Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

O gal kas nors zino apie Rasos sampuna su silku? Kaip jis JUms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 03, 21:09)
O gal kas nors zino apie Rasos sampuna su silku? Kaip jis JUms? g.gif

Kažkada teko bandyt, bet jau senokai. Stebuklų nedaro. Toks eilinis šampūnas, beto greičiau suriebalina plaukus. Nebent jūsiškiai labai sausi
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2012 04 26, 09:10)
Man geraiusias is visu bandytu Head & shoulders  smile.gif ,vyras is uzsienio parveza,tai kokybe tikrai skiriasi nuo musu parduodamu,juokiu problemu su oda,plaukai svelnus,purus,aisku daug kas priklauso ir nuo kaukiu,balzamu ir plauku serumo,be ju tikrai niekaip neissiversciau.

drinks_cheers.gif
Nuo tu visu profesionaliuju man atsiranda pleiskanos,antra diena po plovimo pradeda taip niezteti galva,kad butinai turiu plauti, ir susiriebaluoja saknys greiciau.
Head & shoulders visisikai nedirgina odos, pamirsau ir pleiskanas ir galvos nieztejima.
Tiesa, man niekas neparveza ju, man geri ir maximiniai, bet kaukes ir serumus naudoju brangius ,profesionalius savo sausiems pasiputusiems plaukams sutvarkyti.
Atsakyti
koki sampuna patartumete naudoti? mano plaukai nedazyti, galvos oda nuo daugumos šampunu išsauseja, bet patys plaukai greitai susiriebaluoja. Plaunu kas antrą dieną. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 gegužės 2012 - 08:23
QUOTE(style18 @ 2012 05 04, 08:23)
koki sampuna patartumete naudoti? mano plaukai nedazyti, galvos oda nuo daugumos šampunu išsauseja, bet patys plaukai greitai susiriebaluoja. Plaunu kas antrą dieną. 4u.gif

tikriausiai nuo cheminių šampūnų oda sudirgus, pamasažuokit galvą su migdolų aliejumi.
Papildyta:

tikriausiai nuo cheminių šampūnų oda sudirgus, pamasažuokit galvą su migdolų aliejumi.
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 04, 00:19)
drinks_cheers.gif
Nuo tu visu profesionaliuju man atsiranda pleiskanos,antra diena po plovimo pradeda taip niezteti galva,kad butinai turiu plauti, ir susiriebaluoja saknys greiciau.

manau, per mažai skalaujat, kad toks poveikis g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad mažai skalauja. Man nuo visų kerastase, loreal profesionalių, tiek pleiskanų, kad baisu. O va nesenai nusipirkau paprastą šampūną, rusišką, ir jokių pleiskanų nebeliko. Tikrai nepradėjau skalauti geriau, plaunu kaip įprastai. Tiesiog profesionalūs šampūnai yra per stiprūs galvos odai, pas ką ji jautresnė.
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2012 03 17, 10:28)
thumbup.gif

Labai teisingai - mūsų visų plaukai (kaip ir mes pačios smile.gif) - nepakartojami, reikia atsirinkti, kas tinka, o kas ne.

Aš ir atsirinkinėjau. Dirbau ekoparduotuvėje, o vyras pažįstamiems pasakodavo: pareinu namo, vonioje - vienas naujas buteliukas. Kitą dieną pareinu - jau du. Trečią -  keturi, o ketvirtą.... biggrin.gif

Bet atsirinkau wink.gif
Iki šiol mėgstu ir naudoju Florame šampūną su apelsinais ir kvapniąja kananga. Tikiu, kad ir kvapas ne paskutinį vaidmenį atlieka.

Dar patiko Marius Fabre Tik čia, žiūriu, likęs su kadagiais, o mano mylimiausias - apelsininis smile.gif

Paskutinis atradimas - Švelnus Marmozel šampūnas

Pastarasis ypač patiko, nes... juo išplovus mano dukrelės ilgi plaukai nebesivelia ( tai jau buvo diiiiidelė problema)  thumbup.gif

Man geriausias is visu bandytu sampunu Sante Henna (mano plaukai riebus, o galiukai sausi). Neriebina, nesausina suteikia purumo. Siaip pradejus nakciai tepti plaukus aliejais (argano, linu semenu, jojobos, kokosu) labai pagerejo plaukai. Galiukai ne tokie issauseja, maziau skylineja. Vakare istepu plaukus (tik ne saknis), ryte isplaunu galva 2k sampunu ir alieju nelieka.
Labai patiko Aubrey Organics GPB ara kaip ten balzamas, labai gerai pamaitina sausus galiukus ir Phytobaume riparaitore. Jo sudetyje yra naturaliu ekstraktu ir deja, parabenu. Bet siaip labai gerai pamaitina plaukus mirksiukas.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 05 gegužės 2012 - 22:01
Merginos, gal pasiulytumet koki gera drekinanti sampuna? (stebuklu aisku nesitikiu, kad padarys) 4u.gif
Atsakyti
Aš netikiu, kad su šampūnu galima sudrėkinti normaliai plaukus, be kitų priemonių manau neišsiversite.
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2012 05 09, 23:44)
Aš netikiu, kad su šampūnu galima sudrėkinti normaliai plaukus, be kitų priemonių manau neišsiversite.

Tai ir sakau, kad nesitikiu stebuklu smile.gif tiesiog pakaitaliojimui man reikia kokio svelnaus, neva drekinancio su dabar turimu sampunu smile.gif
Atsakyti
Laveros su rozmarinais man pasirode itin svelnus. Naudoju ji pakaitomis su Avalon Organics, Deep Mosturizing Shampoo smile.gif
Atsakyti