Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(Edora @ 2012 08 30, 22:34)
Mixe - čia su kitų formų karoliukais? Ką tik Perliuko el parduotuvę išnaršiau - neradau...

Taip su kitų formų ir spalvų. Ko gero nebus mixo elektroninėj. O kokios spalvos reikia?
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti kokio storio troseli naudojate apyrankems verti? Nebe pirma karta mano darytos apyrankes nutrukta. O nutruksta kur nors vidury troselio, jis buna labai susilankstes tose vietose kur jungiasi karoliukai. Sakyciau per daug itempiu, bet nemanau. Visuomet stengiuosi itempti troseli uztviertinant tiek, kad karoliukai neslankiotu laisvai, bet apyranke turetu lankstumo. Kaip jus manote, ar cia problema troselyje ar verimo technikoje?
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2012 10 18, 14:11)
Sveikos,

Noriu paklausti kokio storio troseli naudojate apyrankems verti? Nebe pirma karta mano darytos apyrankes nutrukta. O nutruksta kur nors vidury troselio, jis buna labai susilankstes tose vietose kur jungiasi karoliukai. Sakyciau per daug itempiu, bet nemanau. Visuomet stengiuosi itempti troseli uztviertinant tiek, kad karoliukai neslankiotu laisvai, bet apyranke turetu lankstumo. Kaip jus manote, ar cia problema troselyje ar verimo technikoje?

Aš savo vieną apyrankę susivėriau ant turimo troselio, bet taip ir nedrįsau nešioti, nes kažkaip nepatikimai atrodo (akmenys stambūs). O to troselio tiek nedaug tenaudoju, kad visai nesinori jų prisipirkti kelių storių...
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2012 10 18, 12:11)
Sveikos,

Troselis trūkinėt tikrai neturi, nežinau, ką jūs jam darot, kad jis nutrūksta, juk troselis tai bent 7 supintos metalo gijos, kaip jūs sugebat jas nutraukt? g.gif Gal lankstot labai? Dėl storio, viskas nuo karoliuko svorio priklauso, bet 0,45 daugmaž universalus storis, galit bandyt 0,38, tas plonesnis, dailesnis, bet, jeigu sugebat sutraukyt, gal bandykit su storesniu pasižaist, nebrangus jis.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 10 18, 14:57)
Troselis trūkinėt tikrai neturi, nežinau, ką jūs jam darot, kad jis nutrūksta, juk troselis tai bent 7 supintos metalo gijos, kaip jūs sugebat jas nutraukt? g.gif Gal lankstot labai? Dėl storio, viskas nuo karoliuko svorio priklauso, bet 0,45 daugmaž universalus storis, galit bandyt 0,38, tas plonesnis, dailesnis, bet, jeigu sugebat sutraukyt, gal bandykit su storesniu pasižaist, nebrangus jis.

As irgi manau, kad neturi trukineti, bet trukineja. Trukineja butent vienai mamos draugei, kuriai esu padarius kelias apyrankes, ne man paciai, todel nei matau, nei zinau kaip ji jas nesioja. Tik zinau, kad nesioja daznai. Viena jai jau perveriau, tai troselis toks nusidevejes buvo doh.gif tai as ir galvoju ar trosa jai reikia storesni deti ar net plonesni dviguba, net neismanau jau. ....O nutrukus apyranke buvo ir is nedideliu karoliuku ir is stambesniu akmenu.
Atsakyti
Gal prieš veriant tas troselis būna jau įlinkęs? Tada ir gali labai lengvai nutrūkti. Aš metu lauk, jeigu būna nors menkiausias įlinkimas, troselis turi būti visiškai tiesus.
Atsakyti
O gal klientė ir prausias, ir į pirtį eina su šiom apyrankėm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 10 18, 17:06)
Gal prieš veriant tas troselis būna jau įlinkęs? Tada ir gali labai lengvai nutrūkti. Aš metu lauk, jeigu būna nors menkiausias įlinkimas, troselis turi būti visiškai tiesus.

Ne, nebuna. Tokiu nenaudoju. Su bet kokiu ilinkimu metu lauk.
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2012 10 18, 19:14)
O gal klientė ir prausias, ir į pirtį eina su šiom apyrankėm? smile.gif

Zinau, kad tikrai ne.

Ir vat neaisku kame reikalas. Tik panagrinejus ta troseli matosi, kad labai susidevejes buna ties kiekvieno didesnio karoliuko krastu. Gal jis pasipjauna kaip nors. Jau nezinau ka ir galvoti g.gif
Atsakyti
Gali būti, kad ir įpjauna aštresnis krašas.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 10 18, 18:38)

Bet tai palauk, kiek tas įpjovimas gali būt, suprasčiau, kad kažkiek pasibrūžina, bet netikiu, kad taip imtų ir nutrūktų nuo poros užsisegimų.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 10 18, 20:38)

Kai gausiu pataisymui, nufotkinsiu kad parodyti kaip atrodo tas troselis, gal aiskiau bus ir minciu kokiu kils, nes man cia mistika kazkokia ir nervas ima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 10 18, 19:58)
Bet tai palauk, kiek tas įpjovimas gali būt, suprasčiau, kad kažkiek pasibrūžina, bet netikiu, kad taip imtų ir nutrūktų nuo poros užsisegimų.

neaišku kiek nešioja, kaip nešioja.. jeigu nesaugo, tai gal ir tvirčiausias suvėrimas nelaikytų.
Atsakyti