Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Victorious @ 2011 03 09, 17:45)
Patinka, nes kaip šilkiniai, minkšti, švelnūs, malonūs ir gerai išplauti lieka. Galėčiau pasakyt, kad šito šampūno plaukai atrodo gražesni. Geras šampūno ir kondicionieriaus duetas thumbup.gif  Oi labai daug įvairių bandžius šampūnų : "Alterna", įvairių "Kaaral", "SEBASTIAN", "TIGI" vos ne visus ir t.t.

As ir bandziau Sebastian linija bet nuo visu sampunu ir kondicionieriu plaukai kaip stagarai stovedavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2011 03 10, 12:23)
As ir bandziau Sebastian linija bet nuo visu sampunu ir kondicionieriu plaukai kaip stagarai stovedavo  g.gif

Man patiko "Sheer Laminates".
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 09, 20:34)
O aš jau ryt Amway gausiu, labai noriu išbandyti thumbup.gif . Šiaip galvojau dar dėl Goldwell kur buvo įdėtas ir dėl Joico silk rolleyes.gif Įdomu kuris geriau garbanotiems sausiems plaukams... ax.gif

Man Goldwell labai gerai sudrėkina plauką. smile.gif
Atsakyti
Jau gal menesi naudoju Amway sampuna nuo pleiskanu, bet pleiskanos dar nepranyko.. idomu kiek laiko reikia ji vartoti, kad pranyktu tos pleiskanos? g.gif
Atsakyti
Aš Amway jau ryt bandysiu ar poryt, nes kaip tik vakar kai rašiau buvau jau išsiplovusi galvą, tai nenoriu per dažnai plauti smile.gif.
Šiaip kiek skaičiau tai ne visiems tinka, vieniems būna labiau Satinique tinka o kitiems ta kita linija. Įdomu kaip čia bus man, nes man labai greit pleiskanų atsiranda jei šampūnas netinka.
Aš žinot irgi galvojau dėl to nuo pleiskanų, bet jis gal nėra labai tinkamas dažnam naudojimui g.gif Tai išsirinkau tą drėkinantį, ar kasdieninį, ir drėkinantį balzamą.

O šiaip noriu paklausti, gal naudojate kosmetinį žibalą? Kaip jį naudojat? Aš šiandien nusipirkau tai reikės išbandyti, tik nežinau kaip. Jį su kuo maišyti, ar grynai su juo trinti šaknis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 10, 21:35)
O šiaip noriu paklausti, gal naudojate kosmetinį žibalą? Kaip jį naudojat? Aš šiandien nusipirkau tai reikės išbandyti, tik nežinau kaip. Jį su kuo maišyti, ar grynai su juo trinti šaknis? blush2.gif

Aš dedu jį į kaukes namines.pvz medus,alyvuogių aliejus,ricinos aliejus,mielės ir kosmetinis žibalas.
Rezultatas patiko tik kvapas žiaurokas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 11 kovo 2011 - 12:14
QUOTE(Shelly @ 2011 03 11, 13:13)
Aš dedu jį į kaukes namines.pvz medus,alyvuogių aliejus,ricinos aliejus,mielės ir kosmetinis žibalas.
Rezultatas patiko tik kvapas žiaurokas  biggrin.gif

Ačiūkas 4u.gif
Nebijau kvapo, jei svogūno neišsigandau tai žibalo tikrai nepabijosiu biggrin.gif Jau svogūną keturis kart dariausi thumbup.gif
Atsakyti
TRESemme...Teko pabandyti besisvečiuojant užsienyje pas draugus, tai grįžus namo, net nenorėjau galvos plauti, nerealiai tiko ir patiko..

Sampunai
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 11, 21:19)
Ačiūkas 4u.gif
Nebijau kvapo, jei svogūno neišsigandau tai žibalo tikrai nepabijosiu biggrin.gif Jau svogūną keturis kart dariausi thumbup.gif

man ne tiek tas žibalas vienas vanelino kiek su mielėm susimaišęs : DDD
Atsakyti
merginos gal galit pasakyti kiek mazdaug kainuoja kaaral sampunai, kaukytes?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 03 12, 12:59)
merginos gal galit pasakyti kiek mazdaug kainuoja kaaral sampunai, kaukytes?smile.gif

šampūnai nuo trisdešimt litukų
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 12, 13:21)
šampūnai nuo trisdešimt litukų

nu jau blink.gif blink.gif
Kur cia tokios kainos?

Ar apie litro talpos snekat?

Tie po 250ml tai iki 30
Atsakyti