labas,sakykit kaip panaudoti siuos ir kam tos skylutes?
[/URL]
Ir kaip pritvirtinti prie auskaru atlasinius kaspinelius? aciu
Gal galite patarti, 10 mm karoliukui kokio dydžio kepurėlė tiktų, 10 mm ar reikėtų mažesnės?
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 21, 13:08)
Gal galite patarti, 10 mm karoliukui kokio dydžio kepurėlė tiktų, 10 mm ar reikėtų mažesnės?
Reikėtų tiesiog dėti ir žiūrėti. Dažnai būna gražu ir su mažesne kepurėle. Tik didesnė, aišku, netiks.
Gal kas turite schemutę kaip pasidaryti tokį burbuliuką
Ačiū
foto skolinta
Ačiū
foto skolinta
Jau radau
QUOTE(bumbuliene @ 2012 01 17, 11:34)
labas,sakykit kaip panaudoti siuos ir kam tos skylutes?
[/URL]
[/URL]
Bumbuliene, ta skylutė yra tiesiog gėlytės centras, o iš tos gėlytės jau išlenktas a la piltuvėlis.
O panadoti tai jau čia skonio reikalas. Mano bandymas
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 21, 16:22)
Gal kas galite rekomenduoti kokią knygą kaip pasidaryti sages ar įkelti kokių nuorodų su pavyzdžiais
radau vieną nuoruodėlę 'ant greičio', gal kiek pagelbės
http://biser.info/node/87866
sveikutės, aš su dideliu prašymu dėl pagalbos. Aš su dukra, bandžiau karoliukais apverti karbošoną, bet abiems nepavyksta. gal kuri mergaitė gali mums abiems padėti, shemų, patarimų kaip tai padaryti. už pagalbą išanskto dėkojam.
Laba ryta.
Nuorodos po ranka neturiu, bet pabandykit google suvest "kabosonu apverimas" ir tada pirmas kelias nuorodas perzvelgti. Kai man paciai reikejo, sitokiu budu lengvai radau
Nuorodos po ranka neturiu, bet pabandykit google suvest "kabosonu apverimas" ir tada pirmas kelias nuorodas perzvelgti. Kai man paciai reikejo, sitokiu budu lengvai radau
QUOTE(LeeLu @ 2012 02 07, 09:14)
Laba ryta.
dėkoju už pagalbą
Merginos, ant ko veriamos tokios apyrankės ir koks užsegimas naudojamas? Foto skolinta