Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Man tai toks apgaudinejimas saves ,kad naturalu,plaukui turetu buti gerai ir ILGAINIUI jie pasidarys grazesni,neaisku nei kaip ,nei kada. Man visiskai netiko naturalios priemones plaukams,isskyrus AO GPB kondicionieriu,nustebino thumbup.gif
Atsakyti
Man tinka ir patinka ORGANIX sampunas ir kondicionierius smile.gif
Atsakyti
As i naturialias priemones ziuriu ne tiek kaip kad plaukui geriau butu, o labiau kaip i tai kad apskritai organizmui sveikiau. Siais laikais tiek esam apsupti tos chemijos, kad manau jei imanoma jos kieki sumazinti tai kodel nepabandzius, o gal ateity pavyks ir kaikuriu ligu isvengti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 02 01, 02:27)
Man tai toks apgaudinejimas saves ,kad naturalu,plaukui turetu buti gerai ir ILGAINIUI jie pasidarys grazesni,neaisku nei kaip ,nei kada. Man visiskai netiko naturalios priemones plaukams,isskyrus AO GPB kondicionieriu,nustebino thumbup.gif

O man labai aisku kaip ir kada. Po pirmojo naturalaus buteliuko puses isnaudojimo, plaukuciai daug maziau riebaluojasi, graziai atrodo, zvilga. Reik prisitaikyti individualiai, nes ju gausybe. O visus maximinus apeinu is tolo, nes ten tas pats kas su grindu plovikliu galva plaut. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Illusionary @ 2012 01 30, 23:29)
Merginos, ar jus perkate brangius sampunus del mados, firmos ar del ko? Zinau kad sudetis geresne, bet ar poveikis skiriasi nuo pigiu sampunu? Ar bandet tarkim sampunus iki  10 Lt, kuom jie blogi? Man tiesa pasakius plaukai pasistojo, ne nuo plovimo pigiu sampunu, o nuo sumu kiek jus paklojat uz sampuna biggrin.gif Net ir turedama kruva pinigu nemokeciau 50 ar 100 Lt uz sampuna, aisku cia kiekvienos asmeninis reikalas, bet pasakykit atvirai ar verta?

Man tarkim labai geras Shauma sampunas, ruda bonkute, kainuoja apie 7 Lt, bet plaukuciai po to minksti, svelnus, pasaka wub.gif

Aš asmeniškai neturiu nusistatymo, kad brangus = geras, esu išbandžius ir brangesnių ir pigesnių, bet galų gale vistiek atsirenki kas labiausiai tinka. Dabar naudoju pigų Margarita šampūną (iš tos ekologiškos linijos), nežinau kiek jis ten eko, nelabai tuo domiuosi, bet man jis tinka - gerai plauna, skalsus, plaukai nesivelia, ir kas man svarbiausia, neerzina galvos odos. Taip pat turiu Rene Furterer Naturia šampūną (brangesnis kokius penkis kartus), taip pat labai patinka, todėl naudoju pakaitomis. O dėl tų visų ekologiškų priemonių - netikiu, kad tai panacėja ir kad iš nutriušusios bizelės po penkių metų su eko priemonėm bus kasos iki kelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 02 01, 10:21)
As i naturialias priemones ziuriu ne tiek kaip kad plaukui geriau butu, o labiau kaip i tai kad apskritai organizmui sveikiau. Siais laikais tiek esam apsupti tos chemijos, kad manau jei imanoma jos kieki sumazinti tai kodel nepabandzius, o gal ateity pavyks ir kaikuriu ligu isvengti.  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu. naudoju naturalias priemones nes jau ir taip visur pilna parabenu ir sulfatu, kitokiu bjaurybiu. priemones svelnesnes, o del plauku didelio skirtumo nepastebejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2012 02 01, 12:37)
Aš asmeniškai neturiu nusistatymo, kad brangus = geras, esu išbandžius ir brangesnių ir pigesnių, bet galų gale vistiek atsirenki kas labiausiai tinka. Dabar naudoju pigų Margarita šampūną (iš tos ekologiškos linijos), nežinau kiek jis ten eko, nelabai tuo domiuosi, bet man jis tinka - gerai plauna, skalsus, plaukai nesivelia, ir kas man svarbiausia, neerzina galvos odos. Taip pat turiu Rene Furterer Naturia šampūną (brangesnis kokius penkis kartus), taip pat labai patinka, todėl naudoju pakaitomis. O dėl tų visų ekologiškų priemonių - netikiu, kad tai panacėja ir kad iš nutriušusios bizelės po penkių metų su eko priemonėm bus kasos iki kelių smile.gif

O kur yra pirkti tu Rene Furterer sampunu?
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2012 02 05, 11:52)
O kur yra pirkti tu Rene Furterer sampunu?

