Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(elenuxus @ 2011 05 18, 11:53)
Je je, cia ziurejau, bet neferschtehenu visai... kas tas pirmas ir antras stulpeliai?Paskutinis tai kaip turetu atrodyti, o salia kaip vert karoliukus atrodo...dar sone po bdd tai cia skaicius is keliu karoliuku eiluteje, taip suprantu...  g.gif http://www.beaddust....ge-cellini.html Sita tai suprantu, atrodo paprastas, o va tokie http://www.beaddust...._bcr_30_gd.html ir kam tas galutinis karoliuku skaicius(24perlen)tai cia gaunas 4 eilutes veriant is 6 karoliuku...na ir ?Nu zodziu, reik bandyti, nieka cia nepafilosofuosi...  blink.gif

labai sudetingai galvoji smile.gif galima ir paprasciau. pirmas stulpelis tai kaip suverta turetu but, arba gal kaip atrodytu jei memezgant nepasisuktu, nes jame matosi kiekviena eile ir pan. antras, tai tipo pataisytas, pridedant tai kad sukasi, bet ale "isklotine" nes vienoj eilej 6, kitoj jau 7, o mezgant taip ir gaunas, kad po dvieju eiliu, jei nori atsidurti toje pat vietoje, reik pridet viena karoliuka, t.y. jei eile is 5, tai po dvieju eiliu reikia but sumezgus 11 smile.gif
ten tas galutinis, tai gal kad zinotum santiki kiek kokiu gali reikt. o siaip, kam tau tas skaiciukas reikalingas? mirksiukas.gif raporta salia turi ir pirmyn smile.gif beje tas kur pirmoj nuorodoj, tai elementariausias, susiveri kelias skirtingas spalvas vis taip pat ir tada neri, sukasi automatiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 18, 13:26)
labai sudetingai galvoji smile.gif galima ir paprasciau. pirmas stulpelis tai kaip suverta turetu but, arba gal kaip atrodytu jei memezgant nepasisuktu, nes jame matosi kiekviena eile ir pan. antras, tai tipo pataisytas, pridedant tai kad sukasi, bet ale "isklotine" nes vienoj eilej 6, kitoj jau 7, o mezgant taip ir gaunas, kad po dvieju eiliu, jei nori atsidurti toje pat vietoje, reik pridet viena karoliuka, t.y. jei eile is 5, tai po dvieju eiliu reikia but sumezgus 11 smile.gif
ten tas galutinis, tai gal kad zinotum santiki kiek kokiu gali reikt. o siaip, kam tau tas skaiciukas reikalingas?  mirksiukas.gif  raporta salia turi ir pirmyn smile.gif beje tas kur pirmoj nuorodoj, tai elementariausias, susiveri kelias skirtingas spalvas vis taip pat ir tada neri, sukasi automatiskai smile.gif

Che che... nu, aisku ax.gif Imsiu ir pabandysiu koki sudetinga, ziuresiu ar labai jau cia... kol nesupratau kaip aplamai reik nert zguta, tai irgi mistika atrode, bet kai bandai, tai neatrodo kad taip sunku... zodziu rolleyes.gif O gal pavyks... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 05 18, 17:51)
Che che... nu, aisku  ax.gif  Imsiu ir pabandysiu koki sudetinga, ziuresiu ar labai jau cia... kol nesupratau kaip aplamai reik nert zguta, tai irgi mistika atrode, bet kai bandai, tai neatrodo kad taip sunku... zodziu  rolleyes.gif O gal pavyks...  blush2.gif

bandyk smile.gif siaip ner ner labai sudetinga, o kai ipranti - visai lengva, tik va tie rastuoti su ilgais raportais tai, kol ji gerai teisingai susiversi zymiai ilgiau gali uztrukti nei kad paprastesni suvert
Atsakyti
Pabandysiu pakomentuoti raštą pagal šią nuorodą:
http://www.beaddust...._bcr_30_gd.html

Pirmas ir antras stulpeliai yra išklotinės, trečiasis stulpelis - kaip atrodo jau nunertas žgutukas.

Karoliukus verti reikia pradėti nuo raporto apačios ir kilti į viršų.
Skaičiukas 6 kamputyje sako, kad žgutas neriamas iš 6 karoliukų.
Skaičiukas 24 perlen sako, kad raportas kartojasi kas 24 karoliukai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri gali paaiškinti kaip padaryti tokią apyrankę?
http://www.moonlight...e-vestuves.html
Ar čia daryta iš vielos su atmintim? Jei taip, kaip tuomet paslėpti galai?
Atsakyti
Laba vakara.
Jei butu viela su atmintim, kazkur turetu but pradzia ir pabaiga. ju nera, uzsegimo taip pat nematyt, tai speju kad daryta su silikoniniu tampriu siulu.
Atsakyti
Sveikos, kankinu pasiemus kutus ir niekas man nesigauna, kaip juos pritvirtinti prie auskaru? g.gif kazkur skaiciau kad klijuoja vielute klijais, bet kaip daryt su tuo storu siulu kuris yra virsuje, jei ji nukerpu issiskleidzia visas kutas, jei palieku surista, tai matosi mazgelis, negrazu. arba gal kas zino kur klaipedoje galima nusipirkt kutu iskart jau su metaliniu ziedeliu? ar buna tokiu? g.gif aciu, kas nepasivargins atsakyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2011 06 28, 23:34)
Sveikos, kankinu pasiemus kutus ir niekas man nesigauna, kaip juos pritvirtinti prie auskaru?  g.gif kazkur skaiciau kad klijuoja vielute klijais, bet kaip daryt su tuo storu siulu kuris yra virsuje, jei ji nukerpu issiskleidzia visas kutas, jei palieku surista, tai matosi mazgelis, negrazu. arba gal kas zino kur klaipedoje galima nusipirkt kutu iskart jau su metaliniu ziedeliu? ar buna tokiu?  g.gif  aciu, kas nepasivargins atsakyt.  4u.gif

Na, man nukirpus niekas neirdavo.. smile.gif Turbūt priklauso nuo kuto kokybės smile.gif
Atsakyti
Net nustebau, kad nukirpus tą storulį siūlą viršuje, išyra visas kutas.Nė karto taip nepasitaikė. g.gif

O aš kutukams tvirtinti turiu savo būdą, man patinka, kai kutukai nėra pritvirtinti prie kokio karoliuko viršuje, o laisvai makaluojasi. Aš kutuką tvirtinu su troseliu; tvirta ir gražiai atrodo.Jei sudomins mano tvirtinimo būdas, klausk, paaiškinsiu smulkiau smile.gif
Atsakyti
Ar kas bandet tokia melchioro viela http://www.karoliuka...products_id/908 ,ar ji kieta? O gal buna plonesnes 0,4 ar 0.6, ar nebuna g.gif
Atsakyti
Laba,

norėjau paklaust - ar žgutams nert naudojamas koks nors specialus siūlas?
Atsakyti
Ausruze, nesu naudojus, bet esu macius juvelyru darbu is melchioro, nes jis berods kaip ir sidabras nekeicia spalvos. O del kietumo tai irgi manau gali but kaip su sidabru - yra ir kietesnio ir minkstesnio.
Atsakyti