Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Marseta @ 2011 03 28, 15:00)
Kokį virdulį renkatės savo virtuvei? Turėjau kelis elektrinius: visi pradėjo leisti per stikliuką. Pasidomėjau virykliniais virduliais: didesnės elektros sąnaudos (pas mus indukcinė). Nebežinau ką daryti  doh.gif Norisi ir gražaus, nes jis gi visada matomoje vietoje, ir praktiško (kad kasryt nereiktų valyti balutės) bei ekonomiško  g.gif

Gal Jums tiesiog nepasisekė su elektriniais, bet tikrai nevisi praleidžia vandenį.
Būna tokių, kuriose nėra tos matavimo skalės ir jie viduj atrodo kaip pvz. puodas, t.y. be jokių sujungimų ir pan, tik išorėj jau visokie papildomi plastikai būna ir pan.
Kaip tyčia, nerandu nei vieno pvz.
Papildyta:
Na va, kažkas panašaus į tai, čia tikrai bus toks. Na jie nėra labai gražūs, bet vandens nepraleidžia.
pas mane darbe tokio tipo yra, tikrai gražiau atrodo, avdinasi galima rast smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 28 kovo 2011 - 14:16
Labas dienas 4u.gif

Turiu sunkų man šiuo metu klausimą..Pirmiausia atsiprašau jei kažkurios virtuvės foto pasinaudosiu...Maniškė bus labai panaši į šią, tik ten kur balta, bus absoliučiai balta, o viršutinės spintelės bus iš Coco Bolo lmdp

user posted image

Coco bolo:
user posted image

Plytelės baltos blizgios, šiek tiek turi tekstūros. Kokia spalva plytelių tarpus glaistytumėt?
Atsakyti
Furtado,
kaip suprantu, tai ne foto, o vizualizacija, tai vadinasi kažkieno projektėlį įkėlėt biggrin.gif

O šiaip, kas liečia tokią virtuvę, tai ji tokia moderno stiliaus, tai prie jos derinčiau galbūt ne plyteles, o stiklą arba plokštę kaip ir stalviršis.
Be jeigu visgi būtų plytelės, tai tarpelius daryčiau tokios pat spalvos kaip ir plytelės, nors įtariu po tam tikro naujimosįlaikotarpio jie jau nebūtų tokie balti.
Bet tokioj virtuvėj tamsių tarpų tarp plytelių neįsivaizduoju.
Atsakyti
Skaitau aš apie virtuvę ir galvoju, kas patogiau atidaromos spintelės, ar spintelės su stalčiukais? Aš galvoju, gal patogiau spintelės su stalčiukais, bet kelių tokių su stalčiukais spintelių reikia, virtuvėje daug gaminu ir laiko praleidžiu nemažai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 28, 14:49)
Furtado,
kaip suprantu, tai ne foto, o vizualizacija, tai vadinasi kažkieno projektėlį įkėlėt biggrin.gif

O šiaip, kas liečia tokią virtuvę, tai ji tokia moderno stiliaus, tai prie jos derinčiau galbūt ne plyteles, o stiklą arba plokštę kaip ir stalviršis.
Be jeigu visgi būtų plytelės, tai tarpelius daryčiau tokios pat spalvos kaip ir plytelės, nors įtariu po tam tikro naujimosįlaikotarpio jie jau nebūtų tokie balti.

