Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Lachesė @ 2011 03 25, 11:33)
rackiene, turime tokį gartraukį, labai gerai dirba, dažniausiai nudojam antrą traukimo greitį, trečią išskirtinais atvejais, tik vienas skirtumas, mūsų virtuvė uždara.

ačiū 4u.gif . O kaip garsas iš jos, labai gArsiai užia?

QUOTE(bugyte @ 2011 03 25, 13:37)
Gartraukiams yra atskira tema  mirksiukas.gif
Ten kiek atsimenu ir formulė yra pateikta pasiskaičiuoti gartraukio galingumo erdvei tinkamumą  4u.gif

g.gif nerandu formulės 4u.gif
kleckiuxs_r labai šauni virtuvė thumbup.gif ir lepmos labai patiko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 25 kovo 2011 - 14:31
QUOTE(rackiene @ 2011 03 25, 15:31)
g.gif  nerandu formulės  4u.gif

http://www.supermama...?...&p=43522802
Atsakyti
mergaites, gal kuri daretes toki stalvirsi? kokie atsiliepimai? ir kaina?
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2011 03 25, 11:19)
as nesneku apie konkreciai juoda/balta, sviesu/tamsu,be jokiu kitu spalvu,  as kaip pavyzdi panaudojau ta spalvu palete... bet kai viskas mirgu margu, kiekviena patalpa vis is kitos serijos, tai irgi kvaila, bet kiek yra tokiu doh.gif pvz taip, pas mane virtuve tamsu/sviesu, bet joje yra daaaug zalialapiu geliu ir tai puikus akcentas,net ne akcentas, o tiesiog pati virtuve yra gyva ir zalia, o ne juoda/balta...taip pat ir kituose patalpuose yra ir kitu spalvu, akcentu ir pan. bet noriu pabrezti, kad ta pagrindine linija islieka visame name, taip ir turetu buti mano manymu mirksiukas.gif

Kaip nesnekat jei pati paraset kad pas jus sviesiu tamsiu spalvu derinys g.gif Nesvarbu, tiek to su tom spalvom...Noryte pasakyti kad jei zmogui patinka pvz. miegamieji Indisko stiliaus tai jis tures ir likusias patalpas to pacio motyvo daryt? Ir dzin kad miegamasis patinka toks o virtuve modern?Arba jei visam namie sienovinis stilius tai vaikui paaugliuj teks susitaikyti su visiskai jam nepatinkanciu kambariu?Na nezinau, man tai kaip tik kazkokia nesamone gaunasi...Juk namas su sienom, su durym tarp kambariu juk yra koridoriai - kodel gi neperkelt vientisumo ten. O kiekvienas kambarys as manau turi tureti savo charakteri, savo spalvas, savo stiliu. Gerai jei zmogui viskas vienodai patinka ir dera, man tai ne...Man patinka kai kiekvienas kambarys yra isskirtinis, kazkuom issiskiriantis, ne vien tik gelem ar aksesuarais, jis gali buti kordinaliai kitoks. Vaiku kambariai - skirtingi ju pasauliai, virtuve - obuoliu pirago ir lazaniju salis, svetaine - susiburimo vieta kur smagu buti visiem kartu, tevu miegamasis - ,,pilnas neutralas'' po sunkiu dienu, kai norisi tik ramybes ir miego, na ir taip toliau...Vis vien istisumas islieka kai be kambariu dar kruva kitu patalpu koridoriai, laiptines, tamburai, prieskambariai..., tai kamgi tada reikia sau kazko patinkancio atsisakyti, as turiu tik viena atsakyma -na nebent zmonems taip tinka, kita vertus juk svarbiausia kad namai butu mielus patiems jo gyventojams o visa kita kaip suprantu gincitina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vsl @ 2011 03 25, 17:38)
4u.gif
user posted image

Mano svajone... wub.gif
Atsakyti
dėl to gartraukio, tai aš nejautri tokiam garsui, bet manau, kad čia labai individualu. Galit užvažiuoti pas mus ir pasiklausyti smile.gif daugiau nežinau, kaip čia aiškiau suprasti tą garsumą 4u.gif
Atsakyti
sveiki mirksiukas.gif as dar naujoke jusu puslapi 4u.gif bet ir anksciau uzeidavau paziuret kuo jus cia dalinates ax.gif ir tikrai daug ideju pasisemiau is jusu,va ir dabar galvos skausmas svajoniu virtuve smile.gif tik va vis tie darbai nusikelia neribotam laikui,bet brangusis pazadejo kad jau sia vasara tikrai ja turesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2011 03 25, 16:38)
4u.gif
user posted image

