Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Man Wella raudonas labai nepatiko. Nusausino galvos odą ir atsirado didžiulių pleiskanų, tokių dar niekad neturėjau.
Atsakyti
siuo metu turiu du ir kartais tai vienu tai kitu plaunu:
1.Cutrin raudona linija dazytiems plaukams
2.schwarzkopf essensity dazytiems
tai man jie abu liux:
Atsakyti
QUOTE(agida @ 2011 03 13, 16:54)
Man Wella raudonas labai nepatiko. Nusausino galvos odą ir atsirado didžiulių pleiskanų, tokių dar niekad neturėjau.

Kurį konkrečiai naudojai?
Aš dabar naudoju blizgesį suteikiantį. Ir galiu pasakyti, kaip už tokią kainą yra labai gera kokybė thumbup.gif Bent mano plaukams tinka.
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2011 03 13, 15:57)
Sveikos mergaites, gal kuri yra bandziusi LT pirkti Loreal repair sampuna tokiam geltonam 1.5 l butely (maciau Express Parfum skyriuj prekiauja jais-119 lt kainuoja)? Sita sampuna, ir dar balzama isbandziau Londone pas drauge, tai zinokit taip patiko, kad ieskau ir LT jo, tik nzn ar kokybe gausiu ta pacia... g.gif

Jokios garantijos, nes prof.Loreal`io priemones yra ispilstomos ivairiausiiuose pasaulio kampeliuose, to paties produkto kokybe gali labai skirtis.

QUOTE(mel@nija @ 2011 03 13, 17:05)
siuo metu turiu du ir kartais tai vienu tai kitu plaunu:
.schwarzkopf essensity dazytiems
tai man jie abu liux:

Si jau trecia issigyjau smile.gif

Dabar dazniausiai galva plaunu su JOJO sampunu normaliem plaukam su kolagenu. Patinka poveikis ir skaniai kvepia ananasais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 13, 18:23)
Jokios garantijos, nes prof.Loreal`io priemones yra ispilstomos ivairiausiiuose pasaulio kampeliuose, to paties produkto kokybe gali labai skirtis.

Jinai , kiek supratau, turėjo omeny Loreal professional seriją. Bet gal ir ta įvairiose šalyse išpilstoma, to aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 18:56)
Jinai , kiek supratau, turėjo omeny Loreal professional seriją. Bet gal ir ta įvairiose šalyse išpilstoma, to aš nežinau.

Butent profesionale ir as turejau omeny. Rasiau prof., sutrumpinau nuo profesionalios. Uz siuos zodzius atsakau, info ne is viena boba sake agenturos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 13, 20:00)
Butent profesionale ir as turejau omeny. Rasiau prof., sutrumpinau nuo profesionalios. Uz siuos zodzius atsakau, info ne is viena boba sake agenturos mirksiukas.gif

Nepastebėjau tos santrumpos blush2.gif
Bent aš pati nepabijočiau pirkti tą šampūną Lietuvoje. Turėjau du iš tos serijos LT pirktus, nusiskundimų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 21:10)
Nepastebėjau tos santrumpos blush2.gif
Bent aš pati nepabijočiau pirkti tą šampūną Lietuvoje. Turėjau du iš tos serijos LT pirktus, nusiskundimų neturiu.

As irgi drinks_cheers.gif Pirkau ir is uzsienio pardziu ir LT, visgi toks baisus kaip is prekybcentriu ne vienas ju nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 13, 21:15)
As irgi drinks_cheers.gif  Pirkau ir is uzsienio pardziu ir LT, visgi toks baisus kaip is prekybcentriu ne vienas ju nebuvo biggrin.gif

