Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(vassara @ 2011 03 13, 18:11)
sveiki,
kazkada ir as klausiau patarimo, tai pasirodau rezultata...
nelabai kokia is manes fotografe, bet bendras vaizdas matosi wink.gif
user posted image

labai grazi virtuve thumbup.gif ir siena ta laminuotu stiklu graziai ziurisi wub.gif
o kur uzsisakinejote virtuvini? ir laminuota stikla ?
Atsakyti
Fantastiškai graži virtuvė, apie tokį spalvų derinį ir aš galvoju. Gal būtų galima išsamiau: stalviršio, durelių spalvos, viršutinių durelių mechanizmai. Spintelių apačioj ir viršuj kas dėta? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2011 03 14, 22:53)
Ir dar:niekada taip svariai neisplausite indu,kaip isplauna indaplove thumbup.gif Jau vien tai,kad plauna 55-60 laipsniu karscio vandeniu.Jus taip galetumet? biggrin.gif As visada plaudavau 30 min programa,tik reikedavo geriau isvalyti is lekstes maisto likucius.
Gera gyventi mums naujoj vietoj,bet indaploves ech kaip truksta...

bet nepamirskit ir to - kad plauna indus su chemija po ko indai labai kvepia!!! taigi dali tos chemijos jus suvalgot ir suseriat savo vaikams.... na cia off topic jau gaunasi , bet diskutuoti galime iki pamelynavimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 03 15, 12:49)
Tada atsiprašau, tikrai 2,5m. gaunasi blush2.gif , aš supratau, kad už 3kub karšto vandens mokate 17Lt. Įvertinus visus kitus dalykus (elektrą, šalto vandens kainą, priemones ir t.t) vis vien labiau apsimoka nei plauti rankom ir mokėti už karštą vandenį, o dar koks patogumas thumbup.gif

na aš atsiprašau, kad įsiterpsiu, bet mes net neskaičiavom "apsimoka ar neapsimoka indaplovę turėti" čia yra patogumo klausimas. Jeigu aš ir mano brangusis dirbame daug, laisvo laiko išties mažai, kodėl aš/jis turėtume gaišti brangų laiką prie purvinų indų? plius- galimas papildomas ginčas. arba stresas..kai susirenka draugai, o aš sedžiu ir galvoju:"dieve, kai jie išeis kiek indų reikes išplauti". Galiausiai, kam dirbti, jei negali sau leisti gyventi komfortiškai? Dirbama gi tam, kad gyventi su malonumu..
Atsakyti
Na as neturiu dar indaploves, taciau teko metus pagyventi bute kur ji buvo, isties superinis dalykas, bet dabar beskaitant jusu diskusija, ir su mama dar diskutavau, ji vat irgi labiausiai kalbejo apie chemija. o as pagalvojau, juk indaplove kaitina vandeni iki 60 laipsniu, negi negalima nedeti tos chemijos, tiesiog kad ji isplautu lb karstu vandeniu tai? na zinau kad be chemijos paskui ten gali uzsikimsti, bet tai galbut ta chemija, tiesiog deti retkarciais? o rankom plaunant norit pasakyt nededat chemijos? nepilat visokiu fairy ir Pur balzams, ir kitokiu visokiu? mano mama va pvz vietoi sveitimo milteliu naudoja soda, taciau riebalams naudoja labai mazai nuriebalintojo ir pacio pigiausio...nes kiek girdeta, tas pigiausias lengvioausiai nusiplauna nuo indu.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 03 15, 17:18)
labai grazi virtuve  thumbup.gif ir siena ta laminuotu  stiklu  graziai ziurisi wub.gif
o kur uzsisakinejote virtuvini?  ir  laminuota stikla ?

aciu tongue.gif
Siauliuose dare vienas vyrukas ax.gif stikla taip pat jis uzsakinejo. stiklas darytas kazkur Vilniuje mirksiukas.gif
QUOTE(Infinity_ @ 2011 03 15, 17:32)
Fantastiškai graži virtuvė, apie tokį spalvų derinį ir aš galvoju. Gal būtų galima išsamiau: stalviršio, durelių spalvos, viršutinių durelių mechanizmai. Spintelių apačioj ir viršuj kas dėta? Dėkui 4u.gif

dureles tai dazytos balta spalva, stalvirsis baltas. tik ta rusva nedazyta plokste, kaip vadinasi nezinau. dureles stalciai viskas "minkstai" uzsidarineja, kas per mechanizmai irgi nezinau doh.gif durys atsidaro paprastai (yra tokios mini rankeneles pritvirtintos) wink.gif
Atsakyti
Cia siek tiek info apie tas chemijas po indaploviu. Yra toks faktas kad plaunant rankom pvz. lekste ja reikia skalauti po beganciu vandieniu maziausiai 17 sekundziu. Tikrai nemanau kad visi tiek skalauja, juk skalaujam is akies kol putu neliks, tai kyla klausymas kada tos chemijos daugiau lieka po iprasto plovimo ar indaploves... smile.gif
Atsakyti
vassara, virtuve thumbup.gif
mano irgi šviesi, tik stalviršis ąžuolo, tai kontrastas gaunasi. virtuvinis jau sustatytas ir intensyviai naudojamas thumbup.gif
bet dar galų nebaigtų krūva doh.gif plintusai neprivesti, šviestuvų nėra. žodžiu, su tokios nebaigtos foto gėda rodytis blush2.gif

ir kol kas niekuo nedengėm sienos tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių. dabar pavalau kiek apsitaško. bet dažai sieniniai, nors ir plaunami, vidutiniai tokie. ilgai nelaikys. tai vis tiek reikia galvoti apie sprendimą. stiklas thumbup.gif atrodo.

