau, kad subalamutinau blush2.gif
Aš negaliu kategoriškai teigti, kad tai yra nepraktiška, bet kiek teko skaityt atsiliepimų ir ką mačiau pas draugę, tai tokia tiesa.
Bet aš gal galiu save priskirt prie pedantų, tai visų pirma gal čia tik man taip žiauriai krenta į akis, o antra - pas mane taip tiesiog nebūtų - valyčiau tiek kiek reikia, kad to nebūtų ax.gif
Atsakyti
Pas mus stalviršis tamsus, bet tikrai nelabai tepasi ar ant jo matosi trupiniai ir visa kita. Palyginus grindų plytelės virtuvej yra balintos kavos spalvos, šviesios tai kurkas labiau viskas pastebima.
Atsakyti
Pradedam ir mes darytis virtuvę, todėl noriu dalyvauti Jūsų temoje, jei galima smile.gif
Mūs virtuvėlė bus nedidukė (tik apie 2m palei sieną, ne kampu), be lango, dienos šviesa kris tik išvertus sieną iš kambario t.y. darysim bendrą erdvę.

-Gal galite pasidalinti patirtimi, ar užtenka dienos šviesos? Ar verta dėti halogenus lubose ar ant baldų daryti apšvietimą? Kaip pigiau? blush2.gif

- kiek maždaug kainuoja hpl sienelės 1 kvadratas? Mes anksčiau nuomavom butą su tokia sienele - tai super thumbup.gif o dabar šitame bute plytelės ir dar tokios blogai valosi doh.gif
Stalviršį esu turėjusi ir tokį ir tokįsmile.gif Tai aš už šviesųsmile.gif tikrai mažiau matosi:)

-aš noriu gaivios/švarios/šviesios virtuvės. Nes kaip minėjau plotas nedidelis, tai jei dar padarysiu tamsiai, tai manau iš vis bus niūru g.gif ką manote apie tokias plyteles?

user posted image

Galvoju visą sienelę daryti viena spalva (vos žalsva iš tos pačios kolekcijos), o po gartraukiu arba prie kriauklės tuos bambukus biggrin.gif

- tik ar nebus "juokinga" tokia virtuvė? nes kai pažiūriu visur tokios - "modernas", "stilius".. o aš čia "bambukų užsimaniau":D ar šios plytelės nėra, kad voniai labiau tiktų? g.gif
tiesa, ruda spalva nėra mano mėgstamiausia, bet pažiūrėti gražu blush2.gif

Ir kokios spalvos čia patys baldai gerai žiūrėtųsi ? g.gif

Ačiū už visas nuomones:)
Atsakyti
pupune, dėl apšvietimo, būtinai reikia jo bent minimaliai jeigu toli nuo lango virtuvinis bus. Manau pigiausias varinta būtų dėti tokia pailgas dienos šviesos lempas. Nes jei halogenus daryt, tai reikia iš gipskartonio daryt lubas, visą elektrą vedžiot ir t.t. O dar ir lemputės tos irgi kainuoja.
Pas mano mamą yra taip: čia
Taip padarėme tiesiog dėl to, kad iš anksto visai nepasirūpinome nei halogenais, nei į baldus prašėm, kad įmontuotų, na ir gavosi kaip gavosi, bet mama patenkinta, svarbu jai patogu. Viena lempa 30 litų, tai manau nedaug. Šitų dviejų pilnai užtenka.

Ir stalviršį bei sienelę parinkom specialiai šviesią, kad kuo mažiau visokio brudo matytųsi, o dar ji su tokiais taškiukais, tai turpinių išvis nesimato, tik perbraukus su ranka galima pajausti.

Dėl plytelių, tai tokia specifinė spalva, na bet Jūs žiūrėkite kaip JUms labiau patinka. Aš tikrai nekombinuočiau skirtingų plytelių spalvų vien dėl to, kad jei bus viso 2 metrų virtuvė, o dar kokie 60 cm tarp jų "bambukai", kažkaip mažoj erdvėj visko daug atrodys, dar spalva tokia intensyvi.

Kaip viena forumietė aukščiau paminėjo, virtuvė sujungta su kambariu turiu būti kuo mažiau virtuviška, tad gražiau ta hpl sienelė, jos kaina panašiai gaunasi kaip klijuot plyteles.

Štai tokia ta mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 16:37)
Pas mano mamą yra taip: čia

gražu. Bet man iškart į akis krito ta vertikali rankenėlė kargo stalčiuj biggrin.gif
Atsakyti