Bet per ta tarpa matosi silikono, ant kurio isodino dujine, "snargliai" is principo, tai taip, tarpas turetu but,juk orkaite ikaista.Bet kaip norisi kad tas tarpiukas uzsidengtu
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 27, 23:59)
Bet per ta tarpa matosi silikono, ant kurio isodino dujine, "snargliai" is principo, tai taip, tarpas turetu but,juk orkaite ikaista.Bet kaip norisi kad tas tarpiukas uzsidengtu
Pas mane tai nesimato jokio silikono, matosi tokia metalinė plokštė su skylutėmis ir tai tik pritūpus ją matau
Nežinau ar matysis, nes ką tik su mobylka prigulusi ant grindų nufotkinau
Labas rytas Lendu į šią temą iš skaitytojų į rašytojas Iškilo klausimas, ar virš salos daryti atskirą apšvietimą, ar ne ?
QUOTE(vsl @ 2011 03 27, 13:33)
oho tikrai nemazas skirtumas
ojeigu ne paslaptis - pas ka daret? is kur uzsakinejot?
ojeigu ne paslaptis - pas ka daret? is kur uzsakinejot?
dar neuzsakiau- tik uzakinesim- nes virtuve dabar tik gamina zidiniui apdaila jie dare- likom patenkinti- tai ir virtuves stalvirsi ten darysim Klaipedoj Liepu gatvej jie isikure
QUOTE(Marija1 @ 2011 03 27, 14:09)
Baldinės plokstės tikrai būna ir 3-jų ir 5 cm.pas vyro brolį 5cm.
net nemeginsiu gincytis- nes nelabai ir domejausi- kadangi mes planavom deti arba lieta akmeni , arba granita- tai vat mane labiau domintu- kuom granitinis stalvirsis 3cm geriau nei 2cm
QUOTE(vardė @ 2011 03 28, 09:42)
Labas rytas Lendu į šią temą iš skaitytojų į rašytojas Iškilo klausimas, ar virš salos daryti atskirą apšvietimą, ar ne ?
Man gražu, kai sala turi atskirą apšvietimą
Paskaitinėkit čia, gal kils minčių
Virtuvės apšvietimas
QUOTE(fukse @ 2011 03 28, 10:02)
Man gražu, kai sala turi atskirą apšvietimą Paskaitinėkit čia, gal kils minčių Virtuvės apšvietimas
Dėkui, pastudijuosiu QUOTE(AGFA @ 2011 03 27, 07:51)
,,mano virtuvė jau kaip ir iškeliautų į gamybą pagal konfetee planelį, bet niekaip nesuderinu atspalpių. Kažkur buvo visų šeimininkių naujų virtuvių katalogėlis. Gal kuri turit nuoruodą?.....ir galėtų įmest?...ačiū. Palengvintų man apsisprendimą....nes pati nežinau kokių atspalvių virtuvės norėčiau ir aplamai sunku su fantazija.
Sveiki,
o aš kaip tik neseniai galvojau ar daug kas jau pasidarė virtuves, kam aš kažkiek bandžiau padėt.
Ar šitokią darysite?
planas
planas
QUOTE(indruciukas @ 2011 03 27, 09:37)
kokiu tukstanciu tai tikrai man skaiciavo kazkuri is sviesesniu- pas mus kazkas apie 6 beginius metrus be sieneles- 3.300 su montavimu
nu net neisivaizduoju,kuom cia geriau kazin ar baldines stalvirsio plokstes buna 3cm- o cia gi akmuo
nu net neisivaizduoju,kuom cia geriau kazin ar baldines stalvirsio plokstes buna 3cm- o cia gi akmuo
Indruciukas, o kur Jums skaičiavo stalviršio kainą? Čia kaina Jums paskaičiavo su išlieta kriaukle?
QUOTE(Agnesik @ 2011 03 28, 12:19)
Indruciukas, o kur Jums skaičiavo stalviršio kainą? Čia kaina Jums paskaičiavo su išlieta kriaukle?
As net nezinau kaip vadinasi- ten liepu gatves gale kur yra akmens parduotuve as cia apie granitini stalvirsi sneku,o ne apie akmens mases- net nezinau, ar yra lietu plautuviu mes desim plienine is apacios klijuojama...
QUOTE(konfetee @ 2011 03 28, 09:13)
Sveiki,
o aš kaip tik neseniai galvojau ar daug kas jau pasidarė virtuves, kam aš kažkiek bandžiau padėt.
Ar šitokią darysite?
planas
planas
Ar šitokią darysite?
planas
planas
....tai dar kart labai ačiu...Darau labai panašiai. Pirmoj foto pas mane eiliuojasi šaldytuvas, indaplovė, kriauklės spintelė, viryklė ir stalčių blokas. Antroj butent taip, kai pabraižėt. Tai ačiu ačiu ačiu....
QUOTE(AGFA @ 2011 03 28, 12:54)
....tai dar kart labai ačiu...Darau labai panašiai. Pirmoj foto pas mane eiliuojasi šaldytuvas, indaplovė, kriauklės spintelė, viryklė ir stalčių blokas. Antroj butent taip, kai pabraižėt. Tai ačiu ačiu ačiu....
Nėra už ką, čia seni pvz, kuriuos Jums kažkada siunčiau.
O ar nebus nepatogu kai plautuvė ir kaitlentė visai šalia?
Kokį virdulį renkatės savo virtuvei? Turėjau kelis elektrinius: visi pradėjo leisti per stikliuką. Pasidomėjau virykliniais virduliais: didesnės elektros sąnaudos (pas mus indukcinė). Nebežinau ką daryti Norisi ir gražaus, nes jis gi visada matomoje vietoje, ir praktiško (kad kasryt nereiktų valyti balutės) bei ekonomiško