Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

JOJO kolkas Vilniuj neprekiauja, Klaipedoj prekiauja, bet nezinau kur.

Joico vos ne dvigubai brangesnis nei Loreal Profesionel. Joico as siusdavausi, esu beveik viska ju bandziusi, patiko, bet ne geriausi.

Neseniai bandziau Goldwell is naujos augalines ale naturalesnes serijos ju sampuna, labai geri ispudziai, manau bus perkamas.

O Natura Siberica turejau vieninteli dazytiem plaukam, man laabai ijautrino galvos oda, labai greitai as to sampuno atsisakiau nei neipusejus.
Atsakyti
QUOTE(Lex91 @ 2011 03 12, 15:06)
Kaip sekasi su svogunu ? biggrin.gif ar jauciasi koks rezultatas? as irgi keleta kartu tepliojausi,bet man lb sausina plaukus.reiks maisyt su alyvuogiu aliejumi  smile.gif

Neblogai, aš dariau kaukę: Svogūno sultys, ricinos aliejus, alyvuogių aliejus, medus, trynys. Santykis 1:0,5:1:1:1 rolleyes.gif
Efektas patiko, nes iš karto nuėmė pleiskanojimą, plaukai paaugo šiek tiek, bet šiandien nusikirpau galiukus, nes jie labai negražūs buvo doh.gif
Atsakyti
tai gal apie šampūnus diskutuokit, o ne apie svogūnus
Atsakyti
Man visai patinka Franco Battaglia, turiu rožinį nuo slinkimo. Stebuklų nedaro, bet neerzina odos, gerai išplauna, skaniai kvepia, ilgam užtenka. smile.gif Tai vienoj, tai kitoj vaistinėj jam vis akcija būna, nors ir šiaip ne iš brangiųjų.
Atsakyti
milė. perkant paprastoj parduotuvej, maciau uz 25lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 15 kovo 2011 - 10:59
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 14, 20:59)
tai gal apie šampūnus diskutuokit, o ne apie svogūnus

Paklausė - atsakiau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daimoshka: 15 kovo 2011 - 13:56
Patarkite koki gera sampuna-pilkintoja.Dekoju.
Atsakyti
As pati naudoju sampuna ir kondicionieriu naturalus su arbatmedzio aliejumi, Superine prieziura plaukai silkiniai, svelnus. Plaukus su juo plaunu ir savo mazametems dukroms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. O man pats geriausias Joico Daily care. Daug esu išbandžiusi, kol atradau šį. Plaukai švelnūs, nesipučia (kas man aktualu), lankstūs. Ir kondicionierius Joico Silk result puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutaitė @ 2011 03 16, 22:37)
Sveikos. O man pats geriausias Joico Daily care. Daug esu išbandžiusi, kol atradau šį. Plaukai švelnūs, nesipučia (kas man aktualu), lankstūs. Ir kondicionierius Joico Silk result puikus thumbup.gif

GAl galite nuorodele imesti,dekui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 03 17, 11:20)
GAl galite nuorodele imesti,dekui. mirksiukas.gif

http://www.salonshop...endai/184/joico
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 09, 18:28)
Man pats pačių pačiausias "JOICO Silk Result" thumbup.gif

Ir man jis geriausias drinks_cheers.gif Dabar turiu K-Pak, bet jis man sausina plaukus g.gif Nors rašo, kad atstatantis ir teko skaityt atsiliepimus, kad netgi riebesni plaukai, o man atvirkščiai. Net nesinori prie plaukų prisiliesti, kaip šiaudų krūva doh.gif
Atsakyti