taip pat čia buvau skaičiusi, kad galima sieną padengti kažkokiu tai atspariu laku ar panašiai. gal kas susidūrėte ir galit tiksliau nurodyti, kur apie tai daugiau paskaityti? nes jei ddengti, tai reikai dabar, kol sienos vaizdas dar nekleckuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 16 kovo 2011 - 09:56
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 13, 20:15)
Saunios jusu virtuvyte  thumbup.gif
As su klausimu ne i tema, bet apie virtuve - kur jus laikote indu plovimo kempineles, kad ne vienoj foto nesimato ? Ar kur gudriai suslepete, kad akiu "nebadytu" (mane tai labiausiai nervuojantis vaizdelis virtuveje), ar isvis nenaudojate ?

Aš naudoju paraloninę kempinėlę, kur tuti vienoje pusėje pašveitimui paviršių, šluostę ir rankšluostį. Senoje virtuvėje rankšluostis kabėdavo ant kabliuko, i kempinėlė ir šluostė gulėdavo prie kriauklės lėkštelėje. Vaizdas irgi nervavo. Bandydavai dėti į spintelę po kriaukle, bet pačiai nusibosdavo ten lankstytis. Taip pat problema nuolatinė buvo su visais ploviklių, purškiklių, muilų buteliukais - stovėdavo jie prie kriauklės. Nes lenktis sudėti ri paimti iš spintelės po kriaukle vargindavo blush2.gif

Dabar po kriaukle pasidariau didelį ūkinį stalčių, kuris yra pakeltas nuo žemės. Ten stovi šiukšlinės, daržovių kibirai ir kasdieninio naudojimo plovimo priemonės. Nu super - atsidarai, viakas po akimis ir nerekia lankstytis ir raustis.
Pašluostę ir rankšluostį kabinu ant tame stalčiuje esančio skersinuko, "švariojoje" pusėje, kur laikau ploviklius. Kempinėlę irgi planavau ten laikyti, inde šaliaploviklių. Bet kažkaip labiau patiko padėti į virš kriauklės esančią džiovyklą. Gal todėl, kad turim indaplovę ir toje džiovykloje buna vienas -kitas indaplovėje neplaunamas indas viso labo. Ir pati kempinėle naudojama tik tada, kai reikia indaplovėje neplaunamus indus suplauti.
Šis stalčius man naujoje virtuvėje kol kas labiausiai pasijautęs kaip palengvinantis kasdieninį darbą sprendimas. Ir švarios, neapkarstytos skudurėliais virtuvės vaizdas pabaigus ruošą taip pat džiugina.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 15, 21:08)
Cia siek tiek info apie tas chemijas po indaploviu. Yra toks faktas kad plaunant rankom pvz. lekste ja reikia skalauti po beganciu vandieniu maziausiai 17 sekundziu. Tikrai nemanau kad visi tiek skalauja, juk skalaujam is akies kol putu neliks, tai kyla klausymas kada tos chemijos daugiau lieka po iprasto plovimo ar indaploves... smile.gif

na man dazniausiai uztenka karsto vandens ir kempineles, retai jei reikia naudoju neultral indu plovikli. siaip sutinku ,kad cia nepamainomas patogumas, bet va tik ta chemija mane ir atbaide, tuo labiau, kad galvoju ne apie save o apie savo du vaikus.
taigi uzsisakiau virtuvini be indaploves nezinau gal ir gailesiuos ateity.manau uz poros sav jau galesiu pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2011 03 16, 12:33)
na man dazniausiai uztenka karsto vandens ir kempineles, retai jei reikia naudoju neultral indu plovikli. siaip sutinku ,kad cia nepamainomas patogumas, bet va tik ta chemija mane ir atbaide, tuo labiau, kad galvoju ne apie save o apie savo du vaikus.
taigi uzsisakiau virtuvini be indaploves nezinau gal ir gailesiuos ateity.manau uz poros sav jau galesiu pasirodyti ax.gif

Saunu kad galvojat, manau galvoja visi -tik nevisi realiai susimasto apie tokiu dalykus. smile.gif As nesakiau kas geriau- tiesiog pateikiau fakta ( pati irgi dar be indaploves esu). Beja stai dar vienas faktas - Neutral ir kita buitine hiperalergine chemija skiriasi nuo kitos tik sudieties pavadinimais - o realiai nesiskiria beveik niekuom. Irodyta - tokia chemija alergizuoja tiek pat kiek ir paprasta. Jinai padeda tik tuo atveju kai zmogus alergiskas aromatizatoriams. Nera skirtumo ar suvalgysi fairy ar neutral - chemijos gausi vienodai. Bet uz tai kaip psichologiskai zmogu veikia - hiperalergiskas, tinka kudikiams, kaina kosmine - ir pati buvau tarp tu tikinciu kazkada doh.gif
Atsakyti
Labuka, ilindau i jusu temuke pasiskaityti virtuviniu + ir - .O apziurejau tokiu superiniu virtuviu wub.gif Visos virtuves labai jau mielos ir tokios jaukios, kad atrodo visa diena butu galima praleisti jose.
O si pati jaukiausia ir ir spalvu deriniai labai grazus blush2.gif
QUOTE(pupune @ 2011 03 08, 18:33)

Atsakyti