Kazkas minejo Weledos vaikiska sampuna bei kuno prausili. Pirkau ji dukrai, bet naudoju ir pati. Plaukai pasakiski taciau mano saknys riebios, jei noriu, kad kasdien gerai atrodytu, reikia ir skalbt kasdien bet as jau susitaikiau, plaunu kas antra diena, antra diena po plovimo tiesiog susirisu.
Is naturaliu dar noriu isbandyti J.A.S.O.N
Natura Siberica geltoname buteliuke man labai patiko. Joico K-pak L'occitane verbenu sampunas ir balzamas Kanebo sampunas zydrame buteliuke taip pat Klorane is pradziu patiko, po to labai issausino. Siuo metu dar turiu Tony&Guy, gal 4 buteliukas jau jo ( ir kitu sio gamintojo produktu), tai atsibodo, ieskau kazko kito. Greiciausiai rinksiuosi kazka is auksciau isvardintu, nes visa galybe kitu isbandytu produktu dazniausiai nuvildavo. O kam reikia neitiketino glotnumo ir blizgesio,gali pabandyt Umberto Giannini geltonas buteliukas sidabriniu kamsteliu. Dazzling shine berods. Na bet aisku, kad jis sukurs tik iliuzija...
Mano plaukai riebus, daug ka isbandziau, gal kam mano atradimai pades. Taigi.
Siuo metu naudoju du: L'oreal naujos linijos Triple Resist, neblogas, tik jau kita diena reikia plaut, riebaluojasi.
Antrasis - The Body Shop Rainforest Balance, vienintelis, kuris bent kiek palaiko mano plaukus svarius (sakydama bent kiek, turiu galvoj, kad beveik padorus buna 2 dienas).
Siaip visi Loreal sampunai neblogi, esu daug rusiu isbandzius. Vis svajoju prisipratinti plaukus, kad reiketu plauti bent kas antra diena, nes plaukai ilgi, dziovinti - vargas, bet kolkas - niekaip...
Siuo metu naudoju du: L'oreal naujos linijos Triple Resist, neblogas, tik jau kita diena reikia plaut, riebaluojasi.
Antrasis - The Body Shop Rainforest Balance, vienintelis, kuris bent kiek palaiko mano plaukus svarius (sakydama bent kiek, turiu galvoj, kad beveik padorus buna 2 dienas).
Siaip visi Loreal sampunai neblogi, esu daug rusiu isbandzius. Vis svajoju prisipratinti plaukus, kad reiketu plauti bent kas antra diena, nes plaukai ilgi, dziovinti - vargas, bet kolkas - niekaip...
QUOTE(kudasius @ 2012 04 08, 02:57)
Mano plaukai riebus, daug ka isbandziau, gal kam mano atradimai pades. Taigi.
jei gali investuoti i savo plaukucius pabandyk šį
manau rezultatas turetų nustebinti, pati naudoju.
stai ka etiketeje raso:
Varnalėšos bei kraujažolės šaknų ekstraktai gydo bei ramina galvos odą, tai padeda sumažinti riebalų išsiskyrimą.
Kraujažolės ekstraktas lygina plaukų paviršių, suteikia blizgesio, skatina plaukų augimą.
Turi unikalių gydomųjų savybių, nes sudėtyje turi eterinių aliejų, vitamino K, F.
Sudėtyje turi thiolysino, kuris taip pat reguliuoja riebalų išsiskyrimą.
merginos, patarkit
mano plaukai linkę į sausumą (bet nėra laaabai sausi), o vat galvos oda labai sausa parekomenduokit kokį šampūną, aš nebežinau ko griebtis
mano plaukai linkę į sausumą (bet nėra laaabai sausi), o vat galvos oda labai sausa parekomenduokit kokį šampūną, aš nebežinau ko griebtis
QUOTE(vilmita @ 2012 04 11, 09:28)
merginos, patarkit
O bandei su aliejinėmis plaukų kaukėmis drėkinti maitinti? Ir su Gasulo moliu galvą plauti, m?
Tai rekomenduočiau pabandyt
[quote=natashka25,2012 04 10, 15:06]
stai ka etiketeje raso:
Varnalėšos bei kraujažolės šaknų ekstraktai gydo bei ramina galvos odą, tai padeda sumažinti riebalų išsiskyrimą.
Kraujažolės ekstraktas lygina plaukų paviršių, suteikia blizgesio, skatina plaukų augimą.
Turi unikalių gydomųjų savybių, nes sudėtyje turi eterinių aliejų, vitamino K, F.
Kur pirkot si geri?
stai ka etiketeje raso:
Kur pirkot si geri?
QUOTE(Gaya @ 2012 04 11, 11:46)
O bandei su aliejinėmis plaukų kaukėmis drėkinti maitinti? Ir su Gasulo moliu galvą plauti, m?
man vis baisu, kad tie aliejukai labai plaukus riebins.. kaip ten yra su jais iš tiesų?
kokius jūs naudojat? kur perkat? ...aš visai žalia visuose tuose plaukų priežiūros reikauose
[quote=Rutta77,2012 04 11, 12:37]
stai ka etiketeje raso:
Kur pirkot si geri?
[/quote]
man ji parekomendavo Medinese sukose tokia labai miela pardaveja, vokieciu gatveje, tikrai kad geris. Cia maciau merginos perka internetineje parduotuveje
Papildyta:
na as tikrai ne pagalbininke nes mano riebus plaukai bet va is mano plauku linijos yra ir sausiemsd plaukams stai ka raso:
Šampūnas sausiems ir linkusiems sausėti plaukams.
