Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(fukse @ 2011 03 13, 22:25)
Vienareikšmiškai,- indaplove, šiuolaikinės indaplovės yra labai ekonomiškos, aš rankomis su tiek litrų vandens, kiek sunaudoja indaplovė, neišplaučiau visų tų indų  niekaip  schmoll.gif

va man ta ekonomija labai įdomi gal kas skaičiavo ?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 13, 22:28)
va man ta ekonomija labai įdomi gal kas skaičiavo ?

Pas mane indaplovės instrukcijoje parašytos vandens sąnaudos, tai greito plovimo (30 min) ciklui ji sunaudoja 8 litrus vandens, o išplauna indų kiekį, skirtą 4 asmenų šeimai po pusryčių ir pietų smile.gif
p.s. pateiktos vandens sąnaudos yra orientacinės, jos priklauso nuo vandentiekio spaudimo (taip parašyta instrukcijoje)
Atsakyti
vassara, o kas ten per grožis virš spintelių? Iš ko? ar brangu? Kaip su priežiūra?smile.gif

QUOTE(Avocetė @ 2011 03 13, 23:18)
turiu klausimą: gyvenant keturių asmenų šeimai pigiau indus būtų plauti rankomis ar indaplove  g.gif karšto vandens sunaudojam 3 kubus  g.gif

Mes 3 asmenų šeima (na dukrytė tik kelių mėn) - sunaudojam kaip nieko 5-6 kubus karšto doh.gif 7-šalto doh.gif turiu indaplovę, plaunu su ja kas 2-3d, gaminu kasdien. Jei jos nebūtų, tai karšto dar daugiau sunaudotume:)
Bet atrodo ir taupom karštą, bet nžn kaip ten gaunasi biggrin.gif
Aš už indaplovęsmile.gif

O aš dar turiu kvailoką klausimą, dėl kurio susiginčijau su vyru:) Ieškom neįmontuojamo šaldytuvo (tiesiog šaldytuvo, be šaldymo stalčių, nes šaldiklį turiu). Tada labai labai aukšto nereikia mums, bet tada jis gaunasi žemas. Vyras sako "keliam ant spintelės kokios, juk užsakynėsim baldus-padarys. Ir šaldytuvas bus normaliame mūsų ūgiui aukštyje" doh.gif aš nesutinku, sakau nesamonė biggrin.gif Ką Jūs manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 03 13, 23:00)
Ir šaldytuvas bus normaliame mūsų ūgiui aukštyje"  doh.gif aš nesutinku, sakau nesamonė biggrin.gif Ką Jūs manot?  blush2.gif

man tai sąmonė smile.gif
aš, ko gero, irgi daryčiau savo ūgio aukšty, kad patogiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 13, 23:18)
turiu klausimą: gyvenant keturių asmenų šeimai pigiau indus būtų plauti rankomis ar indaplove  g.gif karšto vandens sunaudojam 3 kubus  g.gif

Jūs sunaudojate super mažai vandens. Mes keturiese su mažiukais, kurie mažai vandens naudoja, sunaudojam apie 7 kubus kaip min. Dėl vandens sunaudojimo ekonomiškumo, tai tikrai neapsimoka, nes ir taip mažai sunaudojate. Čia patogumo reikalas. Aš jos neturiu, bet svajoju, kada pagaliau įsigysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2011 03 13, 23:39)
Jūs sunaudojate super mažai vandens. Mes keturiese su mažiukais, kurie mažai vandens naudoja, sunaudojam apie 7 kubus kaip min. Dėl vandens sunaudojimo ekonomiškumo, tai tikrai neapsimoka, nes ir taip mažai sunaudojate. Čia patogumo reikalas. Aš jos neturiu, bet svajoju, kada pagaliau įsigysim  ax.gif

šiaip bendrai sunaudojam daugiau - čia tik virtuvėj plaunant indus smile.gif nemanau kad mažai. o be to vanduo karštas ilgai bėga šaltas doh.gif tai pusę indų plauname su šaltu vandeniu
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2011 03 13, 19:11)
man gražu thumbup.gif
mes darom irgi baltą MDF, tik be rankenėlių ir juodą stalviršį. Kur darėt? Kiek m virtuvės čia yra?

