Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(konfetee @ 2011 03 28, 09:13)
Sveiki,
o aš kaip tik neseniai galvojau ar daug kas jau pasidarė virtuves, kam aš kažkiek bandžiau padėt.

smile.gif Aš turiu išsisaugojusi kompe thumbup.gif Nutarėm baldų darymą rudeniui atidėti, nes vasarą žadam pakeliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 03 28, 16:45)
As manau turetu graziai ziuretis sviesiai pilka spalva, ji galbut nebus tokia tepli kaip balta, bet ir labai neissimustu kaip tarkim ruda, nes sviesi ar tamsi ruda, ji meta vistiek truputuka i ryzuma, o kadangi plyteles baltos, tai mano manymu neblogai turetu atrodyt pilka, pabandykit nusinest plytele i parduotuve, arba toi parduotuvei kur yra, prideti prie sviesiai pilko glaisto paletes, manau tikrai turetu neblogai atrodyt, juolab kad apatines spinteles baltos bus, tad galima derinti prie apatiniu, nebutinai prie virsutiniu rudu... o beje koks stalvirsis bus?

Apie šviesiai pilkąšiaip aš ir galvoju,bet tokiu atveju, jei jis būtų tokio atspalvio, kaip pvz putpelės kiaušinis..šiaip stalviršis dar yra svarstytinas klausimas labai irgi, tad galit mestelt variantų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,skaitineju jusu foruma jau senei daug ideju prisiziurejau ir stai pribrendo man reikalas paciai susidurti su virtuves planavimu,tikiuosi padesit ir man ax.gif pirmiausei ka norejau paklaust tai ar reikia virtuvej trifazes elektros ?(tikiuos taip paklausiau ) blush2.gif
Atsakyti
user posted imageidedu savo bandyma gal kas pakomentuos ,kriaukles tik kazkaip negalejau normalei idet blush2.gif ,o ten kampe kaitlente bus tik neradau jos programoj,dekui is anksto lauksiu jusu komentaru :4u:ai da pamirsau vidury bus sala
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 29 kovo 2011 - 19:48
QUOTE(vaidastep @ 2011 03 29, 21:46)
user posted imageidedu savo bandyma gal kas  pakomentuos ,kriaukles tik kazkaip negalejau normalei idet blush2.gif ,o ten kampe kaitlente bus tik neradau jos programoj,dekui is anksto lauksiu jusu komentaru :4u:ai da pamirsau vidury bus sala

man "i akis krenta" skirtingi auksciai ax.gif kairini bloka daryciau tokiame paciame aukstyje kaip desinysis. ir man asmeniskai butu nepatogu kampine kaitlente ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vsl: 29 kovo 2011 - 20:25
QUOTE(vaidastep @ 2011 03 29, 19:46)
idedu savo bandyma gal kas  pakomentuos ,kriaukles tik kazkaip negalejau normalei idet blush2.gif ,o ten kampe kaitlente bus tik neradau jos programoj,dekui is anksto lauksiu jusu komentaru :4u:ai da pamirsau vidury bus sala

Gartraukis bus brangesnis ir pasirinkimas tokiu mazesnis.
Atsakyti
ir man noretusi kad spintele salia orkaites butu aukstesne,saldytuvo lygio, taip pat ir orkaite auksciau, ir patogiau butu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote kiek galetu kainuoti tokia virtuvele, ir kas ja gamina?
http://www.infobalda...namu-jaukumui-0
Atsakyti
QUOTE(Luchik @ 2011 03 30, 14:53)
Sveikutes, gal zinote kiek galetu kainuoti tokia virtuvele, ir kas ja gamina?
http://www.infobalda...namu-jaukumui-0

firma, kuri gamina vat tokius klaiskinius ąžuolinius baldus yra Laisvės pr. ten ankščiau seniai, seniai buvo SBA baldai, dabar yra parduotuvės Armijai ir civiliams, Gėrimų išparduotuvė netoli Širdies ir chirurgijos centras nežinau ar konkrečiai jūsų įdėtas pavyzdys šios firmos, bet stilius baldų tas pat
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 25, 15:38)
mergaites, gal kuri daretes toki stalvirsi? kokie atsiliepimai? ir kaina?
4u.gif
user posted image

Turiu, tik spalva kita - nero impala. Džiaugiuosi po šiai dienai, kad ''atstovėjau'' prieš vyro argumentus ''ar tikrai tau to granito reikia??'' ir tą stalviršį turiu. Pas mus beveik 7 tiesiniai metrai, plius dar du langai, tai įleido stalviršį po lango rėmu. Gamino viena firma iš Kauno, labai gerai vyrukai viską padarė. Kainavo, jei atmintis neapgauna, 5300, reikėtų popierius pasikelt. Bet jei jau tokį darysit, dėkit ir iš apačios montuojamą kriauklę. Ir įmontuojamą indų ploviklio dozatorių pasidarykit smile.gif
QUOTE(konfetee @ 2011 03 26, 09:23)
Na nebent prikibt tik prie vaizdo. O didelio skirtumo dėl kvapo - ar tai šiukšlių kibiras stovi spintelėje su varstomom durelėm, ar tai stalčiuje - tikrai nėra.
Sakot nehigieniška - nehigieniška gali būti tiek vienur, tiek kitur jei žmonės pritrupina aplink kibirą ir pan, apipyla kokiais skysčiais, retai išneša šiukšles ir t.t.
Nemanau, kad kvapas gali pakenkti tam pačiam stalčiuje stovintiems valikliams, indpų plovimo priemonėms ar tai indaplovės tabletėms... Ir tas kvapas tai vėlgi - toks dalykas, kad pas vienus jis būna labai stiprus, pas kitus - vos vos jaučiamas.

Išsiplėčiau  blush2.gif

Tai jau tikrai, nebent prie vaizdo atidarius stalčių prikibt biggrin.gif Man tai nerealiai patogu, tik pas mane šiukšliadėžių stalčius šalia kriauklės, po dešine. Kas pas mus buvo įdarbintas ką nors nuskust ar nulupt, buvo nustebinti, kad taip patogu gali būti biggrin.gif
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 27, 22:59)
Bet per ta tarpa matosi silikono, ant kurio isodino dujine, "snargliai" blush2.gif is principo, tai taip, tarpas turetu but,juk orkaite ikaista.Bet kaip norisi kad tas tarpiukas uzsidengtu blush2.gif

Silikono gal ir neturėtų matytis, bet tarpas turi būti, bet paskui ir jo nebematysi biggrin.gif Aš irgi prieš metus čia konsultavausi, vėją kėliau, kodėl pas mane tarpas po įmontuojama orkaite matosi? Nu ir ką, spėk kiek kartų po to aš į tą tarpą pažiūrėjau? Lygiai 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 27, 22:45)
Sakykit, o tarp imontuojamos orkaites ir stalvirsio tarpelis neturetu but uzdengtas? Sumontavo mums virtuve,apziurejau spinteles,patikrinau viska, priekaistu tikrai neturejau.O kai meistriukai isvaziavo, ziu kad tarp orkaites ir stalvirsio tarpas unsure.gif

Pas mus nera tarpelio tarp orkaites ir stalvirsio.
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 29, 22:23)
man "i akis krenta" skirtingi auksciai  ax.gif kairini bloka daryciau tokiame paciame aukstyje kaip desinysis. ir man asmeniskai butu nepatogu kampine kaitlente  ax.gif

gal kas turit kaitlente kampe, pasidalintumet patirtim ar labai jau sunku dirbt prie jos? g.gif
Atsakyti