Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Mūsų virtuvės išmatavimai tokie patys kaip Sirvitos. Bet žiuriu ir mintys tokios pačios smile.gif Užsisakėm virtuvę su beveik identišku spintelių, dujinės, kriauklės, stalčių išdėstymu thumbup.gif Nors mes viską patys projektavomės iš galvos be jokių pavyzdžių, bet virtuvės bus labai jau panašios. Po kokių trijų savaičių sumontuos ir įkelsiu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif
jau kuri laika skaitineju jusu tema, bet dabar prasau jusu pagalbos, nes esu lengvoj panikoj doh.gif situacija tokia, kad tik kt savaite planavau ieskot baldininku virtuvei, o nutiko taip, kad projekta darbu vykdytojui turiu pateikt jau 1dieni ( blink.gif ), nes anksciau nei planavo pradeda vest elektra unsure.gif sedziu ir braizau, taciau nieko doro nesigauna..
Laabai prasau skubios jusu pagalbos ir patarimu kaip protingiau isdestyt, kad paskui netektu visos virtuves griaut ir visko perstatineti blush2.gif

mano virtuve su ismatavimais 4u.gif

user posted image

Noreciau standartines patogios virtuves su dvieju duru neimontuotu saldytuvu rolleyes.gif
Buciau labai labai dekinga mergaites uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 03 10, 14:23)
user posted image
Fasadai ir sienelė yra toks Resopal hpl, o stalviršis- lietas STARON akmuo. Viską gamino Esmaks  thumbup.gif

wow bigsmile.gif kiek kainavo šitas grožis?
QUOTE(Sirvita @ 2011 03 12, 12:16)
Sveikos 4u.gif
user posted image[/url]

man tos viršutinės kažkaip nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Xinvest @ 2011 03 12, 21:35)
........teko girdėti, kad į 45cm mažai indų telpa, ...

mano seima 4 asmenu, na maziausias dar netepa indu, tai galima sakyti 3 asmenys naudotojai, tai indaploves 45cm prikraunu per 2 dienas, tai jei platesne tureciau tai 4 dienu reiktu doh.gif
aiksu priklauso nuo valgymo ipatumu, puske 4 asmenu kasdien skalbia, bet ji ir puodus deda su keptuvem, as ju nededu, nebent reikia dabaigti uzpldyti laisva vieta smile.gif

QUOTE(sweet @ 2011 03 12, 22:52)
Mūsų virtuvės išmatavimai tokie patys kaip Sirvitos. Bet žiuriu ir mintys tokios pačios smile.gif Užsisakėm virtuvę su beveik identišku spintelių, dujinės, kriauklės, stalčių išdėstymu  thumbup.gif Nors mes viską patys projektavomės iš galvos be jokių pavyzdžių....

saunu biggrin.gif as tai daug fotkiu prasukau per akis doh.gif buvo vienas projektas jau kuri laika nusistovejes, bet paskutiniu momentu persigalvojau ir labai del to dziaugiuosi, todel turiu daugiau darbastalio tarp kriaukles ir dujines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 12 kovo 2011 - 22:53
QUOTE(sweet @ 2011 03 12, 22:52)
Mūsų virtuvės išmatavimai tokie patys kaip Sirvitos. Bet žiuriu ir mintys tokios pačios smile.gif Užsisakėm virtuvę su beveik identišku spintelių, dujinės, kriauklės, stalčių išdėstymu  thumbup.gif Nors mes viską patys projektavomės iš galvos be jokių pavyzdžių, bet virtuvės bus labai jau panašios. Po kokių trijų savaičių sumontuos ir įkelsiu nuotraukas  smile.gif

pas mane ir ismatavimai panasus,tik vietoj 2.40,3m,ir orkaite noriu pakelti auksciau,apatini variajanta spinteliu ir panasiai sumascius,o su virsum dar apmastymuose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleja: 13 kovo 2011 - 06:51
sveiki,
kazkada ir as klausiau patarimo, tai pasirodau rezultata...
nelabai kokia is manes fotografe, bet bendras vaizdas matosi wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 03 13, 18:11)
sveiki,

man gražu thumbup.gif
mes darom irgi baltą MDF, tik be rankenėlių ir juodą stalviršį. Kur darėt? Kiek m virtuvės čia yra?
Atsakyti
Saunios jusu virtuvyte thumbup.gif
As su klausimu ne i tema, bet apie virtuve - kur jus laikote indu plovimo kempineles, kad ne vienoj foto nesimato ? Ar kur gudriai suslepete, kad akiu "nebadytu" (mane tai labiausiai nervuojantis vaizdelis virtuveje), ar isvis nenaudojate ?
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 13, 19:15)
As su klausimu ne i tema, bet apie virtuve - kur jus laikote indu plovimo kempineles, kad ne vienoj foto nesimato ? Ar kur gudriai suslepete, kad akiu "nebadytu" (mane tai labiausiai nervuojantis vaizdelis virtuveje), ar isvis nenaudojate ?

