Su kokiu siūlu veriat žgutus?
Veriama valu
Kai kuriuos gaminius aš šilkiniu siūlu veriu. tam tikrais sumetimais
Kai kuriuos gaminius aš šilkiniu siūlu veriu. tam tikrais sumetimais
QUOTE(Edora @ 2013 02 20, 16:52)
O mezgama vašeliu su kokiu siūlu ?
Norečiau pasidaryti panašią sagę.
Gal galetumete paaiškinti kaip reiktu verti karoliukus, kaip šioje nuotraukoje?
Išanksto dėkoju
QUOTE(Mexxica @ 2012 12 28, 15:11)
Sveikos merginos,
Klausiu konkrečiai apie tą vietą, kur storiausiai pridėta daug karoliukų.
Ar daroma ant troselio, ar ant grandinėlės? Kaip taip padaryta, kad nesimato pagrindo, ant ko suverta, ar tiesiog reikia labai daug karoliukų, ir tada gaunasi? nes esu bandžiusi ant grandinėlės, tai matyt mažokai uždėjau karoliukų, nes ji matėsi, o karoliukai tokie "pakarę" žemyn buvo
Klausiu konkrečiai apie tą vietą, kur storiausiai pridėta daug karoliukų.
Ar daroma ant troselio, ar ant grandinėlės? Kaip taip padaryta, kad nesimato pagrindo, ant ko suverta, ar tiesiog reikia labai daug karoliukų, ir tada gaunasi? nes esu bandžiusi ant grandinėlės, tai matyt mažokai uždėjau karoliukų, nes ji matėsi, o karoliukai tokie "pakarę" žemyn buvo
o gal galite pasidalinti vaizdine medžiaga kaip ta vieta veriama?
QUOTE(Vlastimila @ 2013 06 02, 21:10)
Sveikutės, auksarankės
Tokiam "mechanizmui" reikalinga virvelė ar storesnė odelė, nes į tuos vamzdelius virvelė turi įsiklijuoti
Merginos, ateinu patarimu pas jus - nusipirkau sijona-suknele transformeri. Na kur sijono dalis ties liemeniu turi labai placia atnara. Ir norint nesioti kaip suknele, ta sijona reik kilstelt ir plati atnara turi atsidurti ties krutine. Bet nesiojant sukneles varianta, bijau, kad ji netycia gali nusmukti zemyn. Tai mastau, kad gerai butu pritvirtinti petneseles is biserio. Bet neturiu minciu kaip jas prie medziagos tvirtint. O karoliukus turbut ant gumos reiktu vert, arba kazkoki uzsegima kaip petnesu daryt...... Gal kas kokiu minciu genealiu turit, ar nuoroda mestelkit kokiu uzsegimu. Is anksto buciau dekinga
Sveikos merginos, as dar tik pradetancioji, tad turiu gal ir kvailoka klausima, bet paklausiu sakykite metalines detales (vinukai, uzsegimai, grandineles) tarkim zalvario spalvos, ar jos nesiojant greit nusitrina ar nelabai? nesis nesiojimo zinau, kad sidabro spalvos detales nusitrina. Tad ir galvoju, gal iskart ieskoti ir pirkti tikro zalvario detales bet kad nelabai pasirinkimas yra
Priklauso nuo to, kaip nešioji, sakyčiau, ne tiek nusitrina, kiek apsineša, praranda metalinį blizgesį.
QUOTE(Sorceress @ 2013 08 20, 13:31)
Priklauso nuo to, kaip nešioji, sakyčiau, ne tiek nusitrina, kiek apsineša, praranda metalinį blizgesį.
dekui uz atsakyma, nes pagalvojau, kad gal nusitrina ta zalvarine spalva labai greit ir palieka kokia pilksva.
QUOTE(gold_fish @ 2013 08 20, 11:53)
dekui uz atsakyma, nes pagalvojau, kad gal nusitrina ta zalvarine spalva labai greit ir palieka kokia pilksva.
Pilkšva neliks, kai nusitrins, liks žalvarinė, bronzinė, oranžinė, nežinau, kaip geriau apibūdint