QUOTE(linnn @ 2011 03 17, 09:44)
man labai labai gražu. Galiu paklausti kokios grindys?
QUOTE(konfetee @ 2011 03 17, 09:57)
O grindys mane irgi sudomino
Čia gal lietos grindys?
Ačiū
Grindys akmens masės blizgios plytelės. Tarpeliai užtaisyti ta pačia spalva ir impregnuoti, todėl irgi šiek tiek blizgūs. Dėl prastos nuotraukų kokybės jų tiesiog nesimato.
QUOTE(korcula @ 2011 03 17, 10:08)
O kaip priežiūra - mane gąsdina tokios šviesios virtuvės, kad nereiktų kas valandą su skudurėliu bėgioti ir dureles valyti?
Jei nebūtų sudėtinga, gal galite parodyti tą ūkinį stalčių, kur laikote šiukšlių kibirą, plovimo priemones ir pan. reikmes (skaičiau viename iš Jūsų post'ų kad tokį turite)?
Gero šeimininkavimo.
Priežiūra man buvo ypač aktuali, todėl rinkausi atidžiai. Pats paviršius lygus, todėl valosi lengvai. Visas meistrų paliktas juodas dėmėes nuvaliau pašluoste, tik kai kur, kur matyt tepalo ar metalo dulkių buvo patekę ant rankų, teko fairy panaudoti.
Maisto, nešvarių rankų dėmės matosi ant šviesios labai aiškiai. Čia man tik pliusas - pabaigus šeimininkavimą, ten kur dėmė, iš karto perbraukiu šluoste ir viskas. Svarbiausia, kad pusiau matiniams fasadams nelieka pirštų antspaudų, nesimato šuorų po valymo, taip pat nudžiūvus lašams dėmių nelieka. Todėl viso ploto valyti, taip pat sausa šluoste nuvalyti nereikia.
Stalčiaus foto padarysiu ir įkelsiu kai prisiruošiu.
Ir ačiū už palinkėjimus
QUOTE(Skambute @ 2011 03 17, 10:26)
Labas visoms
Virtuve tikrai grazi... man atrodo biski zemoka, koks jos visas aukstis... as ir ruosiuosi darytis virtuve ir galvoju aukstis ar nebus per mazas visos virtuves 2 metrai... nes virsutines spinteles gavloju daryt 45 cm.. gal nebus per mazos.... kiek jusu virsutiniu spinteliu aukstis? mane ir domina grindu danga
labai geras dalykas kai parasete apie darba prie atidarytu speinteliu... jo su apsvietimu neapgalvota.... as tai desiu po spintelem dienines lempas... nors man gal halogenines graziau bet dienines geriau apsviecia
Spintos prie šaldytuvo 2,05 m, derinta pagal šaldytuvo aukštį. O toje zonoje kur darbastalis aukštis iki pakabinamų spintelių viršaus kažkur 1,88 m. Pati spintelė pakabinama gal 42 cm (reikėtų pamatuoti, nes ten fasadas šiek tiek žemesnis už spintelę). Dariau tokio aukščio, kad pilnai atidarytas dureles pasiekčiau uždaryti pakėlusi ranką, nesistiebiant.
Iš esmės virtuvė žema, o pati patalpa aukštoka. Pasidarius vizualizaciją jau buvo toks įtarimas, kad gali atrodyti tokia "suplota". Bet šioje vietoje atidaviau duoklę sveikatai ir patogumui. Turiu problemą su mėšlunginiu raumenų traukimu, tai bet koks nepatogus siekimas man negerai.
Dėl apšvietimo kaip ir buvo apgalvota. Lemputės, kai uždarytos spintelių durelės, puikiai apšviečia darbastalį. Pradžioje durelės buvo planuotos pakeliamos virš spintelių vertikaliai. Bet tokias yra sunkiau pasiekti uždarymui, tai su meistru pasitarus pasirinkau tokias, kurios tarsi atsiverčia. Ir gaminant buvo galima padaryti lempas po spintelėmis (yra atvesta elektra gartraukiui). Bet nebuvau tikra, ar to papildomo apšvietimo reikės. Su vyru sutarėm, kad jei reikės - sumontuos po to pats ledines juostas.