Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(*nikituke* @ 2012 07 11, 22:17)
Ant ko gerisusiai verti karolius?padariau draugei ant troselio tai tik iki namu nuvaziavo laiptinej nukrito ir sutruko unsure.gif

Troselis sutrūko? g.gif Ar išsileido prie tvirtinimo?...
Jei var. nr. 1, tada neturiu nė ką patart... Gal viela su atmintim laikytų g.gif
Jei var. nr. 2, tada užspaudus spaustuką po spaustuko paslėpėju užlašink lašelį momento 4u.gif
Atsakyti
Dar gali būti, kad toselis perspaustas. Man buvo toks atvejis, gal per stipriai spaustuką replutėmis spustelėjau, tai net troselis nusikirto. Pradžioje nesimatė, bet pakilpjau kelis kartus ir pabyrėjo... Gerai kad dar užsakovui nebuvo atiduota, baisi gėda būtų. Taigi, spaustukus spausti reikia tvirtai, bet atsargiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2012 07 12, 00:09)
Troselis sutrūko?  g.gif Ar išsileido prie tvirtinimo?...
Jei var. nr. 1, tada neturiu nė ką patart... Gal viela su atmintim laikytų  g.gif
Jei var. nr. 2, tada užspaudus spaustuką po spaustuko paslėpėju užlašink lašelį momento  4u.gif

vat ir idomiasia kad truko ne per sujungimo vieta, va ant tokio veriau
http://www.veriniams...-10m-p-942.html

sake nukrito laiptinej ir isbyrejo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dekolina @ 2012 07 12, 13:51)
Dar gali būti, kad toselis perspaustas. Man buvo toks atvejis, gal per stipriai spaustuką replutėmis spustelėjau, tai net troselis nusikirto. Pradžioje nesimatė, bet pakilpjau kelis kartus ir pabyrėjo... Gerai kad dar užsakovui nebuvo atiduota, baisi gėda būtų. Taigi, spaustukus spausti reikia tvirtai, bet atsargiai. smile.gif

tai vat daba man geda , o nzn kaip sutvarkti, galvoju gal ka ne taip darau nzn net sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2012 07 17, 11:04)
tai vat daba man geda , o nzn kaip sutvarkti, galvoju gal ka ne taip darau nzn net sad.gif

g.gif O atidavė detales su troseliu? Gal toje vietoje kokia metalinė datalė buvo ir nubrūžino troselį unsure.gif Tvirčiau tik viela su atmintim doh.gif
Atsakyti
0,3mm troselis pakankamai plonas, ant jo galima verti tik lengvus karoliukus. Gal pabandyk perverti ant storesnio 0,45mm. Jis tikrai tvirtesnis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit padėti susigaudyti tarp grandinėlių? Noriu pasidaryti kažką panašaus:

http://freimule.webs...hotoid=95190449

Nežinau kokią grandinėlę naudoti? Kokio dydžio kilputės joje turi būti g.gif ? Taip pat kokio dydžio karoliukai naudojami? ax.gif jei kas naudojate grandinėles auskarams/ apyrankėms, gal galėtumėte įkelti kokias kaip pvz? Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,prisižiūrėjau pas jus visokių grožių ir pati sugalvojau susivert vėrinuką iš ametisto.Tik nežinau,kaip užbaigti blush2.gif Gal ir man galėsit patart,kaip pritvirtint tą prisukamą galiuką,ant tokio troselio
user posted image
Atsakyti
Klausimėlis: kabošono apsiuvimui ant filco koks siūlas tinkamiausias? Ar nėra didelio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 07 24, 12:26)
Klausimėlis: kabošono apsiuvimui ant filco koks siūlas tinkamiausias? Ar nėra didelio skirtumo?

Aš apsiuvinėju 0,10mm valu.
Atsakyti
Įšbandžiau daug variantų siuvinėjant, bet geriau nei Nymo siūlas tikrai neradau. Dažniausiai naudoju D storį. Valas nepatinka todėl, kad susimazgo, o ir karoliukai taip gražiai neprigula kaip su siūlu. biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai čia pradžiamoksliškas klausimas, bet kad kitur niekur netinka, tai užklausiu čia. Ar bandėt kuri nors kabošoną prie veltinio GS Hypo Cement klijuot ar geriau E6000? g.gif Mazgeliam ir kitokiem biesam visada GS naudoju, bet bijau kad jis per veltinį persisunks ir sudrėkins jį g.gif
Atsakyti
Nė vienų klijų nenaudoju iš jūsų klausiamų, ber kabašonus visada klijuoju su moment crystal smile.gif
Atsakyti