Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(Sorceress @ 2011 10 03, 16:06)
Laba, auksarankės. Papasakokit, kokiais būdais tvirtinate atlaso ar kitokius kaspinus prie papuošalų, ar tiesiog perrišat, ar kokius kitus gudrius būdus naudojat?  g.gif

Žiūrint prie kokio papuošalo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 10 03, 15:30)
Žiūrint prie kokio papuošalo.. smile.gif

Kadangi viskas po kol kas teoriškai, tai, imkim stiklinių perlų kad ir apyrankę kaip pavyzdį. Rišimo metodas, man kažkodėl nelabai limpa.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 03, 20:45)
Kadangi viskas po kol kas teoriškai, tai, imkim stiklinių perlų kad ir apyrankę kaip pavyzdį. Rišimo metodas, man kažkodėl nelabai limpa.

Na, kažkada dariau nuotakai apyrankę su kaspinu, tai jį tiesiog pririšau.. Čia su ta mintim, kad jeigu nepatiks jis ar nusibos, tai galėtų nusirišti smile.gif
Atsakyti
Aš vėl su teoriniais klausimais atlapatuoju biggrin.gif Jeigu veriam ant valo su tarpais tarp karoliukų, kokiu būdu užtvirtinam karoliukus, kad neslankiotų? Negi spaustukus naudoti? Ar valą veriam aplink karoliuką, bet tada gal ne taip dailiai atrodys g.gif

Antras klausimas, kaip užbaigti kelių eilių valo vėrinį? Ar visus galus surinkus rišti vienu mazu jį slepiant, ar yra gudresnis būdas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 06 spalio 2011 - 16:16
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 06, 17:03)
Aš vėl su teoriniais klausimais atlapatuoju biggrin.gif Jeigu veriam ant valo su tarpais tarp karoliukų, kokiu būdu užtvirtinam karoliukus, kad neslankiotų? Negi spaustukus naudoti? Ar valą veriam aplink karoliuką, bet tada gal ne taip dailiai atrodys g.gif

Antras klausimas, kaip užbaigti kelių eilių valo vėrinį? Ar visus galus surinkus rišti vienu mazu jį slepiant, ar yra gudresnis būdas?

Visų pirma, veri vėrinį ant valo NEREKOMENDUOJU. Nes gali būti darbas veltui smile.gif Gali lengvai nutrūkti arba išsitempti (valas turi tokią savybę)
O atsakant į klausimus, tai..:
Kad neslankiotų, galima ir spaustukais, galima ir valą aplink karoliuką apverti. Va čia auskaruose dariau būtent pagal tą antrą būdą http://jovitos-galer...039734_orig.jpg Na matosi matosi tas valas, bet taip žiauriai į akis nekrenta smile.gif

Atsakant į antrą klausimą, tai jau kartosiuosi, bet ant valo verti vėrinio nerekomenduoju smile.gif Geriau rinkitės troselį. Norint užbaigti kelių eilių vėrinį, tai galima užbaigti kiekvieną atskirai ir paskui žiedukų pagala viską sujungti bendrai smile.gif
Atsakyti
Cindy, aš kalbu būtent apie illusion tipo vėrinius, taip kad čia troselis nė per kur, nes vaizdas iškart kinta. Bet, pasirodo, teisingai maniau apie karoliukų užtvirtinimą, neskanus man nė vienas būdas bet turbūt be spaustukų geriau žiūrisi smile.gif Dėkui už atsakymą, nebekankinsiu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės.
Noriu pasidaryti trijų eilių apyrankę, karoliukų dydis 9 mm, kokio dydžio reikėtų pirkti intarpą? Ar šis nebus mažas? http://www.akmenuku-...kutemis-80.html
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 06, 21:29)
Cindy, aš kalbu būtent apie illusion tipo vėrinius, taip kad čia troselis nė per kur, nes vaizdas iškart kinta. Bet, pasirodo, teisingai maniau apie karoliukų užtvirtinimą, neskanus man nė vienas būdas bet turbūt be spaustukų geriau žiūrisi smile.gif Dėkui už atsakymą, nebekankinsiu daugiau biggrin.gif

Ai, na tokiems vėriniams tada tik užsukimas aplink karoliuką ir tetinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 10 07, 08:37)
Sveikos, auksarankės.
Noriu pasidaryti trijų eilių apyrankę, karoliukų dydis 9 mm, kokio dydžio reikėtų pirkti intarpą? Ar šis nebus mažas? http://www.akmenuku-...kutemis-80.html

Sveika, turiu butent tokius intarpus tik su juodom akutem. Geriausia jie tinka su 4-6mm karoliukais, o su 9mm karoliukais atrodo baisiai, neblogai darant dvieju eiliu smile.gif
6mm karoliukai:
user posted image
9mm karoliukai:
user posted image
Tau prie 9mm karoliuku tiktu 28mm ilgio intarpai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 06, 19:29)

Dar galima priklijuoti karoliukus prie valo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 07 spalio 2011 - 13:37
QUOTE(Enigm@ @ 2011 10 07, 12:32)
Dar galima priklijuoti karoliukus prie valo.

O klijavimas ar laiko normaliai, ar kas kažkiek laiko reikėtų vėl klijuot, kad neslankiotų?
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 10 07, 14:32)
Sveika, turiu butent tokius intarpus tik su juodom akutem. Geriausia jie tinka su 4-6mm karoliukais, o su 9mm karoliukais atrodo baisiai, neblogai darant dvieju eiliu smile.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 07 spalio 2011 - 13:50
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 07, 12:45)
O klijavimas ar laiko normaliai, ar kas kažkiek laiko reikėtų vėl klijuot, kad neslankiotų?

Man laikesi, klijavau 2 ir 3mm perliukus prie 0,25mm valo.
QUOTE(*Radvileee @ 2011 10 07, 12:49)
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif

Ner uz ka
Atsakyti