Na man net nekiltų mintis jų lyginti. Ir kainų skirtumas daugiau nei akivaizdus. Nors apskritai kaina ne visąlaik porporcinga kokybei. Tačiau Loreal iš PC ir jų profesionali serija (bent pagal du bandytus iš jos ) skiriasi kaip diena ir naktis.
Atsakyti
Aš turėjau tą Loreal absolut repair, baisus jis man buvo, dar prastesnis nei iš prekybcentrio, pleiskanų atsirado, plaukai sukritę, negražūs, pardaviau kelis kart pabandžius.
Šiuo metu naudoju Kerastase, irgi lorealis gamintojas, bet nesulyginsi, šis man labai patinka, plaukai blizgantys, nesivelia, glotnūs.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 21:23)
Na man net nekiltų mintis jų lyginti. Ir kainų skirtumas daugiau nei akivaizdus. Nors apskritai kaina ne visąlaik porporcinga kokybei. Tačiau Loreal iš PC ir jų profesionali serija (bent pagal du bandytus iš jos ) skiriasi kaip diena ir naktis.

Sutinku. Kita vertus nemanau kad prof.Loreal kaina auksta, kaip tik labai ikandama, ypac turint omeny kad jie labai skalsus. Nesulyginciau su Joico tarkim, kur maziukas buteliukas daugiau nei puse simtines pas mus pakainuoja..
As dabas pirkau profesionalu JOJO. Tikrai geras sampunas uz gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 13, 21:29)
Aš turėjau tą Loreal absolut repair, baisus jis man buvo, dar prastesnis nei iš prekybcentrio, pleiskanų atsirado, plaukai sukritę, negražūs, pardaviau kelis kart pabandžius.

Skirtingam plaukui to pačio šampūno poveikis gali pasirodyti visiškai skirtingas. Kas vienam tiks ideliai, kitam visiškai netiks.
Iš Lorealio prof. serijos mano plaukams labai tiko ir patiko Vitamino Color. Tiesa, bandat po pertraukos pakartotinai efektas jau nebebuvo toks geras. Bet deja tokie jau mano plaukai - pripranta per laiką prie bet kokio šampūno, nuolat turiu juos keisti verysad.gif

QUOTE(Malena @ 2011 03 13, 21:29)
Sutinku. Kita vertus nemanau kad prof.Loreal kaina auksta, kaip tik labai ikandama, ypac turint omeny kad jie labai skalsus. Nesulyginciau su Joico tarkim, kur maziukas buteliukas daugiau nei puse simtines pas mus pakainuoja..
As dabas pirkau profesionalu JOJO. Tikrai geras sampunas uz gera kaina.

Ar tikrai visi Joico tokie brangūs? Esu turėjusi kažkurį iš jų. Vat kiek mokėjau, jau ir nepamenu, pirkau Salon+, tai ne pačia mažiausia matyt kaina. Bet man asmeniškai Joico absoliučiai nepatiko, berods nė nepabaigiau to buteliuko. Be to turiu nekokią patirtį su Joico plaukų dažais cool.gif , tai šiai dienai į to gamintojo pusę nė žiūrėti nebenoriu.

O tie JOJO man visai negirdėti. Kur tokių galima įsigyti ir kiek kaštuoja?

Dabar esu šviežiai nusipirkusi Goldwell DUALSENSES Volume šampūną. Purina iš tiesų gerai. Bet galvoju, velnias man liepė būtent tokį imti doh.gif Nežinau, kodėl būtent Volume išsirinkau. Mano plaukų daug, tik kad pats plaukas plonas, tai pernelyg išpurenta plaukuosena neatrodo geriausias variantas. Sunaudosiu, bet šįkart prašoviau išsirinkdama. Kam norisi ženklaus plaukų purumo, matyt, galėčiau šį šampūną rekomenduoti.

O šiaip jau pajaučiau poreikį šampūnams, kurie gerai išplauna ir neapneša plaukų silikonais. Po Natura Silberica naudojimo tokiems šampūnams teikčiau pirmenybę. Tik kad bėda- į profesionalius šampūnus dažniausiai silikono ir prikrauna... O su ekologiškais šampūnais esu atsargi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 kovo 2011 - 23:06