Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

4u.gif labas,sakykit kaip panaudoti siuos ir kam tos skylutes?
user posted image[/URL]
Ir kaip pritvirtinti prie auskaru atlasinius kaspinelius? aciu
Atsakyti
Gal galite patarti, 10 mm karoliukui kokio dydžio kepurėlė tiktų, 10 mm ar reikėtų mažesnės?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 21, 13:08)
Gal galite patarti, 10 mm karoliukui kokio dydžio kepurėlė tiktų, 10 mm ar reikėtų mažesnės?

Reikėtų tiesiog dėti ir žiūrėti. Dažnai būna gražu ir su mažesne kepurėle. Tik didesnė, aišku, netiks.
Atsakyti
Gal kas turite schemutę kaip pasidaryti tokį burbuliuką ax.gif
Ačiū 4u.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
Jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliene @ 2012 01 17, 11:34)
4u.gif  labas,sakykit kaip panaudoti siuos ir kam tos skylutes?
user posted image[/URL]
Ir kaip pritvirtinti prie auskaru atlasinius kaspinelius? aciu

Bumbuliene, ta skylutė yra tiesiog gėlytės centras, o iš tos gėlytės jau išlenktas a la piltuvėlis.
O panadoti tai jau čia skonio reikalas. Mano bandymas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 02 02, 19:12)
Bumbuliene, ta skylutė yra tiesiog gėlytės centras, o iš tos gėlytės jau išlenktas a la piltuvėlis.
O panadoti tai jau čia skonio reikalas. Mano bandymas
user posted image

aciukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 21, 16:22)
Gal kas galite rekomenduoti kokią knygą kaip pasidaryti sages ar įkelti kokių nuorodų su pavyzdžiais 4u.gif

radau vieną nuoruodėlę 'ant greičio', gal kiek pagelbės mirksiukas.gif
http://biser.info/node/87866
Atsakyti
sveikutės, aš su dideliu prašymu dėl pagalbos. Aš su dukra, bandžiau karoliukais apverti karbošoną, bet abiems nepavyksta. gal kuri mergaitė gali mums abiems padėti, shemų, patarimų kaip tai padaryti. už pagalbą išanskto dėkojam.
Atsakyti
Laba ryta.
Nuorodos po ranka neturiu, bet pabandykit google suvest "kabosonu apverimas" ir tada pirmas kelias nuorodas perzvelgti. Kai man paciai reikejo, sitokiu budu lengvai radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 07 vasario 2012 - 09:19
QUOTE(LeeLu @ 2012 02 07, 09:14)
Laba ryta.
Nuorodos po ranka neturiu, bet pabandykit google suvest "kabosonu apverimas" ir tada pirmas kelias nuorodas perzvelgti. Kai man paciai reikejo, sitokiu budu lengvai radau smile.gif

aciuks.gif dėkoju už pagalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ant ko veriamos tokios apyrankės ir koks užsegimas naudojamas? Foto skolinta
user posted image
Atsakyti