Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Fiona @ 2011 03 30, 18:20)

Silikono gal ir neturėtų matytis, bet tarpas turi būti, bet paskui ir jo nebematysi biggrin.gif Aš irgi prieš metus čia konsultavausi, vėją kėliau, kodėl pas mane tarpas po įmontuojama orkaite matosi? Nu ir ką, spėk kiek kartų po to aš į tą tarpą pažiūrėjau? Lygiai 0 biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Ai,nieko ten baisaus, be manes turbut daugiau nieks ir nepastebes biggrin.gif Silikonas siek tiek "paciuoze" kai idejinejo dijine.paprasysiu vyro kad istrauktu orkaite, gal but priesiu prie tu snargliuku ir juos nukarpysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 30, 23:10)
biggrin.gif  biggrin.gif Ai,nieko ten baisaus, be manes turbut daugiau nieks ir nepastebes biggrin.gif Silikonas siek tiek "paciuoze" kai idejinejo dijine.paprasysiu vyro kad istrauktu orkaite, gal but priesiu prie tu snargliuku ir juos nukarpysiu biggrin.gif

Čia poster_offtopic.gif bet taip man nuotaiką pakėlėt. Ačiū už tai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 31 kovo 2011 - 09:05
QUOTE(Fiona @ 2011 03 30, 18:20)
Turiu, tik spalva kita - nero impala. Džiaugiuosi po šiai dienai, kad ''atstovėjau'' prieš vyro argumentus ''ar tikrai tau to granito reikia??'' ir tą stalviršį turiu. Pas mus beveik 7 tiesiniai metrai, plius dar du langai, tai įleido stalviršį po lango rėmu. Gamino viena firma iš Kauno, labai gerai vyrukai viską padarė. Kainavo, jei atmintis neapgauna, 5300, reikėtų popierius pasikelt. Bet jei jau tokį darysit, dėkit ir iš apačios montuojamą kriauklę. Ir įmontuojamą indų ploviklio dozatorių pasidarykit smile.gif

oi, dekui uz info 4u.gif o gal galetumete paziureti kokia firma blush2.gif ir kokio storio pas jus stalvirsis? 3 cm?

QUOTE(vaidastep @ 2011 03 30, 20:32)
gal kas turit kaitlente kampe, pasidalintumet patirtim ar labai jau sunku dirbt prie jos? g.gif

na galiu pasakyti tik del kampines kriaukles (mano drauges mamos patirtis) - ziaurus nepatogumas, l.gailisi del savo tokio sprendimo..
Atsakyti

na galiu pasakyti tik del kampines kriaukles (mano drauges mamos patirtis) - ziaurus nepatogumas, l.gailisi del savo tokio sprendimo..
user posted imagejus turejo omeny sitaip imontuota? man kazkaip atrodo kad visai jokiu nepatogumu prieit prie jos jei jinai sitaip butu (neuzpykit jei pasinaudojau kazkieno nuotrauka is jusu forumo)
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 31, 09:42)

savo senoj virtuvėj turėjau kampinę kriauklę- jokių nepatogumų nepajaučiau. Kaip tik džiaugiausi, kad išnaudojom kiekvieną cm.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 31, 11:05)
Čia  poster_offtopic.gif bet taip man nuotaiką pakėlėt. Ačiū už tai  bigsmile.gif

doh.gif kad su klaidom prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 31, 14:53)
doh.gif  kad su klaidom prirasiau biggrin.gif

O ka meistrai sake, kodel matosi?
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 31, 09:42)
oi, dekui uz info  4u.gif o gal galetumete paziureti kokia firma  blush2.gif ir kokio storio pas jus stalvirsis? 3 cm?

Nėra už ką mirksiukas.gif Taip, 3 cm pas mus. Firmos pavadinimą až atsiųsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 30, 22:10)
biggrin.gif  biggrin.gif Ai,nieko ten baisaus, be manes turbut daugiau nieks ir nepastebes biggrin.gif Silikonas siek tiek "paciuoze" kai idejinejo dijine.paprasysiu vyro kad istrauktu orkaite, gal but priesiu prie tu snargliuku ir juos nukarpysiu biggrin.gif

lotuliukas.gif Tikrai prajuokinai su tais snargliukais. Tai jau greičiausiai, kad tik pati ir būsi pastebėjusi, aš kai demonstravau draugams trūkumus, kuriuos buvau įžvelgusi, jie net nesuprato apie ką aš kalbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2011 03 31, 16:20)
aš kai demonstravau draugams trūkumus, kuriuos buvau įžvelgusi, jie net nesuprato apie ką aš kalbu biggrin.gif

Mūsų šeimoje "priekabiojo" darbą tai atlieka vyras, man dažniausiai viskas gerai būna blush2.gif
Atsakyti
Ar buvot Litexpo gražių virtuvių pasižiūrėt? Tikrai super idėjų yra.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 04 01, 15:52)
Ar buvot Litexpo gražių virtuvių pasižiūrėt? Tikrai super idėjų yra.

aš girdėjau priešingai kad šiemet nėra į ką žiūrėti parodoje,tad rytoj aplanjysiu pati kad pamatyt viską kas ir kaip.Daugelis rimtesnių įmonių išvažiavo į lenkiją į baldų parodą tad gali būti kad čia labai įdomaus ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2011 04 01, 14:59)
aš girdėjau priešingai kad šiemet nėra į ką žiūrėti parodoje,tad rytoj aplanjysiu pati kad pamatyt viską kas ir kaip.Daugelis rimtesnių įmonių išvažiavo į lenkiją į baldų parodą tad gali būti kad čia labai įdomaus ir nėra.

kotais nepanašu buvo ax.gif Iš kur tokią informaciją gavot?
Atsakyti