Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

http://www.salonshop...endai/184/joico
Tik nepirkit ju Lietuvoj, iš užsienio parsisiųst beveik perpus pigiau gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutaitė @ 2011 03 17, 18:24)
http://www.salonshop...endai/184/joico
Tik nepirkit ju Lietuvoj, iš užsienio parsisiųst beveik perpus pigiau gaunasi smile.gif

Tikrai? O iš kur parsisiųsti galima? blush2.gif
Atsakyti
feelunique, ten siuntimas nemokamas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 17, 22:12)
feelunique, ten siuntimas nemokamas. thumbup.gif

Jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 17, 21:14)
Tikrai? O iš kur parsisiųsti galima? blush2.gif

Aš iš Fragrance Direct siunčiausi per tarpininke. Man atrodo, kad ten pigiau nei feelunique gaunasi smile.gif
Atsakyti
user posted image

Visai netyčia papirkau,ir pataikiau bigsmile.gif
Po plovimo plaukai švelnūs,blizga,minkšti ir maloniai kvepia (vis dar trauma po Aussie šampūno kvapo biggrin.gif )
Vienintelis minusas,kad graži galva išlieka maždaug pusantros dienos t.y,antros dienos vakare jau plaukai riebaluoti ir fu be rolleyes.gif Bet kadangi ir šiaip galvą plaunu kas dvi dienas,tai ne bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2011 03 17, 16:04)
Ir man jis geriausias drinks_cheers.gif  Dabar turiu K-Pak, bet jis man sausina plaukus g.gif  Nors rašo, kad atstatantis ir teko skaityt atsiliepimus, kad netgi riebesni plaukai, o man atvirkščiai. Net nesinori prie plaukų prisiliesti, kaip šiaudų krūva doh.gif

As irgi turiu K-Pak rekonstriuktoriu ir hidratoriu, man plauko nesausina. O efektas ju thumbup.gif
Atsakyti
gal kam teko bandyti Biodermos sampunus?
Atsakyti
Draugė bandė tai sakė po kiek laiko labai pleiskanot pradėjo.
Atsakyti
Man asmeniskai pats paciausias Milk shake wub.gif , plaukuciai svelnus, glotnus ir slystantys tarp pirstu buna.... Labai labai patinka....,be to Everline patinka...
Atsakyti
Man patys paciausi- sampunas ir kondicionierius is Aubrey Organics wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2011 03 22, 19:04)
Man patys paciausi- sampunas ir kondicionierius is Aubrey Organics  wub.gif

kurios rusies butent?smile.gif
Atsakyti