Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Cia su kainomis katalogas

KAARAL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoz@: 12 kovo 2011 - 13:55
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 08, 23:41)
Į šitų pusę net nebenoriu žiūrėt  doh.gif

Marcipane kodėl ?
Papildyta:
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 11, 21:19)
Ačiūkas 4u.gif
Nebijau kvapo, jei svogūno neišsigandau tai žibalo tikrai nepabijosiu biggrin.gif Jau svogūną keturis kart dariausi thumbup.gif

Kaip sekasi su svogunu ? biggrin.gif ar jauciasi koks rezultatas? as irgi keleta kartu tepliojausi,bet man lb sausina plaukus.reiks maisyt su alyvuogiu aliejumi smile.gif
Atsakyti
šiandiena Eurokose koki tai pirkau sampuna ISANA hair su aliejumi. Gal kas bandziusios? Radau Wellos raudoname ipakavime 17 lt. koki tai nauja, bet kodel susigundziau ant sito, negaliu paaiskinti. Abu po 500ml., profesionalus.
Atsakyti
Merginos gal galit patarti 4u.gif
Mano galvos oda labai jautri, ir po pusdienio isplovus galva, pradeda niezet, pleiskanot ir nemalonus jausmas doh.gif
Isbandziau daug sampunu jautriai odai ir nuo pleiskanu: Vichy, Kaaral, Keune, Natura Siberica, Himalaya... bet neatsikratau sios bedos. Padeda tik Head&Sholders, bet jis sausina plaukus ir siaip yra negeras schmoll.gif
Gal kas ka patarsite smile.gif
Atsakyti
Man tai galva niežti beveik nuo visų šampūnų, kai lioviausi ieškot gerų ir nusipirkau patį paprasčiausią, tai nustojo biggrin.gif
Naudoju rusiškus žolinius "Čistaja linija", jie man galvos neerzina. Išbandyk, apie 7 Lt kainuoja, jei netiks - sunaudosi megztinių skalbimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 03 12, 21:21)
Merginos gal galit patarti  4u.gif
Mano galvos oda labai jautri, ir po pusdienio isplovus galva, pradeda niezet, pleiskanot ir nemalonus jausmas  doh.gif
Isbandziau daug sampunu jautriai odai ir nuo pleiskanu: Vichy, Kaaral, Keune, Natura  Siberica, Himalaya... bet neatsikratau sios bedos. Padeda tik Head&Sholders, bet jis sausina plaukus ir siaip yra negeras  schmoll.gif
Gal kas ka patarsite  smile.gif

Dar patarčiau pabandyti lietuvišką Rasos jautriai galvos odai. Bet jūs, kaip supratau, ne LT?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 03 12, 20:23)
Man tai galva niežti beveik nuo visų šampūnų, kai lioviausi ieškot gerų ir nusipirkau patį paprasčiausią, tai nustojo biggrin.gif
Naudoju rusiškus žolinius "Čistaja linija", jie man galvos neerzina. Išbandyk, apie 7 Lt kainuoja, jei netiks - sunaudosi megztinių skalbimui smile.gif

Aciu labai, tikrai reiks pabandyt 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 12, 20:25)
Dar patarčiau pabandyti lietuvišką Rasos jautriai galvos odai. Bet jūs, kaip supratau, ne LT?

Ir sita pabandysiu smile.gif Ne LT, bet susisiekima turim smile.gif
Atsakyti
patariu is faberlic isigyti jautriai galvos odai jis kaip tik suago ir nuo pleiskanu;)pavartyk internetini kataloga www.faberlickosmetika.lt
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 03 12, 21:40)
Aciu labai, tikrai reiks pabandyt  4u.gif
Ir sita pabandysiu  smile.gif Ne LT, bet susisiekima turim  smile.gif

MB irgi matyt labai jautri galvos oda. Nes jam nuo daugumos šampūnų pleiskanos atsiranda. Niežėjimu nesiskundė, bet kažkuris iš Margaritos (berods su alumi), sakė, graužė galvos odą (plovimosi momemtu). Tai to Rasos jautriai galvos odai jau n buteliukų jis yra sunaudojęs, jam labai tinka. Norėtųsi pakeisti, bet naujai bandomi jam nepasiteisino. Berods dar jam visai tiko ir tavo minėtas Natura Siberica (jautriai galvos odai). Labai tiko Rasa šampūnas natūraliems plaukams (bet jo jau senokai nebegamina).
Ir iš saviškio patirties galiu pasakyti, kad geriau nepirk šampūnų nuo pleiskanų. Jei tuo metu jis neturėdavo, pabandydavo profilaktiškai, iš pirmo panaudojimo nuo tų specialių šampūnų pleiskanų atsirasdavo.
Jau geriau išnaikinti esamas pleiskanas su kokia Sulsena, o svarbiausia susirasti tinkamą šampūną. Jei šampūnas odai netinka, joks gydymas nepadės.
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 03 12, 22:21)
Merginos gal galit patarti  4u.gif
Mano galvos oda labai jautri, ir po pusdienio isplovus galva, pradeda niezet, pleiskanot ir nemalonus jausmas  doh.gif
Isbandziau daug sampunu jautriai odai ir nuo pleiskanu: Vichy, Kaaral, Keune, Natura  Siberica, Himalaya... bet neatsikratau sios bedos. Padeda tik Head&Sholders, bet jis sausina plaukus ir siaip yra negeras  schmoll.gif
Gal kas ka patarsite  smile.gif

mano ta pati problema, nieko nepadarysi, nenaudoju head and shoulders, uzsitepu suslena pora kartu per menesi ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 03 12, 20:57)
mano ta pati problema, nieko nepadarysi, nenaudoju head and shoulders, uzsitepu suslena pora kartu per menesi ir viskas smile.gif

As nenaudojau Sulsenos, bet naudoju Kaaral krema sieros pagrindu, tai gal panasus poveikis (tik kainuoja 10 kart brangiau lotuliukas.gif ) bet teisingai sako Ingėnas drinks_cheers.gif reik susirast tau tinkanti sampuna rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri yra bandziusi LT pirkti Loreal repair sampuna tokiam geltonam 1.5 l butely (maciau Express Parfum skyriuj prekiauja jais-119 lt kainuoja)? Sita sampuna, ir dar balzama isbandziau Londone pas drauge, tai zinokit taip patiko, kad ieskau ir LT jo, tik nzn ar kokybe gausiu ta pacia... g.gif
Atsakyti