JOJO kolkas Vilniuj neprekiauja, Klaipedoj prekiauja, bet nezinau kur.
Joico vos ne dvigubai brangesnis nei Loreal Profesionel. Joico as siusdavausi, esu beveik viska ju bandziusi, patiko, bet ne geriausi.
Neseniai bandziau Goldwell is naujos augalines ale naturalesnes serijos ju sampuna, labai geri ispudziai, manau bus perkamas.
O Natura Siberica turejau vieninteli dazytiem plaukam, man laabai ijautrino galvos oda, labai greitai as to sampuno atsisakiau nei neipusejus.
QUOTE(Lex91 @ 2011 03 12, 15:06)
Kaip sekasi su svogunu ? ar jauciasi koks rezultatas? as irgi keleta kartu tepliojausi,bet man lb sausina plaukus.reiks maisyt su alyvuogiu aliejumi
Neblogai, aš dariau kaukę: Svogūno sultys, ricinos aliejus, alyvuogių aliejus, medus, trynys. Santykis 1:0,5:1:1:1
Efektas patiko, nes iš karto nuėmė pleiskanojimą, plaukai paaugo šiek tiek, bet šiandien nusikirpau galiukus, nes jie labai negražūs buvo
tai gal apie šampūnus diskutuokit, o ne apie svogūnus
Man visai patinka Franco Battaglia, turiu rožinį nuo slinkimo. Stebuklų nedaro, bet neerzina odos, gerai išplauna, skaniai kvepia, ilgam užtenka. Tai vienoj, tai kitoj vaistinėj jam vis akcija būna, nors ir šiaip ne iš brangiųjų.
milė. perkant paprastoj parduotuvej, maciau uz 25lt
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 14, 20:59)
tai gal apie šampūnus diskutuokit, o ne apie svogūnus
Paklausė - atsakiau
Patarkite koki gera sampuna-pilkintoja.Dekoju.
As pati naudoju sampuna ir kondicionieriu naturalus su arbatmedzio aliejumi, Superine prieziura plaukai silkiniai, svelnus. Plaukus su juo plaunu ir savo mazametems dukroms
Sveikos. O man pats geriausias Joico Daily care. Daug esu išbandžiusi, kol atradau šį. Plaukai švelnūs, nesipučia (kas man aktualu), lankstūs. Ir kondicionierius Joico Silk result puikus
QUOTE(Meškutaitė @ 2011 03 16, 22:37)
Sveikos. O man pats geriausias Joico Daily care. Daug esu išbandžiusi, kol atradau šį. Plaukai švelnūs, nesipučia (kas man aktualu), lankstūs. Ir kondicionierius Joico Silk result puikus
GAl galite nuorodele imesti,dekui.
QUOTE(setute @ 2011 03 17, 11:20)
GAl galite nuorodele imesti,dekui.
http://www.salonshop...endai/184/joico
QUOTE(Victorious @ 2011 03 09, 18:28)
Man pats pačių pačiausias "JOICO Silk Result"
Ir man jis geriausias Dabar turiu K-Pak, bet jis man sausina plaukus Nors rašo, kad atstatantis ir teko skaityt atsiliepimus, kad netgi riebesni plaukai, o man atvirkščiai. Net nesinori prie plaukų prisiliesti, kaip šiaudų krūva