Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Marija1 @ 2011 03 25, 23:20)
vsl Už granitinį 3cm storio indišką white cashmir apie 6 ar 7 metrai ten gaunasi, kaina 5000 be sienelės prie viryklės su sienele dar plius 800 ir čia sako labai gera kaina. Bet neskubam mes, brangu pasakiškai.

tai imkit 2cm storio stalvirsi plius preki 1cm- gausis pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 03 26, 00:20)
vsl Už granitinį 3cm storio indišką white cashmir apie 6 ar 7 metrai ten gaunasi, kaina 5000 be sienelės prie viryklės su sienele dar plius 800 ir čia sako labai gera kaina. Bet neskubam mes, brangu pasakiškai.

labai dekui uz info 4u.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 03 26, 12:29)
tai imkit 2cm storio stalvirsi plius preki 1cm- gausis pigiau 4u.gif

hmm..kazin labai kaina sumazetu? blush2.gif
Atsakyti
Už 2 cm nedaug kaina ir sumažeja, bet mums pataria , kad 3-jų imti. Sako trijų geriau ir viskas, o kuom geriau nžn.
Atsakyti
laba diena, ieskome Vilniuje firmos, kuri kokybiskai ir ne super brangiai pagamintu virtuve. gal kas rekomenduotu kokia imone? buciau labai dekinga uz siulymus, tieisiog neturint rekomendaciju kazkaip truputi neramu. aciu 4u.gif
Atsakyti
,,mano virtuvė jau kaip ir iškeliautų į gamybą pagal konfetee planelį, bet niekaip nesuderinu atspalpių. Kažkur buvo visų šeimininkių naujų virtuvių katalogėlis. Gal kuri turit nuoruodą?.....ir galėtų įmest?...ačiū. Palengvintų man apsisprendimą....nes pati nežinau kokių atspalvių virtuvės norėčiau ir aplamai sunku su fantazija. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 26, 17:56)
labai dekui uz info  4u.gif
hmm..kazin labai kaina sumazetu?  blush2.gif

kokiu tukstanciu tai tikrai 4u.gif man skaiciavo kazkuri is sviesesniu- pas mus kazkas apie 6 beginius metrus be sieneles- 3.300 su montavimu 4u.gif

QUOTE(Marija1 @ 2011 03 26, 18:20)
Už 2 cm nedaug kaina ir sumažeja, bet mums pataria , kad 3-jų imti. Sako trijų geriau ir viskas, o kuom geriau nžn.

nu net neisivaizduoju,kuom cia geriau g.gif kazin ar baldines stalvirsio plokstes buna 3cm- o cia gi akmuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 03 27, 06:51)
,,mano virtuvė jau kaip ir iškeliautų į gamybą pagal konfetee planelį, bet niekaip nesuderinu atspalpių. Kažkur buvo visų šeimininkių naujų virtuvių katalogėlis. Gal kuri turit nuoruodą?.....ir galėtų įmest?...ačiū. Palengvintų man apsisprendimą....nes pati nežinau kokių atspalvių virtuvės norėčiau ir aplamai sunku su fantazija. wub.gif

SM virtuvės Bet čia senesnės, naujesnių nieks nebededa.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 03 27, 08:51)

hmm.. gal pasizvalgyk cia:
http://photofile.ru/...261804/?page=26
cia labai daug pavyzdziu 4u.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 03 27, 10:37)
kokiu tukstanciu tai tikrai  4u.gif man skaiciavo kazkuri is sviesesniu- pas mus kazkas apie 6 beginius metrus be sieneles- 3.300 su montavimu  4u.gif
nu net neisivaizduoju,kuom cia geriau  g.gif  kazin ar baldines stalvirsio plokstes buna 3cm- o cia gi akmuo  g.gif

oho bigsmile.gif tikrai nemazas skirtumas thumbup.gif
ojeigu ne paslaptis - pas ka daret? is kur uzsakinejot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 03 27, 09:37)
kokiu tukstanciu tai tikrai  4u.gif man skaiciavo kazkuri is sviesesniu- pas mus kazkas apie 6 beginius metrus be sieneles- 3.300 su montavimu  4u.gif
nu net neisivaizduoju,kuom cia geriau  g.gif  kazin ar baldines stalvirsio plokstes buna 3cm- o cia gi akmuo  g.gif

Baldinės plokstės tikrai būna ir 3-jų ir 5 cm.pas vyro brolį 5cm.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 03 27, 14:09)
Baldinės plokstės tikrai  būna ir 3-jų ir 5 cm.pas vyro brolį 5cm.

Kaip supratau ne apie plokstes ,o apie stalvirsio stori ejo kalba. Stalvirsiai dabar vokiski ir lenkiski 4 cm ir 5 cm (tik vokiski buna 5cm.) . 3cm jau negamina nei lenkai schmoll.gif
Atsakyti
Sakykit, o tarp imontuojamos orkaites ir stalvirsio tarpelis neturetu but uzdengtas? Sumontavo mums virtuve,apziurejau spinteles,patikrinau viska, priekaistu tikrai neturejau.O kai meistriukai isvaziavo, ziu kad tarp orkaites ir stalvirsio tarpas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 03 27, 22:45)
Sakykit, o tarp imontuojamos orkaites ir stalvirsio tarpelis neturetu but uzdengtas? Sumontavo mums virtuve,apziurejau spinteles,patikrinau viska, priekaistu tikrai neturejau.O kai meistriukai isvaziavo, ziu kad tarp orkaites ir stalvirsio tarpas unsure.gif

Tarpas turi būti, jis būna 1-2 cm mirksiukas.gif

p.s. pamatavau pas save, tarpelis yra 1 cm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 27 kovo 2011 - 22:29