QUOTE(vsl @ 2011 03 25, 15:38)
mergaites, gal kuri daretes toki stalvirsi? kokie atsiliepimai? ir kaina?
Turiu, tik spalva kita - nero impala. Džiaugiuosi po šiai dienai, kad ''atstovėjau'' prieš vyro argumentus ''ar tikrai tau to granito reikia??'' ir tą stalviršį turiu. Pas mus beveik 7 tiesiniai metrai, plius dar du langai, tai įleido stalviršį po lango rėmu. Gamino viena firma iš Kauno, labai gerai vyrukai viską padarė. Kainavo, jei atmintis neapgauna, 5300, reikėtų popierius pasikelt. Bet jei jau tokį darysit, dėkit ir iš apačios montuojamą kriauklę. Ir įmontuojamą indų ploviklio dozatorių pasidarykit
QUOTE(konfetee @ 2011 03 26, 09:23)
Na nebent prikibt tik prie vaizdo. O didelio skirtumo dėl kvapo - ar tai šiukšlių kibiras stovi spintelėje su varstomom durelėm, ar tai stalčiuje - tikrai nėra.
Sakot nehigieniška - nehigieniška gali būti tiek vienur, tiek kitur jei žmonės pritrupina aplink kibirą ir pan, apipyla kokiais skysčiais, retai išneša šiukšles ir t.t.
Nemanau, kad kvapas gali pakenkti tam pačiam stalčiuje stovintiems valikliams, indpų plovimo priemonėms ar tai indaplovės tabletėms... Ir tas kvapas tai vėlgi - toks dalykas, kad pas vienus jis būna labai stiprus, pas kitus - vos vos jaučiamas.
Išsiplėčiau
Tai jau tikrai, nebent prie vaizdo atidarius stalčių prikibt
Man tai nerealiai patogu, tik pas mane šiukšliadėžių stalčius šalia kriauklės, po dešine. Kas pas mus buvo įdarbintas ką nors nuskust ar nulupt, buvo nustebinti, kad taip patogu gali būti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 27, 22:59)
Bet per ta tarpa matosi silikono, ant kurio isodino dujine, "snargliai"
is principo, tai taip, tarpas turetu but,juk orkaite ikaista.Bet kaip norisi kad tas tarpiukas uzsidengtu
Silikono gal ir neturėtų matytis, bet tarpas turi būti, bet paskui ir jo nebematysi
Aš irgi prieš metus čia konsultavausi, vėją kėliau, kodėl pas mane tarpas po įmontuojama orkaite matosi? Nu ir ką, spėk kiek kartų po to aš į tą tarpą pažiūrėjau? Lygiai 0