Dabar kaip tik renkamės granitinį, tik šviesaus noriu. Kaina tai nemaža, dar galvojam nor irgi labai jau norisi.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 03 25, 22:46)
Dabar kaip tik renkamės granitinį, tik šviesaus noriu. Kaina tai nemaža, dar galvojam nor irgi labai jau norisi.

o tiksliau kaina galetumete isduoti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(blyksne @ 2011 03 25, 22:17)
sveiki mirksiukas.gif  as dar naujoke jusu puslapi 4u.gif bet ir anksciau uzeidavau paziuret kuo jus cia dalinates ax.gif ir tikrai daug ideju pasisemiau is jusu,va ir dabar galvos skausmas svajoniu virtuve smile.gif tik va vis tie darbai nusikelia neribotam laikui,bet brangusis pazadejo kad jau sia vasara tikrai ja turesiu bigsmile.gif

sveiki 4u.gif negalejau nepastebeti...kiek Turtuku Jus turit bigsmile.gif SAUNUOLIAI 4u.gif Jau vyras butinai turi sazo pazada ispildyti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 03 17, 22:39)
Žadėtas ūkinis stalčius po kriaukle. Padarytas taip, kad išpjovimo kriauklei nereikėjo, užteko galinę sienelę pažeminti. Todėl viskas telpa ir nebyra nešvarumai į žemiau esantį įrangos stalčių.

user posted image

Mano virtuve kazkiek panasi i jusu. Kaip norejau tokio stalciaus, bet gerai, kad pertare, kad nepatogu, sunku padaryt ir t.t.. Nu ziauriai negrazu ir nehigieniska man butu atsidarius atvirai pamatyt visa siukslyna doh.gif ir kvapas is kart mustu lotuliukas.gif . Sakau todel, kad pas drauge taip yra ir tikrai atidarius grazu stalciu atsiduri kaip prie konteinerio.
Atsakyti
vsl Už granitinį 3cm storio indišką white cashmir apie 6 ar 7 metrai ten gaunasi, kaina 5000 be sienelės prie viryklės su sienele dar plius 800 ir čia sako labai gera kaina. Bet neskubam mes, brangu pasakiškai.
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2011 03 25, 22:38)
Mano virtuve kazkiek panasi i jusu. Kaip norejau tokio stalciaus, bet gerai, kad pertare, kad nepatogu, sunku padaryt ir t.t.. Nu ziauriai negrazu ir nehigieniska man butu atsidarius atvirai pamatyt visa siukslyna  doh.gif ir kvapas is kart mustu  lotuliukas.gif . Sakau todel, kad pas drauge taip yra ir tikrai atidarius grazu stalciu atsiduri kaip prie konteinerio.

Na nebent prikibt tik prie vaizdo. O didelio skirtumo dėl kvapo - ar tai šiukšlių kibiras stovi spintelėje su varstomom durelėm, ar tai stalčiuje - tikrai nėra.
Sakot nehigieniška - nehigieniška gali būti tiek vienur, tiek kitur jei žmonės pritrupina aplink kibirą ir pan, apipyla kokiais skysčiais, retai išneša šiukšles ir t.t.
Nemanau, kad kvapas gali pakenkti tam pačiam stalčiuje stovintiems valikliams, indpų plovimo priemonėms ar tai indaplovės tabletėms... Ir tas kvapas tai vėlgi - toks dalykas, kad pas vienus jis būna labai stiprus, pas kitus - vos vos jaučiamas.

Išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 26 kovo 2011 - 09:32
QUOTE(konfetee @ 2011 03 26, 09:23)
Na nebent prikibt tik prie vaizdo. O didelio skirtumo dėl kvapo - ar tai šiukšlių kibiras stovi spintelėje su varstomom durelėm, ar tai stalčiuje - tikrai nėra.

be abejo. Pas vieną bus paskutinis mados klyksmas ir bus absoliutus mėšlynas, o pas kitą- sena gera tarybinė spintutė su idealia tvarka, švara ir rožių aromatais.
Atsakyti