Kai kurios plyteles moderniau uz stikla atrodo.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 28, 14:49)
Furtado,

Reiškias, ji labai gerai padaryta, artima tikrovei biggrin.gif
Problema ta, kad plokštės nenoriu, stiklas įsivaizduoju reikalaus daug valymo, ogal klystu?.O plytelės tas, kurias nusižiūrėjau, jos nebūtų tokios teplios...Bet baltų tarpų tikrai nenoriu, nes lygiai tą patį galvojau, kad jie gan greitai apsineš. Tikrai sunkus klaustuks g.gif
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2011 03 28, 14:53)
Skaitau aš apie virtuvę ir galvoju, kas patogiau atidaromos spintelės, ar spintelės su stalčiukais? Aš galvoju,  gal patogiau spintelės  su stalčiukais, bet kelių tokių su stalčiukais spintelių reikia, virtuvėje daug gaminu ir laiko praleidžiu nemažai. g.gif

Aš jau 3 virtuvę užgyvensiu, kurias turėjau vienoj buvo daugiau atidaromų spintelių, kitoj stalčių, trečioj bus irgi daug stalčių. Turbūt atsakymas šiuo klausimu aiškus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 03 28, 15:53)
Skaitau aš apie virtuvę ir galvoju, kas patogiau atidaromos spintelės, ar spintelės su stalčiukais? Aš galvoju,  gal patogiau spintelės  su stalčiukais, bet kelių tokių su stalčiukais spintelių reikia, virtuvėje daug gaminu ir laiko praleidžiu nemažai. g.gif

Aš tik už spinteles su stalčiukais po stalviršiu ir ūkinės spintos apatinėje dalyje , vienu pirštu gali atidarinėti ir labai patogu viską pasiekti, aišku tokios spintelės kainuoja brangiau, bet tai yra gera investicija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 03 28, 16:04)
Aš tik už spinteles su stalčiukais po stalviršiu ir ūkinės spintos apatinėje dalyje , vienu pirštu gali atidarinėti ir labai patogu viską pasiekti, aišku tokios spintelės kainuoja brangiau, bet tai yra gera investicija  mirksiukas.gif

Kainuoja daugiau tas tai taip, bet juk baldus ilgesniam laikui perkame. g.gif Norisi, kad būtų patogu ir kad sutilptų reikalingi daiktai.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 28, 11:59)
Nėra už ką, čia seni pvz, kuriuos Jums kažkada siunčiau.
O ar nebus nepatogu kai plautuvė ir kaitlentė visai šalia?

...pas mane dabar taip.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 03 28, 15:38)
Labas dienas 4u.gif

Turiu sunkų man šiuo metu klausimą..Pirmiausia atsiprašau jei kažkurios virtuvės foto pasinaudosiu...Maniškė bus labai panaši į šią, tik ten kur balta, bus absoliučiai balta, o viršutinės spintelės bus iš Coco Bolo lmdp
Plytelės baltos blizgios, šiek tiek turi tekstūros. Kokia spalva plytelių tarpus glaistytumėt?

As manau turetu graziai ziuretis sviesiai pilka spalva, ji galbut nebus tokia tepli kaip balta, bet ir labai neissimustu kaip tarkim ruda, nes sviesi ar tamsi ruda, ji meta vistiek truputuka i ryzuma, o kadangi plyteles baltos, tai mano manymu neblogai turetu atrodyt pilka, pabandykit nusinest plytele i parduotuve, arba toi parduotuvei kur yra, prideti prie sviesiai pilko glaisto paletes, manau tikrai turetu neblogai atrodyt, juolab kad apatines spinteles baltos bus, tad galima derinti prie apatiniu, nebutinai prie virsutiniu rudu... o beje koks stalvirsis bus?
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 03 28, 14:38)

g.gif priklauso nuo to kokia plyteliu faktura... Gerai ziuretusi ir ruda. Pas mane sviesios plyteles o tarpai rudi thumbup.gif
Juolab pas jus balta ir dryzuotai ruda 4u.gif Dar reiktu atkreipt demesi ir i grindu spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 03 28, 01:13)
Pas mane tai nesimato jokio silikono, matosi tokia metalinė plokštė su skylutėmis ir tai tik pritūpus ją matau  smile.gif

Nežinau ar matysis, nes ką tik su mobylka prigulusi ant grindų nufotkinau  biggrin.gif

user posted image

Matosi biggrin.gif Na,pafotografuosiu ir as savaja rytoj.
Atsakyti