Aš, kadangi, gyvenu ne Lietuvoj, tai Momento rasti būtų sunku, bet paklausiu apie klijų konsistenciją, ar tirštas visas tas reikalas? Nes būtent GS Hypo Cement gana skysti, manau, panašūs į Super klijus savo konsistencija. Išties, tai bandau pigiau prasisukt neperkant naujų klijų, bet, jaučiu, kad reiks
Na ne, jie tokie tirštesni šiek tiek, tąsūs
Cindy, aiškuma, dėkui už komentarus Eisiu pirkt naujų klijų ;D
Dar klausimėkas vienas, gal kuri galės atsakyt.
Moteros, kurios dirbat su Swarovski Rivoli, ar jie trikampiai iš abiejų pusių, ar viena pusė lygi/plokščia? Labai jau knieti nusigriebt apyrankiniam projektui, bet, spėju, kad apsiuvinėjimui prie veltinio nelabai tiks būtent dėl dvigubų briaunų, bet pavyzdžių su jais teko internete matyti, tai baisiai noriu išsiaiškint, kaip kas.
Dar klausimėkas vienas, gal kuri galės atsakyt.
Moteros, kurios dirbat su Swarovski Rivoli, ar jie trikampiai iš abiejų pusių, ar viena pusė lygi/plokščia? Labai jau knieti nusigriebt apyrankiniam projektui, bet, spėju, kad apsiuvinėjimui prie veltinio nelabai tiks būtent dėl dvigubų briaunų, bet pavyzdžių su jais teko internete matyti, tai baisiai noriu išsiaiškint, kaip kas.
Galiu ir vėl atsakyti Jų apačia tokia smailėjanti, beeet kažkada esu klijavusi kažką panašaus, tai visai gerai gavosi
QUOTE(cindy @ 2012 08 07, 19:47)
Galiu ir vėl atsakyti Jų apačia tokia smailėjanti, beeet kažkada esu klijavusi kažką panašaus, tai visai gerai gavosi
Va va, ta smailėjanti apačia man smegeninę ir kankina, ar labai ji iškilusi? Gal juos lengviau apnerti, o paskui prie veltinio prisiūti užkabinant siūlu karoliukus jau viską atlikus negu kad klijuoti? Vis vietoj nenusėdžiu, visokius naujus dalykus išbandyt noriu prieš apsistojant ties viena technika visam laikui
Nežinau kaip geriau, bandykit ir taip, ir taip, žiūrėsit kaip jums geriau
QUOTE(coliuke29 @ 2012 08 16, 11:31)
sveikos supermamos,pasirodisiu visai nemoksa bet labai noreciau suzinoti ,sugalvojau susiverti auskarus,o niekaip nesuprantu juos verti ant vielutes ir is jos islankstyti kilputes ,ar yra pirkti kazkokie ruosiniai ,ar ant kazkokio smeigtuko su galvute juos verti ir tik galiuka uzlenkti?
Taip, yra ruošiniai. Susiperkat patinkančias detales, ir surenkat viską krūvon
Sveikos,
gal kas gali papasakoti, kas yra Nymo siūlas, kam jis be siuvinėjimo dar tinkamas, kokios jo ypatybės, kaip suprasti storius (C, D ir kt) ir tt
Būčiau labai dėkinga.
Klausiu todėl, nes ieškau tinkamiausio siūlo nėriniams su karoliukais (biseris ir kt). Dabar naudoju skirtą odai siūti, bet jis man atrodo slidokas, mazgeliai netvirti (nors, patepus klijais, gal ir išlaiko). Spėju, kad siūlas odai turėtų būti pakankamai tvirtas ir patikimas, bet, kol papuošalai "nepagyvens aktyviai" bent pusmetį, nesužinosiu...
Tp noriu paklausti, gal matėt, kur yra pirkti stiklinių, lašo formos karoliukų. Nebriaunuotų, su skylute siauojoje dalyje, o ne per visą ilgį; aukštis apie 7mm? Nebrangių
gal kas gali papasakoti, kas yra Nymo siūlas, kam jis be siuvinėjimo dar tinkamas, kokios jo ypatybės, kaip suprasti storius (C, D ir kt) ir tt
Būčiau labai dėkinga.
Klausiu todėl, nes ieškau tinkamiausio siūlo nėriniams su karoliukais (biseris ir kt). Dabar naudoju skirtą odai siūti, bet jis man atrodo slidokas, mazgeliai netvirti (nors, patepus klijais, gal ir išlaiko). Spėju, kad siūlas odai turėtų būti pakankamai tvirtas ir patikimas, bet, kol papuošalai "nepagyvens aktyviai" bent pusmetį, nesužinosiu...
Tp noriu paklausti, gal matėt, kur yra pirkti stiklinių, lašo formos karoliukų. Nebriaunuotų, su skylute siauojoje dalyje, o ne per visą ilgį; aukštis apie 7mm? Nebrangių
QUOTE(Edora @ 2012 08 28, 12:33)
Va tų tai sveriamų esu mačiusi, bet jie mixe buvo, tai tektų rankiotis Perliuke. Kai būsiu ten pasižvalgysiu dar kartą.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 08 30, 21:51)
Va tų tai sveriamų esu mačiusi, bet jie mixe buvo, tai tektų rankiotis Perliuke. Kai būsiu ten pasižvalgysiu dar kartą.
Mixe - čia su kitų formų karoliukais? Ką tik Perliuko el parduotuvę išnaršiau - neradau...