Vienareiksmiskai - vienas is geriausiu bandytu sampunu. Mano sausus plaukus labai gerai sudrekindavo, kaip ne po kaikuriu balzamu... Kvapas isvis nerealus...
Taip, pirkau is feelunique, bet kad man visai nedidelis tas 300ml butelaitis atrode.. Na gal del to, kad labai tiko ir patiko. Balalaika, Jusu plaukai glotnus, lygus, ne tokie kaip mano - "frizzy", curly siausenos - man reikia yyypac gero drekinimo, kad tos garbanos graziai kristu.. Tad kazi gal Jusiskius riebins, ne?
vienareikšmiškai tik šis yra pirkti didesnėse eurokos parduotuvės kaina apie 20lt kiekis 385ml;) yra taip pat kondicionierius, kaukė, ir puškilis skirta sausiems, pažeistiems plaukams, nepatarčiau naudoti normalių plaukų savininkėms nes apsunkins plauką garbanėms supeeeeer;) gaminamas ir labai populiarus Amerikoje;) sudėtyje man patiko kokosų pieno ir kiaušinių baltymų derinys tikrai jau po pirmo plovimo pajaučiau drėgmės kupinus plaukus (nėra parabenų)
Pritariu Jums visu 100% pas draugę reikėjo išsiplauti galvą tai davė šį šampūną, nuo to laiko neišskiriami me ; mano garbanėlės linkusios šiaustis tai jau po pirmo karto išsiplovus galvą gražiai gulė
Turiu garbanotus, greit susiveliančius plaukus. Išbandžiau ir Joico ir Matrix šampūnus.. Buvo neblogi, bet pagaliau atradau savo geriausią šampūną Love : http://www.davines.l..._ties_sampunas/ . Atsidžiaugti negaliu, nes plaukai tai nerealiai atrodo Purūs, krentantys, švelnūs
gal kas galite parekomenduoti gera sampuna, kuris pakeltu plaukus nuo saknu, volume daudu, nes plauku as su fenu niekada nedziovinu, visada leidziu tik naturaliai isdziuti, bet jie tada sukrenta, prisiploja buna
pradejau naudoti Joico K-pax pazeistiem plaukam, tai patinka seniau naufdojau is tigi s factos ir bed head irgi patiko o is vaistines nusipirkau nuo slinkimo , rene furterer, uz 250ml sumokejau 50lt o toks atsiprasant sudas labai sausina oda ir pacius plaukus, pleiskanu atsirado dar dabar daugiau nei puse bonkutes voliojas lentynoj
Man geraiusias is visu bandytu Head & shoulders ,vyras is uzsienio parveza,tai kokybe tikrai skiriasi nuo musu parduodamu,juokiu problemu su oda,plaukai svelnus,purus,aisku daug kas priklauso ir nuo kaukiu,balzamu ir plauku serumo,be ju tikrai niekaip neissiversciau.
Gal ką rekomenduotumėt sausai galvos odai ir sausiems plaukams? Kad drėkintų, blizgėtų, nebūtų tokie pasišiaušę... norisi pakeisti šampūną, bet plius ir galvos oda labai sausa, pakeičiu šampūna - ima pleiskanot. Ir vėl grįžtu prie senojo