Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Nusipirkau Jericho šampūną su negyvosios jūros mineralais, dabar kosmadoj akcija thumbup.gif kolkas labai labai patinka. o kondicionierius.. nesu turėjus nieko panašaus rolleyes.gif Kiti būna kažkokie glitūs ir tik padengia plauką plėvele slidžia, sunkiai išsiplauna.. o šitą kondicionierių plaukai tiesiog "suvalgė", sugėrė, nusiskalavo itin lengvai ir tokie švelnūs švelnūs plaukučiai liko. Labai įdomus pojūtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 03, 22:09)
O gal kas nors zino apie Rasos sampuna su silku? Kaip jis JUms? g.gif

man netiko, pleiskanų duag atsirado doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano plaukai, TRAGEDIJA! Nežinau ką su jais daryt...Jie stori, linkę banguotis- garbanotis bet kartu ir būt pasišiaušę!
Naudojau daug aliejų, kaukių(ir natūralių ir cheminių), šampūnų, bet to ko noriu vis negaunu...Mano plaukai labai veliasi ir visai neglotnūs...TRAGEDIJA o ne puošmena verysad.gif
Gal galit padėt išspręst problemą? Gal buvo kuri susidūrusi su tokia problema? Ir žino kokią priemonę, kuri pažabotų juos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danniella @ 2012 05 12, 20:57)
Nusipirkau Jericho šampūną su negyvosios jūros mineralais, dabar kosmadoj akcija  thumbup.gif  kolkas labai labai patinka. o kondicionierius.. nesu turėjus nieko panašaus  rolleyes.gif Kiti būna kažkokie glitūs ir tik padengia plauką plėvele slidžia, sunkiai išsiplauna.. o šitą kondicionierių plaukai tiesiog "suvalgė", sugėrė, nusiskalavo itin lengvai ir tokie švelnūs švelnūs plaukučiai liko. Labai įdomus pojūtis  wub.gif

Kaip tiksliai vadinasi sampunas ir kond?
Atsakyti
na va, kirpėja patarė plaukus plauti su dviem šampūnais: natūraliu ir po to pusiau natūraliu.. mano plaukai ploni, tiesūs, šaknys riebios, o galai linkę sausėti. Gal pasiūlymų?
Atsakyti
Pastaruoju metu plaunu su Dove,kol kas nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
paskutiniu metu patiko sis bandytas su argano aliejumi, plaukai svelnus, nesivelia thumbup.gif
http://www.svarospre.....is,-350-ml---
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 05 16, 15:51)
na va, kirpėja patarė plaukus plauti su dviem šampūnais: natūraliu ir po to pusiau natūraliu.. mano plaukai ploni, tiesūs, šaknys riebios, o galai linkę sausėti. Gal pasiūlymų?

kodėl? du kartus perplaut šampūnu? unsure.gif ar pakaitom naudoti du šampūnus?
Atsakyti
du kartus perplaut, ji taip man ir plovė kirpykloj. Bet tai ką ji siūlė truputį brangoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 05 18, 13:06)
du kartus perplaut, ji taip man ir plovė kirpykloj. Bet tai ką ji siūlė truputį brangoka  blush2.gif

Galiu pasakyti tik tie, kad jums reikia pakeisti kirpėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 05 18, 12:21)
Galiu pasakyti tik tie, kad jums reikia pakeisti kirpėją  4u.gif

aš pas ją tik kartą ir tebuvau biggrin.gif paprasčiausiai norėjau permainų
Atsakyti
Na aš ir plaunu šampūnu visąlaik du kartus. Neįsivaizduoju, kaip vieno plovimo gali užtekti g.gif Jei koks natūralesnis šampūnas ar be SLS, būna, kad kitą kartą tik per antrą plovimą normaliai pasisikirsto ir suputoja.

Beje, tą būdą vienu kartu naudoti du šampūnus (pirmas plovimas vienu, antras- kitu) aš irgi kartais taikau. Bet pati jį sugalvojau, nieks nepatarė biggrin.gif
Ypač gerai tai tada, kai plaukai jaučiasi apsinešę nuo šampūnuose esančių silikonu. Vieną plovimą galima atlikti labiau valančiu ar natūralesniu, o antrąjį - puoselėjančiu (pvz. dažytiems plaukams).
Atsakyti