Kreminės konsistencijos šampūnas su pieno baltymais, kviečių ekstraktu ir pantenoliu aktyviai drėkina bei apsaugo plaukus nuo sausėjimo. Atstato plaukų struktūrą, neleidžia plaukams elektrintis. Naudojant šampūną plaukai tampa minkšti, glotnūs, lengvai šukuojami ir formuojami.
Veikliosios medžiagos: pieno baltymai aktyviai maitina sausus plaukus, padidina atsparumą išoriniams žalingiems veiksniams. Pagerina ir sustiprina vidinę plauko struktūrą.
Kviečių ekstraktas maitina plaukus ir palaiko natūralią plaukų bei galvos odos drėgmės pusiausvyrą, todėl jie tampa sveikesni, puresni.
Vitaminų kompleksas, E, C, B5, B12, D saugo ir gerina vandens išlaikymo pajėgumą. Pieno baltymų ir kviečių ekstrakto dėka sukuriama apsauginė plauko plėvelė, kuri padeda ilgiau išlaikyti natūralią plaukų drėgmės pusiausvyrą.
Beta gliukanai skatina kolageno sintezę, stimuliuoja apsauginius mechanizmus, stiprina plaukus.
Pantenolis - pro-vitaminas B5. Stimuliuoja medžiagų apykaitos procesus plaukų ląstelėse, atstato plaukus, skatina keratino sintezę .
Ryžių ekstraktas (Oryzonol) apsaugo nuo UV spindulių, aplinkos taršos, laisvųjų radikalų, skatina mikrocirkuliaciją.
Citrinos rūgštis naudojama pH kontrolei, suteikia reikiamą rūgštingumą.
Polyquaternium 22 - katijoninių polimerų kompleksas kondicionuoja plaukus, suteikia plaukams paslankumo.
stai ka etiketeje raso:
Kur pirkot si geri?
[/quote]
man ji parekomendavo Medinese sukose tokia labai miela pardaveja, vokieciu gatveje, tikrai kad geris. Cia maciau merginos perka internetineje parduotuveje
Papildyta:
QUOTE(vilmita @ 2012 04 11, 13:43)
man vis baisu, kad tie aliejukai labai plaukus riebins.. kaip ten yra su jais iš tiesų?
kokius jūs naudojat? kur perkat? ...aš visai žalia visuose tuose plaukų priežiūros reikauose
na as tikrai ne pagalbininke nes mano riebus plaukai bet va is mano plauku linijos yra ir sausiemsd plaukams stai ka raso:
Šampūnas sausiems ir linkusiems sausėti plaukams.
Kreminės konsistencijos šampūnas su pieno baltymais, kviečių ekstraktu ir pantenoliu aktyviai drėkina bei apsaugo plaukus nuo sausėjimo. Atstato plaukų struktūrą, neleidžia plaukams elektrintis. Naudojant šampūną plaukai tampa minkšti, glotnūs, lengvai šukuojami ir formuojami.
Veikliosios medžiagos: pieno baltymai aktyviai maitina sausus plaukus, padidina atsparumą išoriniams žalingiems veiksniams. Pagerina ir sustiprina vidinę plauko struktūrą.
Kviečių ekstraktas maitina plaukus ir palaiko natūralią plaukų bei galvos odos drėgmės pusiausvyrą, todėl jie tampa sveikesni, puresni.
Vitaminų kompleksas, E, C, B5, B12, D saugo ir gerina vandens išlaikymo pajėgumą. Pieno baltymų ir kviečių ekstrakto dėka sukuriama apsauginė plauko plėvelė, kuri padeda ilgiau išlaikyti natūralią plaukų drėgmės pusiausvyrą.
Beta gliukanai skatina kolageno sintezę, stimuliuoja apsauginius mechanizmus, stiprina plaukus.
Pantenolis - pro-vitaminas B5. Stimuliuoja medžiagų apykaitos procesus plaukų ląstelėse, atstato plaukus, skatina keratino sintezę .
Ryžių ekstraktas (Oryzonol) apsaugo nuo UV spindulių, aplinkos taršos, laisvųjų radikalų, skatina mikrocirkuliaciją.
Citrinos rūgštis naudojama pH kontrolei, suteikia reikiamą rūgštingumą.
Polyquaternium 22 - katijoninių polimerų kompleksas kondicionuoja plaukus, suteikia plaukams paslankumo.
Natashka25,
čia šitas Naturica?
čia šitas Naturica?
QUOTE(vilmita @ 2012 04 11, 12:43)
Va čia gali rasti aliejų įsigijimo vietų:
http://www.supermama...howtopic=813262
Kokosų aliejus tinka kaip plaukų kaukė jį reikia švelniai įmasažuoti į švarius arba neplautus plaukus, taip pat galvos odą ir palikti per visą naktį. Poveikis: pamaitins ir sudrėkins galvos odą neturėsite bėdų su pleiskanomis, neleis plaukams šerpetoti , suteiks sveiką išvaizdą.
Plaukams sveiko blizgesio suteiks toks mišinys: 20 ml bazinio aliejaus (kokosų, sezamų, migdolų, simonsijų ar kt.) ir 5-6 lašai levandų eterinio aliejaus. Jeigu įlašinsim rozmarinų eterinio aliejaus, pagerės skalpo kraujotaką, t.y. plaukų augimas.
Išmasažuokite galvos odą tokiu mišiniu, palaikykite bent pusvalandį ir perplaukite švelniu šampūnu ar natūraliu muilu. Gali tekti perplauti ir antrą kartą. Ir riebumo neliks nė ženklo
Čia jau išbandytos priemonės:
http://www.supermama...howtopic=488641
Žodžiu, skaitykite, domėkitės