Mamos,
gal kuri bandėte šampūną iš Emolium linijos, skirtą sausai ir labai sausai odai?
Kokie atsiliepimai?
Sveikos Gal kuri patarsit gerai drėkinantį šampūną? Mano plaukai labai stori, banguoti, pučiasi, reikia, kad juos suvaldytų Geriausia būtų toks variantas, kad galiam būtų nusipirkti paprastoj parduotuvėj. .
pagaliau atradau sau tinkanti sampuna natura siberica esu isbandziusi beveik visus sampunus esancius didesnese parduotuvese,o i sita niekada nekreipiau demesio,nes jis buvo rusiskas
Geriausias plauku sampunas koki teko naudoti yra NATURICA repair shampoo, labai sausiems ir pazeistiems plaukams, bei nuostabus tos pacios linijos dazytiems plaukams
nerealus, nes po jo plaukai tampa tarsi gyvi
NATURICA repair shampoo
NATURICA repair shampoo
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 01 25, 12:14)
skirtas tikrai labai sausiems plaukams, nes plauka labai susvelnindavo, bet ir labai greitai susiriebaluodavo
visiskai pritariu!
QUOTE(GiedreU @ 2012 04 04, 09:28)
Geriausias plauku sampunas koki teko naudoti yra NATURICA repair shampoo, labai sausiems ir pazeistiems plaukams, bei nuostabus tos pacios linijos dazytiems plaukams
NATURICA repair shampoo
NATURICA repair shampoo
Kur pirkai? Ar yra tu sampunu kur nors pilstomu nusipirkt?
QUOTE(vaidem @ 2012 03 30, 15:56)
Geras ir tas su avizomis,skirtas silpniems plaukams, svelnus, gerai plauna, man tiko ilga laika naudojau
As irgi su avizom naudojau,man patiko,plaukuciai svelnus svelnus likdavo
QUOTE(Saule222 @ 2012 04 04, 13:14)
Kur pirkai? Ar yra tu sampunu kur nors pilstomu nusipirkt?
Man drauge dave pabandyti raudona linija, dazyties plaukams, o pati pirkau zalia medinese sukose.
o draugei nupyle jos kirpeja.
Labai patinka : plaukai blizga,nesipučia, gražiai krenta (tokie 'apsunkinti' patampa ) . Šiaip galvą plaunu kas dvi dienas, betsu šitu šampūnu iš bėdos ir tris ištemčiau.
Minusas - tikiu,kad po kurio laiko atsibos kvapas. Ir labai reikia kondicionieriaus, nes net žiugžda plaukai,kaip išplauna
Minusas - tikiu,kad po kurio laiko atsibos kvapas. Ir labai reikia kondicionieriaus, nes net žiugžda plaukai,kaip išplauna
QUOTE(Tibė @ 2012 04 06, 00:45)
Labai patinka : plaukai blizga,nesipučia, gražiai krenta (tokie 'apsunkinti' patampa ) . Šiaip galvą plaunu kas dvi dienas, betsu šitu šampūnu iš bėdos ir tris ištemčiau.
Is kur sitas geris?Nematytas kokis tai
QUOTE(suoma @ 2012 01 01, 20:42)
Man labai patiko salerm firmos šampūnas Dar mačiau yra ir kaukė tos pačios serijos, bet jos kolkas neįsigijau bet manau reikės. Po šio šampūno plaukai atrodo ir jaučiasi lyg šilkiniai. ir pas mane jie veliasi gale labai nes šviesinti, tai išplovus labai lengvai iššukuoja.o ir kvepia super .
noriu pagirt ir aš šitą šampūną Tikrai, plaukai minktučiai, švelnūs. Net be balzamo išsišukavo, nors šiaip mano labai velias
O šampūną parsisiunčiau iš čia. Siuntimas 2 lt kainavo. Pirmadienį užsakaiu, o trečiadienį paštininkė jau atnešė Reiks kitus išbandyt dar
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 06, 10:03)
Is kur sitas geris?Nematytas kokis tai
Eurokos, yra ir kitokių rūšių