Aš tam panaudoju šalia plautuvės įmontuoto ištraukiamo kargo viršutinę lentynėlę , o į apatinę kargo lentynėlę sudėta visa kita chemija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2011 03 12, 09:34)
Vakar dairiausi indaploves. niekada tokio prietaiso neturejau - tai dabar be galo sunku. neisivaizduoju i ka reikia kreipti demesi. gal kas patartumet? Oi ir dar maciau naujaji Snaiges saldytuva su glianciniugal net stikliniu fasadu... buvo juodas ir baldas  wub.gif  laaabai grazus.

Dėmesį reiktų atkreipt į:

1. Plovimo klasę

Tai parametras, kuris nurodo, kaip švariai plauna indaplovė. Indaplovės klasifikuojamos mažėjimo tvarka nuo A iki G. Kuo aukštesnė klasė (pvz., „AEG Favorit 80870 M“), tuo didesnė tikimybė, kad ant indų neliks jokių degėsių ar riebalų žymių. Švariausiai plaunančios indaplovės yra A klasės.
Analogiška situacija ir džiovinant. Kuo aukštesnė džiovinimo klasė (aukščiausia – A) tuo didesnė tikimybė, kad išimsite iš džiovyklės sausus indus.
A klasės indaplovės brangiausios, tačiau, jeigu tik yra galimybė tokią nusipirkti, tai nereikia dvejoti.

2. Triukšmingumą

Triukšmo lygis renkantis indaplovę labai dažnai pamirštamas. Tai labai svarbus dalykas, ypač jei virtuvė sujungta su svečių kambariu arba patalpų sienos yra plonos. Siūlome pasirinkti tokią įrangą, kurią įjungę nepažadintumėte už sienos miegančio vaiko, ir kad ją būtų galima įjungti net po 22 val. Standartinis indaplovės triukšmo lygis būna nuo 37 iki 58 dB. Verta pirkti modelį, kurio triukšmo lygis kuo mažesnis.

3. Plovimo programas

Indaplovės turi nuo kelių iki keliolikos plovimo programų. Skiriasi sunaudojamo vandens kiekiu, vandens temperatūra ir indų plovimo laiku. Dažniausiai programos eina viena po kitos: normali, ekologiška/BIO (pavadinimas priklauso nuo gamintojo), sutrumpinta, švelni, ekonomiška ir pan. Svarbu prieš perkant pagalvoti, kurios yra reikalingos ir kurias teks nuolat naudoti. Pavyzdžiui, per šventes teks plauti daug indų, tačiau kiekvieną dieną indų bus mažai, todėl gal praverstų, kad būtų programa, su kuria būtų galima plauti tik esant pusei indų talpos. Taip bus sutaupoma. Naujausių indaplovių nereikia programuoti, įranga pati parenka tinkamiausią programą pagal į indų kiekį bei jų nešvarumą.

Aš žiūrėjau, kad būtų trumpo plovimo programa, dažniausiai ją ir naudojam, ji trunka pusę valandos.

4. Indaplovių tūrį

Indaplovių tūris skaičiuojamas indų komplektais. Paprastai indaplovėje telpa nuo 6 iki 15 indų. Pasirinkimas priklauso nuo to, kokio dydžio šeima, ar dažnai valgoma namuose, ar dažnai ateina svečių. Neverta pirkti indaplovės, kurios talpa 15 indų komplektų, jeigu gyvenate vienas ir dažnai valgote ne namuose.
Dažniausiai pasitaikantis indaplovių plotis – 45 cm ir 60 cm. Kokią įrangą pasirinkti, priklauso nuo to, kiek virtuvėje vietos ir ar dažnai šia įranga planuojama naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 13, 20:15)
Saunios jusu virtuvyte  thumbup.gif

Atsargines kempineles, ranksluostukus ir visa kita "geri"laikau karge salia plautuves, o "einama"kempinele, sluoste laikau pacioje kriaukleje- matosi tik arti priejus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 03 13, 18:11)
sveiki,
user posted image

thumbup.gif man patinka - išskyrus kriauklė per arti sienos. bet šiaip didis.gif
Papildyta:
turiu klausimą: gyvenant keturių asmenų šeimai pigiau indus būtų plauti rankomis ar indaplove g.gif karšto vandens sunaudojam 3 kubus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 13, 22:18)
turiu klausimą: gyvenant keturių asmenų šeimai pigiau indus būtų plauti rankomis ar indaplove  g.gif karšto vandens sunaudojam 3 kubus  g.gif

Vienareikšmiškai,- indaplove, šiuolaikinės indaplovės yra labai ekonomiškos, aš rankomis su tiek litrų vandens, kiek sunaudoja indaplovė, neišplaučiau visų tų indų niekaip schmoll.gif
Atsakyti