Eurovaistinėse tikrai būna. Berods ir Sugiharoje juos taip pat esu užmačiusi g.gif

Man Rene Furterer irgi patinka. Ne visi vienodai, vieni geresni, kiti kiek prastesni (kaip tik bandysiu jau ketvirtą šio gamintojo šampūnų rūšį). Bet kad būtų nuvylę ir kad būtų gaila išleistų pinigų, tai dar nė su vienu FR nebuvo.
O pats geriausias iš Rene Furterer bandytų - Okara šampūnas (dažytiems plaukams).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 vasario 2012 - 13:04
As bandziau naudot inaturalu sampuna - Urtekram su henine lavsonija. Is pradziu buvo lyg ir nieko, bet ilgiau panaudojus issausino plaukus, pradejo veltis doh.gif

Dabar naudoju tigi sleek mystique, jis be sls ,bet tikrai nera naturalus , todel reikia pakaitaliot su naturalesniais, svelnesniais, jeigu galvos oda jautri rolleyes.gif

O patys megstamiausi sampunai tai PHYTO wub.gif tobulas balansas tarp naturaliu ir nenaturaliu sampunu. As naudojau labai sausiem plaukam ir glotninanti, tai nors sampune nebuvo silikonu, suglotnindavo plaukus kaip tie visi sintetiniai , bet tuo paciu svelniai plaudavo galvos oda, nebuvo jokiu pleiskanu ar niezejimo, kas kartais buna naudojant 'sintetinius'.
Pirkau juos kelis kartus is eiles ir manau dar grisiu prie ju, tik va tas smalsumas naujus produktus isbandyt ... smile.gif
Papildyta:
Phyto Phytolisse Perfect Smoothing Shampoo
user posted image

Phytonectar Ultra Nourishing Shampoo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 04, 23:02)
o į nenatūralius šampūnus skeptiškai nežiūrit?  ax.gif

tiesą sakant žiūriu smile.gif tuose visokiuose prefessional šampūnuose pilna naftos ir visokiausių sodium lauryl sulfate, kurie tikrai nepadeda stiprinti plaukų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 01, 11:24)
O man labai aisku kaip ir kada. Po pirmojo naturalaus buteliuko puses isnaudojimo, plaukuciai daug maziau riebaluojasi, graziai atrodo, zvilga. Reik prisitaikyti individualiai, nes ju gausybe. O visus maximinus apeinu is tolo, nes ten tas pats kas su grindu plovikliu galva plaut.  biggrin.gif

thumbup.gif

Labai teisingai - mūsų visų plaukai (kaip ir mes pačios smile.gif) - nepakartojami, reikia atsirinkti, kas tinka, o kas ne.

Aš ir atsirinkinėjau. Dirbau ekoparduotuvėje, o vyras pažįstamiems pasakodavo: pareinu namo, vonioje - vienas naujas buteliukas. Kitą dieną pareinu - jau du. Trečią - keturi, o ketvirtą.... biggrin.gif

Bet atsirinkau wink.gif

Iki šiol mėgstu ir naudoju Florame šampūną su apelsinais ir kvapniąja kananga. Tikiu, kad ir kvapas ne paskutinį vaidmenį atlieka.

Dar patiko Marius Fabre Tik čia, žiūriu, likęs su kadagiais, o mano mylimiausias - apelsininis smile.gif

Paskutinis atradimas - Švelnus Marmozel šampūnas

Pastarasis ypač patiko, nes... juo išplovus mano dukrelės ilgi plaukai nebesivelia ( tai jau buvo diiiiidelė problema) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 01 25, 12:06)
gal kas bandet siuos sampunus:
user posted image user posted image
ar jie geri?

Geras ir tas su avizomis,skirtas silpniems plaukams, svelnus, gerai plauna, man tiko ilga laika naudojau smile.gif 4u.gif
Atsakyti