Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 16, 14:05)
Beja stai dar vienas faktas - Neutral ir kita buitine hiperalergine chemija skiriasi nuo kitos tik sudieties pavadinimais - o realiai nesiskiria beveik niekuom. Irodyta - tokia chemija alergizuoja tiek pat kiek ir paprasta. Jinai padeda tik tuo atveju kai zmogus alergiskas aromatizatoriams. Nera skirtumo ar suvalgysi fairy ar neutral - chemijos gausi vienodai. Bet uz tai kaip psichologiskai zmogu veikia - hiperalergiskas, tinka kudikiams, kaina kosmine - ir pati buvau tarp tu tikinciu kazkada doh.gif

Ir dar vienas visai nezymus, bet irgi faktas, man atrodo, yra skirtumas tarp HIPERALERGISKO ir hipoalergisko.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vis skaitau šią temą, semiuosi idėjų, bet supratau, jog be pagalbos niekaip neišsiversiu ax.gif Atrodo nemaža virtuvė, bet du langai, durys, bei atvira erdve į svetainę neleidžia "protingai" išdėstyti baldų. Suku galvą jau keli mėnesiai ir vis neturiu galutinio varianto. Exel programoje pasidariau virtuvės planą su visais išmatavimais, tačiau nepavyksta man čia jo įkelti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 03 16, 15:28)
Ir dar vienas visai nezymus, bet irgi faktas, man atrodo, yra skirtumas tarp HIPERALERGISKO ir hipoalergisko.

Vistik gal tos kurios turi indaplove gali man atsakyti? negi negalima i indaplove sudejus indu juos plauti, be tam skirtu chemiju? ACIU smile.gif

QUOTE(jolitukas80 @ 2011 03 16, 17:35)
sveikos 4u.gif

vis skaitau šią temą, semiuosi idėjų, bet supratau, jog be pagalbos niekaip neišsiversiu ax.gif  Atrodo nemaža virtuvė, bet du langai, durys, bei atvira erdve į svetainę neleidžia "protingai" išdėstyti baldų. Suku galvą jau keli mėnesiai ir vis neturiu galutinio varianto.  Exel programoje pasidariau virtuvės planą su visais išmatavimais, tačiau nepavyksta man čia jo įkelti doh.gif

O tu perpiesk su PAINT programele, bent jau ir issaugok ja JPG formatu, o tada nueik i www.radikal.ru ir ten patalpink nuotrauka browse, tada zagruzit, ir tada apacioje bus daug adresu, berods 3 adresas, jeigu gerai pamenu smile.gif ji nukopijuosi ir mes pamatysim tavo planeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 03 16, 22:19)
O tu perpiesk su PAINT programele, bent jau ir issaugok ja JPG formatu, o tada nueik i www.radikal.ru ir ten patalpink nuotrauka browse, tada zagruzit, ir tada apacioje bus daug adresu, berods 3 adresas, jeigu gerai pamenu smile.gif ji nukopijuosi ir mes pamatysim tavo planeli smile.gif

Net nebūtina persipiešt, galima su print screen mygtuku nukopint iškart į paintą smile.gif taip dar greičiau, o tada arba per radikal.ru, arba per fotki.com kelti.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 16, 22:28)
Net nebūtina persipiešt, galima su print screen mygtuku nukopint iškart į paintą smile.gif taip dar greičiau, o tada arba per radikal.ru, arba per fotki.com kelti.

o galima butu konkrečiau smile.gif

o jau pavyko thumbup.gif bandau sumazinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitukas80: 16 kovo 2011 - 21:49
QUOTE(jolitukas80 @ 2011 03 16, 21:42)
o galima butu konkrečiau smile.gif

Printscreen, kaip jie daromi
Atsakyti
user posted image

su pagalba pagaliau pavyko įkelti, dekui 4u.gif
gal kils kokiu minčių kaip apstatyti šį nedėkingai išdėstytą plotą. dešinėje pusėje esantį langą norėčiau palikti neužstatytą, nes butų negerai paslėpti abu radiatorius doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 03 16, 16:28)

Rasiau kalbedama telefonu apie hiperaktivius vaikus,vat ir rezultatas doh.gif turejo buti hipoelergiski blush2.gif
Atsakyti
Prieš naujus klausiau patarimų dėl virtuvės.
sena žinutė su vizualizacija

Virtuvę jau turiu. Foto telefoninės, tai detalės nelabai matosi, tik bendras vaizdas.
Fasadus rinkausi dažytą plokštę, pusiau matinę.
Stalviršio tarp indaplovės ir orkaitės nedėjau. Bet "plyšys" dar likęs - taip ir nesugalvojau, ką su juo daryti.
Siena tarp darbastalio ir pakabinamų spintelių kol kas nedengta niekuo. Taip ir norėčiau palikti, tik ieškau kokio atsparaus padengimo (dažų ar lako), nes dabartiniai dažai tikrai ilgai nelaikys.
Pakabinamų spintelių juostą dariau siaurą. Atrodo ji keistai, taip kad vyras šioje vietoje buvo teisus biggrin.gif Gal kam kils minčių kokiais aksesuarais tą erdvė virš pakabinamų spintelių užpildyti.

Susiplanavimu kol kas labai patenkinta. Viskas telpa, naudotis patogu.
Dalykai, kuriuos pražiopsojau. Indaplovė ir orkaitė skirtingų firmų. Išvaizda pagal paveiksliukus rinkausi, tai panaši ir dera. Bet lempučių spalva skiriasi (nuotraukoje indaplovė kaip tik veikianti), o apie tai visai nepagalvojau doh.gif

Darbastalio apšvietimui lubose yra laidai šviestuvams palikti, paslinkti nuo sienos tiek, kad pasukus lemputę apšviestų darbastalį ir nekristų šešėlis nuo pakainamų spintelių. Bet kai pradėjau naudotis, pamačiau, kad dirbant labai patogu pakabinamų spintelių dureles laikyti atidarytas. Nes ten prieskoniai, druska. Ir nešvariomis rankomis nesinori fasado čiupinėti. Bet kai durelės pakeltos, jos meta šešėlį doh.gif Taip kad ko gero reikės tvarkyti apšvietimą po spintelėmis papildomai, o lubose esančias lemputes panaudoti "aksesuarų" ant spintelių apšvietimui.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 16 kovo 2011 - 23:42
QUOTE(pagyvenus @ 2011 03 16, 23:41)

man labai labai gražu. Galiu paklausti kokios grindys?
Atsakyti
Pagyvenus, man irgi laaabai labai gražu. Aš gal nieko ir nedaryčiau su tom pakabinamom spintelėm, man gražiai dera sienų ir vsado spalva, tai gal taip ir palikčiau.

O grindys mane irgi sudomino bigsmile.gif Čia gal lietos grindys?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 03 17, 00:41)
Prieš naujus klausiau patarimų dėl virtuvės.

Virtuvę jau turiu. Foto telefoninės, tai detalės nelabai matosi, tik bendras vaizdas.
Fasadus rinkausi dažytą plokštę, pusiau matinę.

Labai simpatiška virtuvė. Labai patiko Jūsų sprendimas dėl šaldytuvo ir šalia jo esančių spintų. O kaip priežiūra - mane gąsdina tokios šviesios virtuvės, kad nereiktų kas valandą su skudurėliu bėgioti ir dureles valyti?
Jei nebūtų sudėtinga, gal galite parodyti tą ūkinį stalčių, kur laikote šiukšlių kibirą, plovimo priemones ir pan. reikmes (skaičiau viename iš Jūsų post'ų kad tokį turite)?

Gero šeimininkavimo. 4u.gif
Atsakyti