Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 10:05)
user posted image
Vienareiksmiskai - vienas is geriausiu bandytu sampunu. Mano sausus plaukus labai gerai sudrekindavo, kaip ne po kaikuriu balzamu... ax.gif Kvapas isvis nerealus... cool.gif

Zuzi, kur pirkote šį gėrį? ax.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2012 04 13, 14:33)
Zuzi, kur pirkote šį gėrį? ax.gif  4u.gif  bigsmile.gif

http://www.feeluniqu...g-Shampoo-300ml čia radau, įdomu būtų pabandyti. Bet kiekis didelis, kur kišt jei netiks. g.gif
Atsakyti
Taip, pirkau is feelunique, bet kad man visai nedidelis tas 300ml butelaitis atrode.. Na gal del to, kad labai tiko ir patiko. dirol.gif
Balalaika, Jusu plaukai glotnus, lygus, ne tokie kaip mano - "frizzy", curly siausenos - man reikia yyypac gero drekinimo, kad tos garbanos graziai kristu..
Tad kazi gal Jusiskius riebins, ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 balandžio 2012 - 15:56
Gal iš karto nesakysiu, kad geriausias, bet gerąja prasme nustebino Natura Siberica ploniems plaukams. Taip pat Joico K-pax liux.
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2012 04 13, 22:02)
Gal iš karto nesakysiu, kad geriausias, bet gerąja prasme nustebino Natura Siberica ploniems plaukams. Taip pat Joico K-pax liux.

Esu bandziusi Natura Siberica, bet man visiskai netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugusiukas @ 2011 03 08, 12:08)
user posted image
vienareikšmiškai tik šis wub.gif yra pirkti didesnėse eurokos parduotuvės kaina apie 20lt kiekis 385ml;) yra taip pat kondicionierius, kaukė, ir puškilis smile.gif  skirta sausiems, pažeistiems plaukams, nepatarčiau naudoti normalių plaukų savininkėms nes apsunkins plauką smile.gif  garbanėms supeeeeer;) gaminamas ir labai populiarus Amerikoje;) sudėtyje man patiko kokosų pieno ir kiaušinių baltymų derinys tikrai jau po pirmo plovimo pajaučiau drėgmės kupinus plaukus (nėra parabenų) thumbup.gif

Pritariu Jums visu 100% pas draugę reikėjo išsiplauti galvą tai davė šį šampūną, nuo to laiko neišskiriami me ; lotuliukas.gif mano garbanėlės linkusios šiaustis tai jau po pirmo karto išsiplovus galvą gražiai gulė ax.gif
Atsakyti
Turiu garbanotus, greit susiveliančius plaukus. Išbandžiau ir Joico ir Matrix šampūnus.. Buvo neblogi, bet pagaliau atradau savo geriausią šampūną Love : http://www.davines.l..._ties_sampunas/ .
Atsidžiaugti negaliu, nes plaukai tai nerealiai atrodo smile.gif Purūs, krentantys, švelnūs ax.gif
Atsakyti
gal kas galite parekomenduoti gera sampuna, kuris pakeltu plaukus nuo saknu, volume daudu, nes plauku as su fenu niekada nedziovinu, visada leidziu tik naturaliai isdziuti, bet jie tada sukrenta, prisiploja buna verysad.gif
Atsakyti
pradejau naudoti Joico K-pax pazeistiem plaukam,
tai patinka rolleyes.gif
seniau naufdojau is tigi s factos ir bed head irgi patiko
o is vaistines nusipirkau nuo slinkimo , rene furterer, uz 250ml sumokejau 50lt o toks atsiprasant sudas
labai sausina oda ir pacius plaukus, pleiskanu atsirado
dar dabar daugiau nei puse bonkutes voliojas lentynoj doh.gif
Atsakyti
Man geraiusias is visu bandytu Head & shoulders smile.gif ,vyras is uzsienio parveza,tai kokybe tikrai skiriasi nuo musu parduodamu,juokiu problemu su oda,plaukai svelnus,purus,aisku daug kas priklauso ir nuo kaukiu,balzamu ir plauku serumo,be ju tikrai niekaip neissiversciau.
Atsakyti
Gal ką rekomenduotumėt sausai galvos odai ir sausiems plaukams? Kad drėkintų, blizgėtų, nebūtų tokie pasišiaušę... norisi pakeisti šampūną, bet plius ir galvos oda labai sausa, pakeičiu šampūna - ima pleiskanot. Ir vėl grįžtu prie senojo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerii: 03 gegužės 2012 - 00:26
user posted image

Tigi ''epic volume'' labai smagus šampūnas. Maniesiems labai trūksta pūrumo, tai šis darbą atlieka
Atsakyti