Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Bet per ta tarpa matosi silikono, ant kurio isodino dujine, "snargliai" blush2.gif is principo, tai taip, tarpas turetu but,juk orkaite ikaista.Bet kaip norisi kad tas tarpiukas uzsidengtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 27, 23:59)
Bet per ta tarpa matosi silikono, ant kurio isodino dujine, "snargliai" blush2.gif is principo, tai taip, tarpas turetu but,juk orkaite ikaista.Bet kaip norisi kad tas tarpiukas uzsidengtu blush2.gif

Pas mane tai nesimato jokio silikono, matosi tokia metalinė plokštė su skylutėmis ir tai tik pritūpus ją matau smile.gif

Nežinau ar matysis, nes ką tik su mobylka prigulusi ant grindų nufotkinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Lendu į šią temą iš skaitytojų į rašytojas smile.gif Iškilo klausimas, ar virš salos daryti atskirą apšvietimą, ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 27, 13:33)
oho  bigsmile.gif tikrai nemazas skirtumas  thumbup.gif 
ojeigu ne paslaptis - pas ka daret? is kur uzsakinejot?  blush2.gif

dar neuzsakiau- tik uzakinesim- nes virtuve dabar tik gamina 4u.gif zidiniui apdaila jie dare- likom patenkinti- tai ir virtuves stalvirsi ten darysim 4u.gif Klaipedoj Liepu gatvej jie isikure 4u.gif
QUOTE(Marija1 @ 2011 03 27, 14:09)
Baldinės plokstės tikrai  būna ir 3-jų ir 5 cm.pas vyro brolį 5cm.

net nemeginsiu gincytis- nes nelabai ir domejausi- kadangi mes planavom deti arba lieta akmeni , arba granita- tai vat mane labiau domintu- kuom granitinis stalvirsis 3cm geriau nei 2cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 28 kovo 2011 - 08:48
QUOTE(vardė @ 2011 03 28, 09:42)
Labas rytas 4u.gif Lendu į šią temą iš skaitytojų į rašytojas smile.gif Iškilo klausimas, ar virš salos daryti atskirą apšvietimą, ar ne  g.gif ?

Man gražu, kai sala turi atskirą apšvietimą 4u.gif

Paskaitinėkit čia, gal kils minčių mirksiukas.gif

Virtuvės apšvietimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 28 kovo 2011 - 09:02
QUOTE(fukse @ 2011 03 28, 10:02)
Man gražu, kai sala turi atskirą apšvietimą  4u.gif Paskaitinėkit čia, gal kils minčių  mirksiukas.gif Virtuvės apšvietimas
bigsmile.gif Dėkui, pastudijuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 03 27, 07:51)
,,mano virtuvė jau kaip ir iškeliautų į gamybą pagal konfetee planelį, bet niekaip nesuderinu atspalpių. Kažkur buvo visų šeimininkių naujų virtuvių katalogėlis. Gal kuri turit nuoruodą?.....ir galėtų įmest?...ačiū. Palengvintų man apsisprendimą....nes pati nežinau kokių atspalvių virtuvės norėčiau ir aplamai sunku su fantazija. wub.gif

Sveiki,
o aš kaip tik neseniai galvojau ar daug kas jau pasidarė virtuves, kam aš kažkiek bandžiau padėt.

Ar šitokią darysite?
planas
planas
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 03 27, 09:37)
kokiu tukstanciu tai tikrai  4u.gif man skaiciavo kazkuri is sviesesniu- pas mus kazkas apie 6 beginius metrus be sieneles- 3.300 su montavimu  4u.gif
nu net neisivaizduoju,kuom cia geriau  g.gif  kazin ar baldines stalvirsio plokstes buna 3cm- o cia gi akmuo  g.gif

Indruciukas, o kur Jums skaičiavo stalviršio kainą? Čia kaina Jums paskaičiavo su išlieta kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(Agnesik @ 2011 03 28, 12:19)
Indruciukas, o kur Jums skaičiavo stalviršio kainą? Čia kaina Jums paskaičiavo su išlieta kriaukle?

As net nezinau kaip vadinasi- ten liepu gatves gale kur yra akmens parduotuve 4u.gif as cia apie granitini stalvirsi sneku,o ne apie akmens mases- net nezinau, ar yra lietu plautuviu g.gif mes desim plienine is apacios klijuojama...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 28, 09:13)
Sveiki,
o aš kaip tik neseniai galvojau ar daug kas jau pasidarė virtuves, kam aš kažkiek bandžiau padėt.

Ar šitokią darysite?
planas
planas

....tai dar kart labai ačiu...Darau labai panašiai. Pirmoj foto pas mane eiliuojasi šaldytuvas, indaplovė, kriauklės spintelė, viryklė ir stalčių blokas. Antroj butent taip, kai pabraižėt. Tai ačiu ačiu ačiu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 03 28, 12:54)
....tai dar kart labai ačiu...Darau labai panašiai. Pirmoj foto pas mane eiliuojasi šaldytuvas, indaplovė, kriauklės spintelė, viryklė ir stalčių blokas. Antroj butent taip, kai pabraižėt. Tai ačiu ačiu ačiu.... wub.gif

Nėra už ką, čia seni pvz, kuriuos Jums kažkada siunčiau.
O ar nebus nepatogu kai plautuvė ir kaitlentė visai šalia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 28 kovo 2011 - 11:59
Kokį virdulį renkatės savo virtuvei? Turėjau kelis elektrinius: visi pradėjo leisti per stikliuką. Pasidomėjau virykliniais virduliais: didesnės elektros sąnaudos (pas mus indukcinė). Nebežinau ką daryti doh.gif Norisi ir gražaus, nes jis gi visada matomoje vietoje, ir praktiško (kad kasryt nereiktų valyti balutės) bei ekonomiško g.gif
Atsakyti