QUOTE(Izabelee @ 2011 03 25, 11:19)
as nesneku apie konkreciai juoda/balta, sviesu/tamsu,be jokiu kitu spalvu, as kaip pavyzdi panaudojau ta spalvu palete... bet kai viskas mirgu margu, kiekviena patalpa vis is kitos serijos, tai irgi kvaila, bet kiek yra tokiu
pvz taip, pas mane virtuve tamsu/sviesu, bet joje yra daaaug zalialapiu geliu ir tai puikus akcentas,net ne akcentas, o tiesiog pati virtuve yra gyva ir zalia, o ne juoda/balta...taip pat ir kituose patalpuose yra ir kitu spalvu, akcentu ir pan. bet noriu pabrezti, kad ta pagrindine linija islieka visame name, taip ir turetu buti mano manymu
Kaip nesnekat jei pati paraset kad pas jus sviesiu tamsiu spalvu derinys
Nesvarbu, tiek to su tom spalvom...Noryte pasakyti kad jei zmogui patinka pvz. miegamieji Indisko stiliaus tai jis tures ir likusias patalpas to pacio motyvo daryt? Ir dzin kad miegamasis patinka toks o virtuve modern?Arba jei visam namie sienovinis stilius tai vaikui paaugliuj teks susitaikyti su visiskai jam nepatinkanciu kambariu?Na nezinau, man tai kaip tik kazkokia nesamone gaunasi...Juk namas su sienom, su durym tarp kambariu juk yra koridoriai - kodel gi neperkelt vientisumo ten. O kiekvienas kambarys as manau turi tureti savo charakteri, savo spalvas, savo stiliu. Gerai jei zmogui viskas vienodai patinka ir dera, man tai ne...Man patinka kai kiekvienas kambarys yra isskirtinis, kazkuom issiskiriantis, ne vien tik gelem ar aksesuarais, jis gali buti kordinaliai kitoks. Vaiku kambariai - skirtingi ju pasauliai, virtuve - obuoliu pirago ir lazaniju salis, svetaine - susiburimo vieta kur smagu buti visiem kartu, tevu miegamasis - ,,pilnas neutralas'' po sunkiu dienu, kai norisi tik ramybes ir miego, na ir taip toliau...Vis vien istisumas islieka kai be kambariu dar kruva kitu patalpu koridoriai, laiptines, tamburai, prieskambariai..., tai kamgi tada reikia sau kazko patinkancio atsisakyti, as turiu tik viena atsakyma -na nebent zmonems taip tinka, kita vertus juk svarbiausia kad namai butu mielus patiems jo gyventojams o visa kita kaip suprantu gincitina
Papildyta:
QUOTE(vsl @ 2011 03 25, 17:38)
mergaites, gal kuri daretes toki stalvirsi? kokie atsiliepimai? ir kaina?
Mano svajone...