virtuve 355*165
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 13, 22:18)
thumbup.gif man patinka - išskyrus kriauklė per arti sienos. bet šiaip didis.gif

plautuve buvo perkelta nuo priesingos sienos prie sios, jei butu per viduri darbastalio turbut irgi ne kaip atrodytu biggrin.gif
maisytuvas neblogas, vanduo nesitasko, tai kazkaip be problemu kol kas biggrin.gif
QUOTE(pupune @ 2011 03 13, 23:00)
vassara, o kas ten per grožis virš spintelių? Iš ko? ar brangu? Kaip su priežiūra?smile.gif

O aš dar turiu kvailoką klausimą, dėl kurio susiginčijau su vyru:) Ieškom neįmontuojamo šaldytuvo (tiesiog šaldytuvo, be šaldymo stalčių, nes šaldiklį turiu). Tada labai labai aukšto nereikia mums, bet tada jis gaunasi žemas. Vyras sako "keliam ant spintelės kokios, juk užsakynėsim baldus-padarys. Ir šaldytuvas bus normaliame mūsų ūgiui aukštyje"  doh.gif aš nesutinku, sakau nesamonė biggrin.gif Ką Jūs manot?  blush2.gif

ten laminuotas stiklas wink.gif tiksliai nepamenu, bet kazkas 600-700lt. prieziura paprasta, nuvalai ir viskas biggrin.gif

o del saldytuvo taip ir darykit kaip vyras sako wink.gif visai samone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes remontuojame bute virtuve ir norim keisti virykle virsui dujine..apacoije orkaite elektrine imantuojama gal galit patarti kokios yra geriausio plotis 60cm.aciu
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2011 03 14, 08:28)
Sveikos mamytes remontuojame bute virtuve ir norim keisti virykle virsui dujine..apacoije orkaite elektrine  imantuojama gal galit patarti kokios yra geriausio plotis 60cm.aciu

http://www.supermama...;#entry45416887 4u.gif
http://www.supermama...;#entry45100685 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 14 kovo 2011 - 08:47
QUOTE(vassara @ 2011 03 14, 08:22)
ten laminuotas stiklas wink.gif tiksliai nepamenu, bet kazkas 600-700lt. prieziura paprasta, nuvalai ir viskas biggrin.gif

Labai grazi virtuve thumbup.gif
gal galit i az parasyti kur ta stikla uzsakinejote, mane labai jie domina, bet nzn kur jo ieskoti, kadangi virtuve bus kambaryje manau idealiai tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 03 13, 23:48)
Pas mane indaplovės instrukcijoje parašytos vandens sąnaudos, tai greito plovimo (30 min) ciklui ji sunaudoja 8 litrus vandens, o išplauna indų kiekį, skirtą 4 asmenų šeimai po pusryčių ir pietų  smile.gif
p.s. pateiktos vandens sąnaudos yra orientacinės, jos priklauso nuo vandentiekio spaudimo (taip parašyta instrukcijoje)

Aciu uz issamu atsakyma, nusiziurejau AEG - elektroliux modeliuka-60cm, turi gal 5plovimo programas (tiksliai nepamenu, bet daugiau man ir nereikia) plovimas - dziovinimas A klase, 47decibelai.kaina 1549lt. virtuve mano labai maza - vos 6kv.m., bet mano pats nemylimiausias darbas - plauti indus.
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 13, 19:15)
Saunios jusu virtuvyte  thumbup.gif
As su klausimu ne i tema, bet apie virtuve - kur jus laikote indu plovimo kempineles, kad ne vienoj foto nesimato ? Ar kur gudriai suslepete, kad akiu "nebadytu" (mane tai labiausiai nervuojantis vaizdelis virtuveje), ar isvis nenaudojate ?

nAUDOJAMĄ laikau kriauklėj, naujas-stalčiuje smile.gif
Atsakyti